Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:Ако не са глупаците като Киро Гела , Мустака и другите шефове на клубове тези още щяха да са по дърветата в Африка и Южна Америка.И тези които висят по дърветата в Африка и Южна Америка как се наричат - поне за мен са маймуни.А ти как искаш ги наричай !
И да светна българският език и писменост е признат от ЕС което означава , че е международен.А , че ние все се правим на такива какво не сме е повече от ясно.Не знам дали си работил в компания с чужденци , но аз съм.Бил съм в голяма българска компания в която част от шефовете бяха чужденци(говореха английски).Всички се опитваха да им говорят на английски за разлика от мен.Аз им говорех на български , а те на английски и се разбирахме.Те разбираха български, аз английски и се разбирахме перфектно.Въпрос на самосъзнание.
Captain Stottlemeyer написа:Долу ръцете от Старшинката! Ето така се затриват форумните легенди: Александров го няма никакъв; Помиярът се вясва от дъжд на вятър и постовете му са като извадени от дневника на пансионерка; Кире Динамото (Кирил Д. или К.А.Д.) също пише все по-рядко; темите на Alkonost (Гамаюн) се заключват, преди човек да им прочете заглавието!...Останаха само Санди и Тео да ни радват с творчеството си, останалите са слаба ракия...
iliev72 написа:Теб трябва да те баннат дори само за подписа ти , умнико
Долно уйно написа:Ама то и модератори ли е имало в този форум?
ЕМИЛ написа:Долно уйно написа:Ама то и модератори ли е имало в този форум?
Ти от какво си недоволен ?
Модераторски правила и задължения:
Модовете да помнят че не са тука за да се правят на интересни пред потребителите а за да им помагат доколкото е възможно, и да следят за реда във форума.
- Модераторите не бива да обиждат потребителите.
- На потребители с по-малко от 10 мнения темите(калпавите) не се трият защото се счита, че още не са се ориентирали добре във форума и няма да могат да си намерят темата, ако тя е преместена, променено и е заглавието и т.н. Отправя им се забележка да прочетат правилата и по възможност им се посочва грешката – примерно „Заглавието на темата е неясно”, „Темата е в грешен раздел”, „Има вече такава тема, моля пишете в нея” и т.н.Изключение е когато някой лигльо нарочно си регва нов потребител за да се лигави.
- Модовете трябва по възможност да избягват да спорят с потребителите, защото после биват обвинявани че водени от пристрастрия са заключили темата, въпреки че причината може да е съвсем друга.
- Пазете се да не ви използват в личните си спорове, като ви представят само част от нещата и вие останете с грешно впечатление за ситуацията. Пример: потребител А ви пише оплакване че потребител Б че бил измамник, вие нямате време да им четете всички стотици и хиляди мнения, просто предайте на някой мод от Купувам/Продавам, те имат наблюдения и знаят кой е по-крив и кой е по-прав.
- Информация от Системни съобщение не се изнася по никакъв повод.
- Информация, достъпна само за администратори и модератори, не се предоставя на потребители (например IP адреси), дори и да ви обяснват че са измамени и трябва спешно да им дадете айпито на еди-кой си.
- Ако някой попита защо е баннат се цитира единствено причината за бана, а не кой го е предложил, дали е бил модератор и др. подобни. Винаги можете просто да предадете запитването към мода който е предложил бана, той да прецени дали ще отговори на въпросите.
- Желателно е да не пипате теми, които вече са модерирани от някой колега. Разбира се, ако в негово отсъствие някой се олива във въпросната тема можете да я заключите, колегата като се появи ще прецени какво да направи.
- Когато заключите/преместите тема – подпишете се за да се знае кой и защо.Изключения са очевАдно спам/просташки теми които нямат нужда от коментари.
Ако в дадена ситуация се чудите какво да предприемете – по добре се допитайте до колегите.
Ако имате оплаквания от някой колега пишете до модератора на групата или администраторите, но имайте готовност да повторите в присъствието на колегата въпросните оплаквания. Разправии в екипа са абсолютно нежелателни, още повече пред потребителите.
Alex написа:Самият факт, че в едното изречение говроиш каква си хрисима душа, пък в другото наричаш хората маймуни изчерпва цялата тема. Благодарнсоти към модовете, затова че ни спестяват присъствието на индивиди като теб. Ще е хубаво, ако и в обществото Ви банваха повече.
А това, че много добре знаеш какво правиш и нарочно пишеш изрази като "маймуни", за да можеш полсе да водиш риторика каква си жертва и че еди кой си верно е маймуна, показва и какъв ти е характера, което втори път води до заключението - браво на модовете!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта