Относно цензурата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Относно цензурата!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 сеп 2015 20:23

"В Българския футболен съюз няма индикации какво решение ще вземе УЕФА за лиценза на ЦСКА. Това каза президентът на БФС Борислав Михайлов днес в Банско. "Получихме писмо от УЕФА, което е кратко и ясно. ЦСКА трябва да представи документи в срок до 30 септември да погаси задълженията си. Ние сме като поща в случая и само ще предадем документацията в УЕФА до 15 октомври, след което УЕФА ще се произнесе", каза Борислав Михайлов.
Той допълни, че БФС вече веднъж е направил компромис с ЦСКА и е допуснал клуба до участие в "А" група, въпреки отнетия лиценз за Европа през 2008 година. "На този етап нямаме индикации, но каквото и да е решението, вие ще го разберете. Само веднъж направихме компромис с този голям клуб и ЦСКА остана да играе в "А" група, когато му отнеха лиценза през 2008 година", каза още Михайлов."

http://www.sportal.bg/news.php?news=387890

Очаквам някой от броящите се на пръстите на едната ръка по-интелигентни членове на "червеното" паство във форума да напише нещо смислено в отговор, включително на предишните постове. Иначе тъпите заяждания на неграмотни пикльовци могат само да ме развеселят... :lol: Същото важи и за заканите и обидите на авторчето на темата (което само си мисли, че е анонимно) към премиера... :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 06 сеп 2015 20:25, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 06 сеп 2015 20:24

LOKOMAN написа:Уважавах много Дарик Радио и в частност Гонг но в последно време всяка тема (независимо дали е пусната от привърженик на ЦСКА или Локомотив като потърпевши от събитията около изваждането ни от А група) в която има негативни мнения срещу управляващата шайка се заключва, трие или обединява с друга по-маловажна.
Админите и модераторите трябва да осъзнаят че няма как да запушат устата на хората, по добре да се видят всички гледни точки.

Приятелю, аз пуснах тема, преди да отида на мач и сега не мога да я намеря никъде! Търсих дори в "Кошче за отпадъци".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 сеп 2015 20:28

гражданин от село написа:
Мистри написа:Нещо си се объркал, пич.Г-н Борисов -мутра?
Първата фирма на г-н Борисов, се занимаваше с художествена гимнастика.
Питай всеки по-възрастен жител на Дианабад, а и не само, че бяха шампиони в началото на 90-те на въже и бухалки. :lol:

Ама на топки не успяха, поради липса на такива.

Ти изобщо имаш ли идея за какво иде реч? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 06 сеп 2015 20:28

Captain Stottlemeyer написа:"В Българския футболен съюз няма индикации какво решение ще вземе УЕФА за лиценза на ЦСКА. Това каза президентът на БФС Борислав Михайлов днес в Банско. "Получихме писмо от УЕФА, което е кратко и ясно. ЦСКА трябва да представи документи в срок до 30 септември да погаси задълженията си. Ние сме като поща в случая и само ще предадем документацията в УЕФА до 15 октомври, след което УЕФА ще се произнесе", каза Борислав Михайлов.
Той допълни, че БФС вече веднъж е направил компромис с ЦСКА и е допуснал клуба до участие в "А" група, въпреки отнетия лиценз за Европа през 2008 година. "На този етап нямаме индикации, но каквото и да е решението, вие ще го разберете. Само веднъж направихме компромис с този голям клуб и ЦСКА остана да играе в "А" група, когато му отнеха лиценза през 2008 година", каза още Михайлов."

http://www.sportal.bg/news.php?news=387890

Очаквам някой от броящите се на пръстите на едната ръка по-интелигентни членове на "червеното" паство във форума да напише нещо смислено в отговор, включително на предишните постове. Иначе тъпите заяждания на неграмотни пикльовци могат само да ме развеселят... :lol: Същото важи и за заканите и обидите на авторчето на темата (което само си мисли, че е анонимно) към премиера... :mrgreen:

А, защо го е направило това нещо БФС, интелигенте!?! Не е ли това перфектният начин да набуташ един клуб в тинята, затваряйки си очите за това, какви мошеничества правят мутрите, собственици на това акционерно дружество?

Как мислиш ти?

П.П. Въобще не си мисля, че съм анонимен, напротив, редник. Не само това, ами съм сигурен, че още утре, определена структура ще изиска логовете от форума за да види IP адресите. Е, чак да си публикувам адреса няма, те така или иначе ще ме намерят!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 сеп 2015 20:36

Мистри написа:
гражданин от село написа:
Мистри написа:Нещо си се объркал, пич.Г-н Борисов -мутра?
Първата фирма на г-н Борисов, се занимаваше с художествена гимнастика.
Питай всеки по-възрастен жител на Дианабад, а и не само, че бяха шампиони в началото на 90-те на въже и бухалки. :lol:

Ама на топки не успяха, поради липса на такива.

Ти изобщо имаш ли идея за какво иде реч? :lol:

Нямам бе, кой на този свят освен теб може да има идея?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 сеп 2015 21:02

Hrabar написа:
А, защо го е направило това нещо БФС, интелигенте!?! Не е ли това перфектният начин да набуташ един клуб в тинята, затваряйки си очите за това, какви мошеничества правят мутрите, собственици на това акционерно дружество?

Как мислиш ти?

П.П. Въобще не си мисля, че съм анонимен, напротив, редник. Не само това, ами съм сигурен, че още утре, определена структура ще изиска логовете от форума за да види IP адресите. Е, чак да си публикувам адреса няма, те така или иначе ще ме намерят!

А вие къде бяхте през това време ? В темите - "Пътят към титлата".

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 06 сеп 2015 21:06

гражданин от село написа:На следващия мач като гост "разпевач" :) предлагам да поканим Сретан Йосич. :mrgreen:

Съгласен! :)

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 06 сеп 2015 21:12

Eminem написа:
Hrabar написа:

Как мислиш ти?

А вие къде бяхте през това време ? В темите - "Пътят към титлата".

Къде бяхме ли? Ето тук бяхме:

http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... viena-4067

Тогава на "Евлоги Георгиев" мутрите на Мутрата, облечени в полицейски униформи тръгнаха срещу съвсем нормални хора, само защото скандираха срещу мутрите от Титан! Жени и деца бяха газени с коне!

Други въпроси имаш ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 сеп 2015 21:15

Ей,ужас....опасни сте,братче.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 сеп 2015 21:17

delqnski47 написа:Ей,ужас....опасни сте,братче.

Ти още нищо не знаеш... :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”