имам един въпрос?????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: имам един въпрос?????

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 11:48

Drunken_Master написа:
валкареджио написа:
PFC Litex написа:
валкареджио написа:а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?

Когато критикуваш бъди обективен.
Темата бе пусната в 0:25 и е заключена в 1:53.
За другите неща имаш право.

В голяма грешка си ,темата против ,,ЛЕВСКИ,,беше пусната от Берое 88 веднага след мача ,а беше заключена в 00,53 часа.а темата,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ!,,беше заключена на двайстата минута от публикуването.а какво ще кажеш за потребителя Берое 88 който псува като магаре и днес профила му е пак активен.
А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.

Това ли ти е проблема,бе пич ? Заключили ти темата ? Затова ли се бориш ? Е*ем ти проблемите...

След като няма обективност и равнопоставеност,значи това е един вид дискриминаия или най малко пропаганда и агитация за определен обект а това за мене е несправедливо.представяте ли си ако ви оставим само вие да си пишете във този форум имам предвид вие тридесетте протестиращи червени фенове пред парламента си пишете и се плюете ,а когато ви писне събирате се на една маса изключвате компютрите и започвате да се плюете и да си биете шамари и накрая идват с усмирителните ризи.сандита,мандита,кандита...там в ,,Свети Наум,,

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 11:49

Drunken_Master написа:
валкареджио написа:
PFC Litex написа:

В голяма грешка си ,темата против ,,ЛЕВСКИ,,беше пусната от Берое 88 веднага след мача ,а беше заключена в 00,53 часа.а темата,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ!,,беше заключена на двайстата минута от публикуването.а какво ще кажеш за потребителя Берое 88 който псува като магаре и днес профила му е пак активен.
А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.

Това ли ти е проблема,бе пич ? Заключили ти темата ? Затова ли се бориш ? Е*ем ти проблемите...

След като няма обективност и равнопоставеност,значи това е един вид дискриминаия или най малко пропаганда и агитация за определен обект а това за мене е несправедливо.представяте ли си ако ви оставим само вие да си пишете във този форум имам предвид вие тридесетте протестиращи червени фенове пред парламента си пишете и се плюете ,а когато ви писне събирате се на една маса изключвате компютрите и започвате да се плюете и да си биете шамари и накрая идват с усмирителните ризи.сандита,мандита,кандита...там в ,,Свети Наум,,

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2015 11:57

валкареджио написа:
Drunken_Master написа:
валкареджио написа:
PFC Litex написа:

АХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА...
ужас !!!!!!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 сеп 2015 12:00

Успокойте се малко с тези глупости! В подфорума на Левски ми триха един куп абсолютно редовни мнения само защото бяха критични! На Левскарите не може човек да им каже какво мисли! Нека поне модераторите които цензурират да излезат от анонимност, за да мога да му пиша на лично какво мисля!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 сеп 2015 12:03

Твоята тема е пусната по-късно от тази на бероеца. Модератора е заключил всички провокативни теми по едно и също време! 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 21 сеп 2015 12:07

HardWork написа:Успокойте се малко с тези глупости! В подфорума на Левски ми триха един куп абсолютно редовни мнения само защото бяха критични! На Левскарите не може човек да им каже какво мисли! Нека поне модераторите които цензурират да излезат от анонимност, за да мога да му пиша на лично какво мисля!

Ха ха....верваш ли, че мишоците ще посмеят да се покажат ?! :twisted:

Те си мислят, че в анонимността им е силата, но не знаят, че отдавна вече в Интернет НИКОЙ НЕ Е АНОНИМЕН !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 сеп 2015 12:21

[quote=Не мога да разбера"валкареджио"]
PFC Litex написа:

А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.[/quote]

Лъжеш и манипулираш долно!? Защо? И двете теми са заключени по едно и също време - 00.53ч. на 21.09.15г.! Какво значение има кога е пусната едната и кога другата?! Разликата е около час, но нали се сещаш, че модераторите не спят във форума?! Влиза, вижда ги и ги заключва! Едновременно, а не както ти се опитваш да манипулираш! Така казано изглежда съвсем различно, нали?! Лъжеш и за другото!?! Наказани са авторите и на двете теми, малко след заключването им - пак едновременно с разлика 2-3 мин. (все пак изисква технологично време)! И най-накрая да те питам, не ти ли идва на акъла, че освен обиди, цинизми и провокации (наказуеми тук), които използваш, с пускането на тази си тема нарушаваш отново правилата - т.11, за което също подлежиш на Бан, м?! Хайде сега, ако ти е останало и грам достойнство, извини се на когото трябва! На тези, които се опитваше да излъжеш и манипулираш - тук! А на другия, когото трябва - на лични! Казах, ако имаш чест и достойнство! :twisted:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 сеп 2015 15:12

валкареджио написа:защо не е отстранен от форума Берое 88,а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?
когато е написана против ,,ЛЕВСКИ,, може да стои цяла седмица ,а тема например ,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ,,беше блокирана на второто мнение,защо?
paceto блокира провокативните теми И НЕпровокативната тема за берое.
незнам той ли носи отговорност и към него ли трябва да се обърна с въпроса.

Лаик,май много те е яд.Така трябва да е.Факт. :idea: :!: :lol: :mrgreen:Само не се самоубивай като заключат и тази спам тема :idea: :!: :mrgreen: :lol:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 15:26

Iceberg написа:[quote=Не мога да разбера"валкареджио"]
PFC Litex написа:

Лъжеш и манипулираш долно!? Защо? И двете теми са заключени по едно и също време - 00.53ч. на 21.09.15г.! Какво значение има кога е пусната едната и кога другата?! Разликата е около час, но нали се сещаш, че модераторите не спят във форума?! Влиза, вижда ги и ги заключва! Едновременно, а не както ти се опитваш да манипулираш! Така казано изглежда съвсем различно, нали?! Лъжеш и за другото!?! Наказани са авторите и на двете теми, малко след заключването им - пак едновременно с разлика 2-3 мин. (все пак изисква технологично време)! И най-накрая да те питам, не ти ли идва на акъла, че освен обиди, цинизми и провокации (наказуеми тук), които използваш, с пускането на тази си тема нарушаваш отново правилата - т.11, за което също подлежиш на Бан, м?! Хайде сега, ако ти е останало и грам достойнство, извини се на когото трябва! На тези, които се опитваше да излъжеш и манипулираш - тук! А на другия, когото трябва - на лични! Казах, ако имаш чест и достойнство! :twisted:[/quote]
Като какъв се явяваш ти?адвокат,съдия,прокурор...че ще съдиш когото и да било!ти си НИКОЙ и такъв ще си останеш.
ти не си човека да казваш аз на кого трябва да се извиня.чети мненията които съм написал ,запомняй и се моли воите приятели да не ме накажат ,зада можеш да научиш много неща от кухнята на футбола.
Нямам намерение на никой да се извинявам,особено на сандала,КОРВИНАТА и още няколко представителя на гестапото ,га га и зкпч-то.заст авам зад всички мои думи,може да се посаветвате с някой юрист и да отиваме на съд.
Много ми е кефффффф,за положението на розовите и ще бъда още по щастлив ако влезнат в А ......окръжна.
КЕФ баце,гоуем КЕФФФФФ.дано изгниете по долните групи.
Бог ви върна всичките вересии за престъпния футбол и политика които водихте.
НАЗДРАВЕ Н А ВСИЧКИ КОИТО МИСЛЯТ КАТО МЕН.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 16:13

sandi74 написа:
валкареджио написа:защо не е отстранен от форума Берое 88,а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?
когато е написана против ,,ЛЕВСКИ,, може да стои цяла седмица ,а тема например ,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ,,беше блокирана на второто мнение,защо?
paceto блокира провокативните теми И НЕпровокативната тема за берое.
незнам той ли носи отговорност и към него ли трябва да се обърна с въпроса.

Лаик,май много те е яд.Така трябва да е.Факт. :idea: :!: :lol: :mrgreen:Само не се самоубивай като заключат и тази спам тема :idea: :!: :mrgreen: :lol:

Ти ли ще я заключиш COVINI?
отивай при престъпника антон кутев да си вземеш заработеното!
получил си ми личното съобщение ,но защо си размислил и преди да ми отговориш си изтрил написаното,споко другарю ти ще си последен!
можеш да се възползваш от великодушието ми и да продължаваш да се заяждаш.
нали ти си писал най върховната глупост в този форум ,,днес съм за Армения,а на тях и равен им стига да прецакт България,,
Господи,слез си събери вересиите.

Върни се в “Кошче за отпадъци”