Fester написа:GOLEADOR написа:Аз знам,че читав отговор на въпроса си няма да получа.Щото хейтъра мозък няма.До сега един няма който да ми е обяснил как отбори фалират ,а само ЦСКА е умрел.То няма и как.За това хейтърите въртят гъз@ като пумпал но отговор не дават.
Много просто! Берое като фалира, направи всичко по силите си ДА СЕ ОБЕДИНИ с Олимпик-Тетевен, да изплати някакви задължения и да продължи съществуването си. Ботев като фалира, направи всичко по силите си да купи лиценза на Металик Сопот и да продължи съществуването си. Дунав като фалира, тръгна от най-ниското ниво, регистрира ново дружество, за да продължи да съществува под една или друга форма. Цура Панчаревска фалира, докато с гърчеше в агония вие ѝ срах*е отгоре, гаврехте се с нея, обяснявахте се в любов на Литекс и като ѝ бутнаха капака на 9 септември, вие плеснахте с ръце, прегърнахте се с Гришата и припознахте Литекс за Цура. Само че няма как това да е истинската Цура, защото Микре-Тире-София няма нищо общо с нея - нито играчите ѝ взе, нито стотинка от задълженията ѝ плати, нито тя под някаква форма участва в сливането на Етрополе и Литекс. Просто стана така, че Цура Панчаревска си умря, Литекс и Етрополе се сляха и се кръстиха Цура с Тире и безмозъчните фенове от К*р за Левски я припознаха за Цура Панчаревска, наричат я Цура Панчаревска и си вярват, че е Цура Панчаревска. Да, ама това си е Литекс, с малко етрополски отенък. Това е разликата, драги ми Смехурко...
Пич,пишеш,че Дунав са направили нов отбор и са почнали от най-долното ниво,за това не са умрели.Сега,че това не е вярно е ясно,обаче ме интересува принципно въпроса,това ли е важно за един отбор,да са направили нов отбор и да са почнали от най-ниско ниво?Иначе виждам,че си просто момче и си написал един куп глупости,за това ако може и ти е по силите да ми отговориш на въпроса кратко и ясно с ДА или НЕ.
Дано успееш,дерзай!