Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 19:19

1982 написа:Делянски, много пъти съм го писал - проблемът ми е постоянното погазване на законите. Затова и този "договор" се крие така зверски, щото и сам можеш да се досетиш, че нещо много гнило има тук.

Нямам нищо против да ви дадат и бази, и емблеми, и каквото искате още, ама хайде поне веднъж да е по законен начин. Нищо повече не искаме.

А как разбра че са погазени законите??Що не вземете да спрете да си ''въобразявате'' постоянно някакви работи без да имате аргументи??
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 19:19

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Проблемът е в незаконното отдаване на този имот от министъра, толкова ли е трудно да се разбере. Както и упоритото нежелание на ММС да изпълни изискванията на един закон и ги обжалва пред ВАС.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Смееш се на собственото си невежество, Делянски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 19:20

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Проблемът е в незаконното отдаване на този имот от министъра, толкова ли е трудно да се разбере. Както и упоритото нежелание на ММС да изпълни изискванията на един закон и ги обжалва пред ВАС.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Смееш се на собственото си невежество, Делянски!

Смея се на въображението ти.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 19:30

delqnski47 написа:
1982 написа:Делянски, много пъти съм го писал - проблемът ми е постоянното погазване на законите. Затова и този "договор" се крие така зверски, щото и сам можеш да се досетиш, че нещо много гнило има тук.

Нямам нищо против да ви дадат и бази, и емблеми, и каквото искате още, ама хайде поне веднъж да е по законен начин. Нищо повече не искаме.

А как разбра че са погазени законите??Що не вземете да спрете да си ''въобразявате'' постоянно някакви работи без да имате аргументи??

Я ни покажи, къде в Закона за държавната собственост, държавен имот се отдава под наем без конкурс!
https://www.lex.bg/laws/ldoc/2133874689
Обърни внимание на чл. 26, който отговаря на воплите ви, че държавата не се била грижела за собствеността си, която официално ви бе отдадена под наем (че не сте го плащали е друг въпрос)!
Ето го въображението ми, Делянски!
Чл. 19. (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2005 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 45 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г.) Имоти или части от тях - частна държавна собственост, се отдават под наем от министъра, ръководителя на друго ведомство или областния управител, на когото имотът е предоставен за управление, чрез търг при условия и по ред, определени с правилника за прилагане на закона, освен в случаите по Закона за публично-частното партньорство. Въз основа на резултатите от търга се сключва договор за наем.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 19:34

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Я ни покажи, къде в Закона за държавната собственост, държавен имот се отдава под наем без конкурс!
Обърни внимание на чл. 26, който отговаря на воплите ви, че държавата не се била грижела за собствеността си, която официално ви бе отдадена под наем (че не сте го плащали е друг въпрос)!
Чл. 19. (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2005 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 45 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г.) Имоти или части от тях - частна държавна собственост, се отдават под наем от министъра, ръководителя на друго ведомство или областния управител, на когото имотът е предоставен за управление, чрез търг при условия и по ред, определени с правилника за прилагане на закона, освен в случаите по Закона за публично-частното партньорство. Въз основа на резултатите от търга се сключва договор за наем.

Приятелю,къв ''наем'' те гони?Сегашното ЦСКА-София стопанисва базите(и инвестира в тях) ДО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНОВИЯ КОНКУРС ЗА НАЕМАНЕ.
И отново си задавам въпроса - къв ви е проблема в това???
Sofia.

Потребителски аватар
AngryPigs

Мнениеот AngryPigs » 29 сеп 2017 19:36

Кашчей написа:
AngryPigs написа:аз пък не мога да проумея защо изобщо трябва да има търг/конкурс за армията при положение, че зад 1та заинтересована страна стоят 90% от армейците, а зад другата преко сили 200 човека
откъде накъде 200 човека ще се ползват от дома ни, а ние десетки и стотици хиляди трябва да си търсим друго решение
чисто хипотетично говоря

Защото такъв е Законът.

и за вас ли е такъв или само за нас?
не помня да сте явявали на търг/конкурс

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 19:40

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Приятелю,къв ''наем'' те гони?Сегашното ЦСКА-София стопанисва базите(и инвестира в тях) ДО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНОВИЯ КОНКУРС ЗА НАЕМАНЕ.
И отново си задавам въпроса - къв ви е проблема???

Делянски, ти наистина ли ме мислиш за канарче, пловдивско, че излизаш с тези евтини чалъми?! Ако беше само "стопанисване", защо не разрешиха на ЦСКА 1948 да играе срещу заплащане? Бил отдаден имотът само за стопанисване, но никъде не се казва "и за ползване", обаче вие си го ползвате, не само го стопанисвате :twisted:
ПП- Наистина ли ме мислиш за толкова наивен и тъп, че се опитваш да ми пробуташ евтини лафове, на които да се хвана?! Ти сам не знаеше, че има такъв закон-Закон за държавната собственост, с който се уреждат такива проблеми, а сега се опитваш да се изплъзнеш с евтина демагогия.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 19:41

AngryPigs написа:
Кашчей написа:
AngryPigs написа:аз пък не мога да проумея защо изобщо трябва да има търг/конкурс за армията при положение, че зад 1та заинтересована страна стоят 90% от армейците, а зад другата преко сили 200 човека
откъде накъде 200 човека ще се ползват от дома ни, а ние десетки и стотици хиляди трябва да си търсим друго решение
чисто хипотетично говоря

Защото такъв е Законът.

и за вас ли е такъв или само за нас?
не помня да сте явявали на търг/конкурс

Я ме светни аз от кои съм, като пишеш "вас" :mrgreen:
А след това аз ще те светна нещо.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
AngryPigs

Мнениеот AngryPigs » 29 сеп 2017 19:45

Кашчей написа:Я ме светни аз от кои съм, като пишеш "вас" :mrgreen:
А след това аз ще те светна нещо.

хвана ме тук- истината е, че не знам от кои си :mrgreen:
Последната година г****ата и едни бивши армейци говорите на абсолютно един и същ език
не се различавате, едни и същи сте ни 8-)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 сеп 2017 19:53

1982 написа:
delqnski47 написа:И на кой да се предоставят тия бази бе.Айде отговори ми на тоя въпрос.Можеш ли?

Прави се конкурс и, който от ЦСКА 1948 и ЦСКА-София предостави най-добри условия - на него. Това е нормалното и законно решение. А не министърчето да гази законите и еднолично да решава на кого да се дава.

Какви глупости си написал? Кандидатите никакви условия не предоставят.Организаторите на конкурса изготвят критерии за предоставяне на базите.Съответно кандидатите трябва да отговарят на тези изисквания и да извършат определени действия след спечелването на конкурса.

Понеже това не е търг ,трудно могат да минат пинизите на еничарите. В смисъл ,че организатора решава кой е най- подходящия кандидат.
Трудно мога да си представя,че организаторите ще си рискуват здравето и живота /буквално/ като посочат някакъв бушон на Гела. Просто ще настъпи Апокалипсиса предсрочно. :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”