Да си спомним за ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Да си спомним за ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 10 сеп 2017 11:34

Fester написа:
GOLEADOR написа:Аз знам,че читав отговор на въпроса си няма да получа.Щото хейтъра мозък няма.До сега един няма който да ми е обяснил как отбори фалират ,а само ЦСКА е умрел.То няма и как.За това хейтърите въртят гъз@ като пумпал но отговор не дават.

Много просто! Берое като фалира, направи всичко по силите си ДА СЕ ОБЕДИНИ с Олимпик-Тетевен, да изплати някакви задължения и да продължи съществуването си. Ботев като фалира, направи всичко по силите си да купи лиценза на Металик Сопот и да продължи съществуването си. Дунав като фалира, тръгна от най-ниското ниво, регистрира ново дружество, за да продължи да съществува под една или друга форма. Цура Панчаревска фалира, докато с гърчеше в агония вие ѝ срах*е отгоре, гаврехте се с нея, обяснявахте се в любов на Литекс и като ѝ бутнаха капака на 9 септември, вие плеснахте с ръце, прегърнахте се с Гришата и припознахте Литекс за Цура. Само че няма как това да е истинската Цура, защото Микре-Тире-София няма нищо общо с нея - нито играчите ѝ взе, нито стотинка от задълженията ѝ плати, нито тя под някаква форма участва в сливането на Етрополе и Литекс. Просто стана така, че Цура Панчаревска си умря, Литекс и Етрополе се сляха и се кръстиха Цура с Тире и безмозъчните фенове от К*р за Левски я припознаха за Цура Панчаревска, наричат я Цура Панчаревска и си вярват, че е Цура Панчаревска. Да, ама това си е Литекс, с малко етрополски отенък. Това е разликата, драги ми Смехурко...

Пич,пишеш,че Дунав са направили нов отбор и са почнали от най-долното ниво,за това не са умрели.Сега,че това не е вярно е ясно,обаче ме интересува принципно въпроса,това ли е важно за един отбор,да са направили нов отбор и да са почнали от най-ниско ниво?Иначе виждам,че си просто момче и си написал един куп глупости,за това ако може и ти е по силите да ми отговориш на въпроса кратко и ясно с ДА или НЕ.
Дано успееш,дерзай!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 10 сеп 2017 11:35

GOLEADOR написа:
Stanley_79 написа:
GOLEADOR написа:
sslevski написа:Истинския ЦСКА умря на 9,09,2017. Сега има отбор от Ловеч със седалище етрополе.Това е отбор ГМО. Няма как борете се за първа титла,защото досега нямате нито една.Респективно Левски е най-титулувания отбор в България.
Справка:

Остави тия мантри,кажи как клубовете фалират,а само ЦСКА е "умрел"?Левски са фалирали два пъти,а сте живи и се барате за столетници.Локомотив София,Дунав Русе,абе да не ги изброявам всичките,как само ЦСКА "умре"?

Куха кратуно помашка и Анадолска, кажи кога Левски е фалирал бе измекяр. Дай данни, не само да ланкаш и да сееш сволач с твоите приказки. ЦСКА е обявен е несъстоятелност, което по всички правила си е "ЧИСТ ФАЛИТ"!!!
Кажи, кога Левски е бил обявен в несъстоятелност, като си толкова сигурен в своите думи, но и дай доказателства. В противен случай замълчи...

Читак,помак ще викаш на майка си Юсуф докато и духаш за стотинки.
Като не може да комуникираш нормално с хора не се бутай във форумите.
Иначе по въпроса за фалита:
"Илия Козарев: Левски вече е фалирал два пъти, но е вечен!"
Линк:https://topsport.bg/levski/iliya-kozarev-levski-veche-e-faliral-dva-pati-no-e-vechen.html
Кой е Илия Козарев:https :https://topsport.bg/levski/koy-e-iliya-kozarev.html

Абе олигомайфрен, ще ти викам както си искам... а ти си чисто и просто една куха кратуна.
Ако приказките на някого, било то и човек, който е можело да стане председател на "Тръст синя България" са ти достатъчни да твърдиш нещо и след това да защитаваш тези свои приказки, то много издишаш.
Казах дай-доказателства...
Доказано е, че на 09.09.2016 г. ПФК "ЦСКА" АД е обявен в несъстоятелност, което само по себе си води до несъществуването на даденият отбор. Колкото приказки от рода на ЕЖК - Една жена каза, са си пълни глупости
Нали знаеш, когато кажат, че сестра ти е *****, ходи доказвай, че нямаш сестра.
Колкото до майка ти, която тема замеси в твоят коментар, тя със сигурност е голяма к'рва и те е изкарала на този свят по погрешка. Понеже си станал случайно и на тъмно.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 10 сеп 2017 11:38

GOLEADOR написа:
Fester написа:
GOLEADOR написа:Аз знам,че читав отговор на въпроса си няма да получа.Щото хейтъра мозък няма.До сега един няма който да ми е обяснил как отбори фалират ,а само ЦСКА е умрел.То няма и как.За това хейтърите въртят гъз@ като пумпал но отговор не дават.

Много просто! Берое като фалира, направи всичко по силите си ДА СЕ ОБЕДИНИ с Олимпик-Тетевен, да изплати някакви задължения и да продължи съществуването си. Ботев като фалира, направи всичко по силите си да купи лиценза на Металик Сопот и да продължи съществуването си. Дунав като фалира, тръгна от най-ниското ниво, регистрира ново дружество, за да продължи да съществува под една или друга форма. Цура Панчаревска фалира, докато с гърчеше в агония вие ѝ срах*е отгоре, гаврехте се с нея, обяснявахте се в любов на Литекс и като ѝ бутнаха капака на 9 септември, вие плеснахте с ръце, прегърнахте се с Гришата и припознахте Литекс за Цура. Само че няма как това да е истинската Цура, защото Микре-Тире-София няма нищо общо с нея - нито играчите ѝ взе, нито стотинка от задълженията ѝ плати, нито тя под някаква форма участва в сливането на Етрополе и Литекс. Просто стана така, че Цура Панчаревска си умря, Литекс и Етрополе се сляха и се кръстиха Цура с Тире и безмозъчните фенове от К*р за Левски я припознаха за Цура Панчаревска, наричат я Цура Панчаревска и си вярват, че е Цура Панчаревска. Да, ама това си е Литекс, с малко етрополски отенък. Това е разликата, драги ми Смехурко...

Пич,пишеш,че Дунав са направили нов отбор и са почнали от най-долното ниво,за това не са умрели.Сега,че това не е вярно е ясно,обаче ме интересува принципно въпроса,това ли е важно за един отбор,да са направили нов отбор и да са почнали от най-ниско ниво?Иначе виждам,че си просто момче и си написал един куп глупости,за това ако може и ти е по силите да ми отговориш на въпроса кратко и ясно с ДА или НЕ.
Дано успееш,дерзай!

По принцип на малоумни припознавачи, срали на паметта на уж любимия си отбор, не отговарям. Правя обаче последно изключение. Да, най-важното за един отбор, за да може да се смята за наследник на друг фалирал такъв, е да започне от най-ниското ниво на футбола! Да, защото това е изкуплението, което трябва да се плати, защото не си могъл да си платиш задълженията и си прее*ал кредиторите си. Затова Цура 1948 е истинският наследник на Покойната Цура и когато се срещнем с тях, започваме летоброенето отново на Вечното дерби. А вие завинаги си оставате Литекс, пребоядисан Литекс с етрополски краски, който няма нищо общо с Покойната Цура. Твай

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 10 сеп 2017 11:40

7 е добро число написа:заболя ма МОЗАКО от тези шизофренични фенчета на Етрополският Литекс :mrgreen:

Това МОЗАКО явно е някакъв нов орган,дето само феновете на Левски го имат. По принцип трябва да е процес на еволюция,но при тях е пълна деградация.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 сеп 2017 11:42

И още нещо. Как ГГ "е заграбил дома на ЦСКА и настанил Литекс"? Значи там преди него бяха Лупи, боклукчиите. Те ли са дома на ЦСКА? Ще падна от смях. Точно тези които натрупаха задълженията, които не платихме, били истинското ЦСКА, а този който идва от отвън и не иска да плаща техните (чужди за него) задължения не бил ЦСКА. И сега какво? Заради левскарите трябва да обеднее с 30 милиона ли? Ми и аз и всеки разумен субект би потърсил начин да не плаща нещо, което не е взел. Обратното би било глупаво. Намерил начин по юридически път, оправил се. Сега какво? Да се моля да изплати чужди дългове, за да ми е мирна съвестта, че в България всички задължения се изплащат? Пука ми, та ми дреме. На всичкото отгоре индиректно е срещу моя любим отбор. Собственика му ще остане с 30 милиона по-малко в кесията. Съответно това са пари които могат да бъдат използвани вътре в клуба. За заплати, терени, редовни заплати, платени лицензи. Откъде накъде ще правя кефа на левскарите да провалям тези неща? Да не съм идиот? Да се пукат от яд, че нечестно сме се измъкнали и не ги плащаме. Не виждам обаче какво толкова се ядосват, защото в тия нечисти неща те са традиционния лидер.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 сеп 2017 11:48

И последно. Не мога да разбера какъв е проблема и цялата тематика на откритата тема?

Нека левскарите да ни наричат Етрополе (и да пишат срамни резултати от селско градче, те нали си падат по резилите), да организират помени и т.н. Какво значение има? Както казах ако искат да ни кръстят освен Литекс и Чавдар, също АИК, Виктория Пилзен, Хартс, Леванте, Видзев, ама както им харесва. Аз нямам проблем с този им фетиш. Явно си падат по такива неща.

ГГ е узурпатор, докарал е Литекс, но също е и банков крадец, сериен изнасилвач и е докарал бежанците, вредните емисии и т.н. Както ви харесва. Имате моето одобрение.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 10 сеп 2017 11:50

Непринуден написа:И още нещо. Как ГГ "е заграбил дома на ЦСКА и настанил Литекс"? Значи там преди него бяха Лупи, боклукчиите. Те ли са дома на ЦСКА? Ще падна от смях. Точно тези които натрупаха задълженията, които не платихме, били истинското ЦСКА, а този който идва от отвън и не иска да плаща техните (чужди за него) задължения не бил ЦСКА. И сега какво? Заради левскарите трябва да обеднее с 30 милиона ли? Ми и аз и всеки разумен субект би потърсил начин да не плаща нещо, което не е взел. Обратното би било глупаво. Намерил начин по юридически път, оправил се. Сега какво? Да се моля да изплати чужди дългове, за да ми е мирна съвестта, че в България всички задължения се изплащат? Пука ми, та ми дреме. На всичкото отгоре индиректно е срещу моя любим отбор. Собственика му ще остане с 30 милиона по-малко в кесията. Съответно това са пари които могат да бъдат използвани вътре в клуба. За заплати, терени, редовни заплати, платени лицензи. Откъде накъде ще правя кефа на левскарите да провалям тези неща? Да не съм идиот? Да се пукат от яд, че нечестно сме се измъкнали и не ги плащаме. Не виждам обаче какво толкова се ядосват, защото в тия нечисти неща те са традиционния лидер.

Не е лесно да си тъп припознавач, наистина. По твоята малоумна логика, аз ще намеря начин да ти взема апартамента с някоя вратичка в закона и после ще кажа: "Какво ми дреме, че някакъв там го е яд, аз нали съм си намерил вратичка и съм му откраднал апартамента." Заради такива идиоти, държавата е на такова дередже. Защото ги крадат, директно им бъркат в джоба, а те се кланят на мутрите и казват: "Епа щом е такъв тарикат и може да ми бръкне дори в г*за, халал да му е". Не мога да повярвам, че живея с такива малоумни скотове в една държава!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 10 сеп 2017 11:52

GOLEADOR написа:
Stailio написа:
GOLEADOR написа:
Stailio написа:
GOLEADOR написа:Интересно,как пък след фалит всички са живи,само ЦСКА е умрел - ей това ако може да ми го обясни някой.Левски до сега са фалирали два пъте,те живи,ние не.Дунав,Етър,Пирин,Нефтохимик,Локомотив,абе много са,да не ги изброявам всичките.Да не говорим за други спортове (волейбол,баскетбол,хокей - примерно).Всичко живо,само тук разни хейтъри ми пишат,че ЦСКА е умрел,жалка работа.

No record in UEFA competition

Защо даваш за пример организация която има двоен стандарт към клубовете?Щото сте фалирали преди тя да се появи ли?Ето,Дунав има " record in UEFA competition",а с нищо не са по-различни от нас.
А и да се появи рекординга в УЕФА,на бас,че хейтърите ще се извъртите и пак ще твърдите,че ЦСКА е "умрел".

Дунав нямат нищо общо с вас.

В смисъл?С какво са по-различни?

Отвори сайта на УЕФА и ще разбереш.

bm16

Мнениеот bm16 » 10 сеп 2017 12:02

Добре че все пак последната дума за това кой отбор на кого е наследник е на УЕФА и КАС , че иначе това ГМО от Микре можеше да цъфне и в Европа , въпреки че игра незаконно в така наречената ППЛ . Тук БФС и съдиите може и шампиони да ги направят , но за щастие догодина пак от УЕФА и КАС ще трябва да възстановяват справедливостта .

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 сеп 2017 12:08

Fester написа:
Непринуден написа:И още нещо. Как ГГ "е заграбил дома на ЦСКА и настанил Литекс"? Значи там преди него бяха Лупи, боклукчиите. Те ли са дома на ЦСКА? Ще падна от смях. Точно тези които натрупаха задълженията, които не платихме, били истинското ЦСКА, а този който идва от отвън и не иска да плаща техните (чужди за него) задължения не бил ЦСКА. И сега какво? Заради левскарите трябва да обеднее с 30 милиона ли? Ми и аз и всеки разумен субект би потърсил начин да не плаща нещо, което не е взел. Обратното би било глупаво. Намерил начин по юридически път, оправил се. Сега какво? Да се моля да изплати чужди дългове, за да ми е мирна съвестта, че в България всички задължения се изплащат? Пука ми, та ми дреме. На всичкото отгоре индиректно е срещу моя любим отбор. Собственика му ще остане с 30 милиона по-малко в кесията. Съответно това са пари които могат да бъдат използвани вътре в клуба. За заплати, терени, редовни заплати, платени лицензи. Откъде накъде ще правя кефа на левскарите да провалям тези неща? Да не съм идиот? Да се пукат от яд, че нечестно сме се измъкнали и не ги плащаме. Не виждам обаче какво толкова се ядосват, защото в тия нечисти неща те са традиционния лидер.

Не е лесно да си тъп припознавач, наистина. По твоята малоумна логика, аз ще намеря начин да ти взема апартамента с някоя вратичка в закона и после ще кажа: "Какво ми дреме, че някакъв там го е яд, аз нали съм си намерил вратичка и съм му откраднал апартамента." Заради такива идиоти, държавата е на такова дередже. Защото ги крадат, директно им бъркат в джоба, а те се кланят на мутрите и казват: "Епа щом е такъв тарикат и може да ми бръкне дори в г*за, халал да му е". Не мога да повярвам, че живея с такива малоумни скотове в една държава!

Глупак. Прочети по-горе преден мой пост. Аз не одобрявам тези неща. Обаче не мога да намеря връзката с футбола (пак по-горе виж). Помолих вече да ми напишете квази А групата както си я представяте. Олимпик, Металик, Велбъжд, Македонска Слава, Литекс-Етрополе и т.н. щуротиите ви.
Може и да не е честно, но в описания от теб пример наистина ти ще си реално в новия апартамент, а не аз. По същия начин реално ЦСКА си е ЦСКА. Нищо, че не е честно това измъкване на плащания на дългове. Не разбирам обаче какво сме виновни ние феновете на ЦСКА или сегашния собственик. Ми тогава и вие сте престъпници. Заради ДС, политиците, мутрите. Не ми казвай, че си още по-глупав и вярваш, че сте чист народен отбор финансиран според всички правила на закона.

Върни се в “Кошче за отпадъци”