Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък!
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!
Тео,леко намали темпото,ако обичаш.Все още сме много далеч.До гола имаше стъписване,респект от противника.Не сме дорасли още за среща с такъв противник.
След като, Галчев е най-добрия в отбора,си направи извод каква ни е класата.
Кога всъщност е тоя жребий?
Не знам точно.Дано е благосклонен и този път.Да изпратят Пенев.
Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!
BRF написа:petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
Тео,леко намали темпото,ако обичаш.Все още сме много далеч.До гола имаше стъписване,респект от противника.Не сме дорасли още за среща с такъв противник.
Дано отново да е от Б група или Созопол,а може и онова пловдивско село!В краен вариант и на Поморие съм навит!
Fencheto1914 написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас.![]()
Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например...
TristaNNN написа:Добре, не ви хареса моята прогноза от 22-0, та ще бъде по-скромен: 2-0
Посещаемост 2 000
BRF написа:Fencheto1914 написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
Ами аз предлагам да го карате малко по-скромничко. Първо може да се справите с миналогодишния ви екзекутор Монтана например,а чак след това ни скачайте на нас.![]()
Иначе като ви гледам какви сте калитари в жребия и как вие уж трябваше да играете срещу по-силните отбори пък нацелихте 13тия във Б група (един от най-слабите възможни),а ние уж трябваше да играем срещу по-слабите пък се надънихме на 1вия във Б група (най-силния възможен вариант за нас), си имам направо някакво усешане,че на жребия (между другото кога наистина е той? ) ще ви се падне да играете срещу...Вихър (Строево) например...
Честно ли се оправдавате с жребия!Дано си прав и играем с Вихър,а моето усещане е че няма да участвате в жребия!
petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
Дано отново да е от Б група или Созопол,а може и онова пловдивско село!В краен вариант и на Поморие съм навит!
Предполагам,че нямаш дилема между Созопол и Поморие.И не за друго,а защото Поморие ти е по-близо.
Fencheto1914 написа:
Мерси подобно...Пък аз ви пожелавам ако ние не участваме в жребия вие да се паднете срещу Поморие та да ви видим каква игра ще покажете срещу лидера на Б група,който евентуално е отстранил Левски в предишния кръг...
BRF написа:Fencheto1914 написа:
Мерси подобно...Пък аз ви пожелавам ако ние не участваме в жребия вие да се паднете срещу Поморие та да ви видим каква игра ще покажете срещу лидера на Б група,който евентуално е отстранил Левски в предишния кръг...
Напълно ме устройва този вариант!Дано се получи така!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост