Drunken_Master написа:валкареджио написа:PFC Litex написа:валкареджио написа:а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?
Когато критикуваш бъди обективен.
Темата бе пусната в 0:25 и е заключена в 1:53.
За другите неща имаш право.
В голяма грешка си ,темата против ,,ЛЕВСКИ,,беше пусната от Берое 88 веднага след мача ,а беше заключена в 00,53 часа.а темата,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ!,,беше заключена на двайстата минута от публикуването.а какво ще кажеш за потребителя Берое 88 който псува като магаре и днес профила му е пак активен.
А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.
Това ли ти е проблема,бе пич ? Заключили ти темата ? Затова ли се бориш ? Е*ем ти проблемите...
След като няма обективност и равнопоставеност,значи това е един вид дискриминаия или най малко пропаганда и агитация за определен обект а това за мене е несправедливо.представяте ли си ако ви оставим само вие да си пишете във този форум имам предвид вие тридесетте протестиращи червени фенове пред парламента си пишете и се плюете ,а когато ви писне събирате се на една маса изключвате компютрите и започвате да се плюете и да си биете шамари и накрая идват с усмирителните ризи.сандита,мандита,кандита...там в ,,Свети Наум,,