delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:1982 написа:Делянски, много пъти съм го писал - проблемът ми е постоянното погазване на законите. Затова и този "договор" се крие така зверски, щото и сам можеш да се досетиш, че нещо много гнило има тук.
Нямам нищо против да ви дадат и бази, и емблеми, и каквото искате още, ама хайде поне веднъж да е по законен начин. Нищо повече не искаме.
А как разбра че са погазени законите??Що не вземете да спрете да си ''въобразявате'' постоянно някакви работи без да имате аргументи??
Я ни покажи, къде в Закона за държавната собственост, държавен имот се отдава под наем без конкурс!
https://www.lex.bg/laws/ldoc/2133874689Обърни внимание на чл. 26, който отговаря на воплите ви, че държавата не се била грижела за собствеността си, която официално ви бе отдадена под наем (че не сте го плащали е друг въпрос)!
Ето го въображението ми, Делянски!
Чл. 19. (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2005 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 45 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г.) Имоти или части от тях - частна държавна собственост, се отдават под наем от министъра, ръководителя на друго ведомство или областния управител, на когото имотът е предоставен за управление, чрез търг при условия и по ред, определени с правилника за прилагане на закона, освен в случаите по Закона за публично-частното партньорство. Въз основа на резултатите от търга се сключва договор за наем.
Приятелю,къв ''наем'' те гони?Сегашното ЦСКА-София стопанисва базите(и инвестира в тях) ДО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАКОНОВИЯ КОНКУРС ЗА НАЕМАНЕ.
И отново си задавам въпроса - къв ви е проблема???
Делянски, ти наистина ли ме мислиш за канарче, пловдивско, че излизаш с тези евтини чалъми?! Ако беше само "стопанисване", защо не разрешиха на ЦСКА 1948 да играе срещу заплащане? Бил отдаден имотът само за стопанисване, но никъде не се казва "и за ползване", обаче вие си го ползвате, не само го стопанисвате
ПП- Наистина ли ме мислиш за толкова наивен и тъп, че се опитваш да ми пробуташ евтини лафове, на които да се хвана?! Ти сам не знаеше, че има такъв закон-Закон за държавната собственост, с който се уреждат такива проблеми, а сега се опитваш да се изплъзнеш с евтина демагогия.