Своеволията в форума на Гонг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Своеволията в форума на Гонг

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 дек 2016 12:13

Долу ръцете от Старшинката! Ето така се затриват форумните легенди: Александров го няма никакъв; Помиярът се вясва от дъжд на вятър и постовете му са като извадени от дневника на пансионерка; Кире Динамото (Кирил Д. или К.А.Д.) също пише все по-рядко; темите на Alkonost (Гамаюн) се заключват, преди човек да им прочете заглавието!... :o Останаха само Санди и Тео да ни радват с творчеството си, останалите са слаба ракия... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 дек 2016 12:14, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2016 12:14

iliev72 написа:Ако не са глупаците като Киро Гела , Мустака и другите шефове на клубове тези още щяха да са по дърветата в Африка и Южна Америка.И тези които висят по дърветата в Африка и Южна Америка как се наричат - поне за мен са маймуни.А ти как искаш ги наричай !
И да светна българският език и писменост е признат от ЕС което означава , че е международен.А , че ние все се правим на такива какво не сме е повече от ясно.Не знам дали си работил в компания с чужденци , но аз съм.Бил съм в голяма българска компания в която част от шефовете бяха чужденци(говореха английски).Всички се опитваха да им говорят на английски за разлика от мен.Аз им говорех на български , а те на английски и се разбирахме.Те разбираха български, аз английски и се разбирахме перфектно.Въпрос на самосъзнание.

Оооо, айде, моля ти се. За това "международен". За самосъзнанието си прав, т.е. въпрос на култура е, но не на цвят на кожата. И в този смисъл, това е расизъм, ок? Ти си се регнал тук, съгласявайки се, че няма да изказваш расистки мнения. Това е. Казах ти: Йешич, Петрович, Аниете (сигурно три години вече е тук), Кешеру... За заобикалянето на банана... Няма как да го коментирам.
Последна промяна от metodito на 04 дек 2016 12:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 04 дек 2016 12:15

Ушев да ми говори за своеволия и морал,е все едно Хитлер да говори за човешки права.Ти ревеш за един голям БАНан ама в задника.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 дек 2016 12:21

Captain Stottlemeyer написа:Долу ръцете от Старшинката! Ето така се затриват форумните легенди: Александров го няма никакъв; Помиярът се вясва от дъжд на вятър и постовете му са като извадени от дневника на пансионерка; Кире Динамото (Кирил Д. или К.А.Д.) също пише все по-рядко; темите на Alkonost (Гамаюн) се заключват, преди човек да им прочете заглавието!... :o Останаха само Санди и Тео да ни радват с творчеството си, останалите са слаба ракия... 8-)

....и твоя добър приятел Станко го няма вече :cry:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 дек 2016 12:24

iliev72 написа:Теб трябва да те баннат дори само за подписа ти , умнико ;)

Какво ми е на подписа, ушанка? Освен, че е напълно верен и отговаря на реалността! :twisted:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 дек 2016 12:34

Ама то и модератори ли е имало в този форум?
А и това, че действията им не подлежат на коментар ме връща във времената преди 1989.
Последна промяна от Долно уйно на 04 дек 2016 12:36, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 дек 2016 12:35

Долно уйно написа:Ама то и модератори ли е имало в този форум?

Ти от какво си недоволен ?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 дек 2016 12:35

Самият факт, че в едното изречение говроиш каква си хрисима душа, пък в другото наричаш хората маймуни изчерпва цялата тема. Благодарнсоти към модовете, затова че ни спестяват присъствието на индивиди като теб. Ще е хубаво, ако и в обществото Ви банваха повече.
А това, че много добре знаеш какво правиш и нарочно пишеш изрази като "маймуни", за да можеш полсе да водиш риторика каква си жертва и че еди кой си верно е маймуна, показва и какъв ти е характера, което втори път води до заключението - браво на модовете!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 дек 2016 12:39

ЕМИЛ написа:
Долно уйно написа:Ама то и модератори ли е имало в този форум?

Ти от какво си недоволен ?

Аз съм доволен от всичко бре и грам не се оплаквам :D

Хващам бас, че скритият им раздел има тези правила, а дали ги спазват е друга тема :)

Модераторски правила и задължения:

Модовете да помнят че не са тука за да се правят на интересни пред потребителите а за да им помагат доколкото е възможно, и да следят за реда във форума.
- Модераторите не бива да обиждат потребителите.
- На потребители с по-малко от 10 мнения темите(калпавите) не се трият защото се счита, че още не са се ориентирали добре във форума и няма да могат да си намерят темата, ако тя е преместена, променено и е заглавието и т.н. Отправя им се забележка да прочетат правилата и по възможност им се посочва грешката – примерно „Заглавието на темата е неясно”, „Темата е в грешен раздел”, „Има вече такава тема, моля пишете в нея” и т.н.Изключение е когато някой лигльо нарочно си регва нов потребител за да се лигави.
- Модовете трябва по възможност да избягват да спорят с потребителите, защото после биват обвинявани че водени от пристрастрия са заключили темата, въпреки че причината може да е съвсем друга.
- Пазете се да не ви използват в личните си спорове, като ви представят само част от нещата и вие останете с грешно впечатление за ситуацията. Пример: потребител А ви пише оплакване че потребител Б че бил измамник, вие нямате време да им четете всички стотици и хиляди мнения, просто предайте на някой мод от Купувам/Продавам, те имат наблюдения и знаят кой е по-крив и кой е по-прав.
- Информация от Системни съобщение не се изнася по никакъв повод.
- Информация, достъпна само за администратори и модератори, не се предоставя на потребители (например IP адреси), дори и да ви обяснват че са измамени и трябва спешно да им дадете айпито на еди-кой си.
- Ако някой попита защо е баннат се цитира единствено причината за бана, а не кой го е предложил, дали е бил модератор и др. подобни. Винаги можете просто да предадете запитването към мода който е предложил бана, той да прецени дали ще отговори на въпросите.
- Желателно е да не пипате теми, които вече са модерирани от някой колега. Разбира се, ако в негово отсъствие някой се олива във въпросната тема можете да я заключите, колегата като се появи ще прецени какво да направи.
- Когато заключите/преместите тема – подпишете се за да се знае кой и защо.Изключения са очевАдно спам/просташки теми които нямат нужда от коментари.
Ако в дадена ситуация се чудите какво да предприемете – по добре се допитайте до колегите.
Ако имате оплаквания от някой колега пишете до модератора на групата или администраторите, но имайте готовност да повторите в присъствието на колегата въпросните оплаквания. Разправии в екипа са абсолютно нежелателни, още повече пред потребителите.

Има и още, но за сега толкова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 дек 2016 12:43

Alex написа:Самият факт, че в едното изречение говроиш каква си хрисима душа, пък в другото наричаш хората маймуни изчерпва цялата тема. Благодарнсоти към модовете, затова че ни спестяват присъствието на индивиди като теб. Ще е хубаво, ако и в обществото Ви банваха повече.
А това, че много добре знаеш какво правиш и нарочно пишеш изрази като "маймуни", за да можеш полсе да водиш риторика каква си жертва и че еди кой си верно е маймуна, показва и какъв ти е характера, което втори път води до заключението - браво на модовете!

Като за начало вземи се образовай малко :) Колко имаш по български език в дипломата от основото си образование(макар, че твоето май е образувание :mrgreen: )
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Кошче за отпадъци”