Харесвам Лудогорец и съм фен на футбола, играят приятен футбол. Правят много бързи контраатаки, имат атрактивни флангови играчи, които винаги е интересно да наблюдаваш с топката. Също умеят да разиграват и да контролират топката добре, имат изграден стил на игра, в началото подражаваха на Барселона, но сега оформиха свой собствен стил. Имат страхотен и креативен плеймейкър в лицето на Марселиньо, също така имат много добри крила Мисиджан, Кафу, Вандерсон който може и да е плеймейкър. Отборът е страхотен играе атрактивно и побеждава в Европа прославайки името на България.
Не харесвам бомбички, димки, псувни към противника, сбивания, хореографии, факли, мятане на предмети по играчи и треньори, нито пък ултрас групировки и т.н. Това което ме интерсува е самата игра на терена и не робувам на имена. Почитател съм на отборите, които играят футбол, който ми е приятен. Всичко останало е прекалено ангажиране, фенщина за избиване на комплекси и запълване на липси от реалния живот. Да бъдеш запалянко и фен е отживелица, както и да робуваш на имена, създава излишни драми и е признак, че на този човек нещо не му е на ред.
Радвайте се на футбола без да се филмирате, това е просто игра.
Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kpacu_Cakapcku
- Контакти:
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Warped написа:ELFen написа:v.r.s. написа:Повечето фенове на двата софийски отбора са точно такива, фенове на титлите и купите. За тях това е важно и постоянно си броят колко титли и купи имат, как другите не могат да ги настигнат никога и т.н. и заради това не могат да разберат феновете на останалите отбори, които си ги подкрепят без да са постигали кой знае какви успехи. Подиграват се на Лудогорец, че до преди влизането им в А група не са имали фенове, а сега вече са се определили като такива. Но не осъзнават, че това е съвсем нормално, тъй като отборът им до преди 6-7 години е играл в ниските нива на футболът ни и дори са били със статут на аматьори. ЦСКА една година играха там и на втората, когато трябваше да играят в Б група, феновете припознаха един друг отбор за техен, тъй като според тях ЦСКА е бил отбор, който задължително трябва да е в А група и да се бори за титлата. Та те се отказаха от отбора си и припознаха друг, само да са в А група и да се борят за титлата, а не да изкарат още една година извън елита и тръгнали да търсят сметка на други. Същото е и с Левски, драми, че не могат да станат шампиони или вземат купата, постоянна смяна на треньори, от милионите им фенове ходят по 4-5 хиляди на мачовете, но за тях другите отбори били селски, независимо, че голяма част от феновете им са от мегаполисите Батановци, Ноевци и др., припяващи рефрена "умрете селяни".
За мен феновете на останалите отбори заслужават повече уважение от тези, за които най-важни са титлите и купите, тъй като те ги подкрепят и ходят на стадиона без да ги интересува дали ще победят или загубят и на кое място в класирането са.
Много смело от страна на фенове на отбор навеждащ се на Луноходец. И от отбор който всъщност е ФК Витоша Долна Диканя. Та тъпотии и повтарящи се глупости за фирменото отборче постоянно.![]()
![]()
![]()
За да стане това навеждане си имаше причини и те бяха в разногласията на нашето ръководство и това на ЦСКА, което не изпълни обещаното, а не в Лудогорец. А и нали тук повечето коментирате, че трябва да се налагат и играят юноши от школите, а не чужденци и тогава точно това стана, Миньор игра с юноши и перничани играещи в мъжкият отбор и се видя резултата, т.е. направи това, за което говори Илиев и други във форума.
Така е, отборът чийто лиценз е използван е Витоша Долна Диканя, това не го отричам, но нали се сещаш, че това не нарушава наредбите, тъй като го те позволяват. Ние си играем във В група вече няколко години и дори и да бяхме започнали от окръжната, там щяхме да бъдем една година, само, че за нас и другите като Ботев примерно, БФС не увеличи отборите във В група за да играем там, както направиха за ЦСКА и Локомотив София, но дори и след този компромис за тези два отбора, единият напусна групата и след това прескочи едно ниво на футбола за да играе в Б група, а другият беше закрит от ръководството и феновете си, припознаха Литекс или по-точно Чавдар Етрополе, което си изберете и също прескочи едно ниво, за да играе в създадената специално за него ППЛ.
Усещаш ли къде е разликата при нас и при вас, ако бяхме допуснати служебно като двата софийски отбора във В група, нямаше да се налага да ползваме лиценза на Долна Диканя, но ние не сме привилегировани като тях, както е било винаги.
Така, че въобще нямам притеснения да говоря, тъй като ако някой трябва да се срамува и да не го прави, би трябвало да са феновете на привилегированите отбори.
v.r.s. написа:iliev72 написа:И според колко истински фена има Лудогорец ?!
Дай определение на истински и неистински фен и тогава мога да ти отговоря.
Защото аз съм имал спорове за такива определения с ултраси на Миньор, които определяха останалите извън агитката като семкари, а не като истински фенове каквито били те. Дори съм чувал глупости, че по добре да има 100-200 ултраса на стадиона, вместо 4-5 000 привърженици на отбора, при положение, че съм виждал как "семкарите" подкрепят отбора и с тяхна помощ е печелил срещи, дори когато като качества е бил доста под противника.
Ти истински фен ли си, при положение, че не ходиш на стадиона, тъй като не виждаш играта която искаш да гледаш, без значение за кой от двата ЦСКА става въпрос. Бих те подкрепил ако не ходеше заради несъгласието със създаването на хибрида, дори бих казал, че е достойна постъпка и ти прави чест, но да не ходиш защото не играят както ти се иска, това не те прави истински фен. Поне такова е моето разбиране.
Преди 30г нямаше как да разберем какво в английското , френското , италианското и т.н. първенства.
Вече не е така и гледам само това което си заслужава.А относно ЦСКА не съм решил защото емблемата все още собственост на НАП.Който е купи зад него ще застанат всички фенове и това ще е ЦСКА с титлите и т.н.
Нещата сега са различни и сега не виждам смисъл да давам пари за нещо което не харесвам.
Все пак отиваме на стадиона за да си доставим удоволствие , а не за да отчетем присъствие.
И се замисли - защо на всеки мач в ЕКТ Киро е на стадиона , а никой друг собственик в Европа не се е мяркал.
Или се мяркате само на важни мачове

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Kpacu_Cakapcku написа:Харесвам Лудогорец и съм фен на футбола, играят приятен футбол. Правят много бързи контраатаки, имат атрактивни флангови играчи, които винаги е интересно да наблюдаваш с топката. Също умеят да разиграват и да контролират топката добре, имат изграден стил на игра, в началото подражаваха на Барселона, но сега оформиха свой собствен стил. Имат страхотен и креативен плеймейкър в лицето на Марселиньо, също така имат много добри крила Мисиджан, Кафу, Вандерсон който може и да е плеймейкър. Отборът е страхотен играе атрактивно и побеждава в Европа прославайки името на България.
Не харесвам бомбички, димки, псувни към противника, сбивания, хореографии, факли, мятане на предмети по играчи и треньори, нито пък ултрас групировки и т.н. Това което ме интерсува е самата игра на терена и не робувам на имена. Почитател съм на отборите, които играят футбол, който ми е приятен. Всичко останало е прекалено ангажиране, фенщина за избиване на комплекси и запълване на липси от реалния живот. Да бъдеш запалянко и фен е отживелица, както и да робуваш на имена, създава излишни драми и е признак, че на този човек нещо не му е на ред.
Радвайте се на футбола без да се филмирате, това е просто игра.
ОФ, трябваше да прочета цялата тая безмислена глупост и най-вече втората й част, за да разбера, че си майнкрафт маняк и обичаш да си играеш с гумено дилдо

Можеше да го напишеш в началото

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
iliev72 написа:v.r.s. написа:iliev72 написа:И според колко истински фена има Лудогорец ?!
Защото аз съм имал спорове за такива определения с ултраси на Миньор, които определяха останалите извън агитката като семкари, а не като истински фенове каквито били те. Дори съм чувал глупости, че по добре да има 100-200 ултраса на стадиона, вместо 4-5 000 привърженици на отбора, при положение, че съм виждал как "семкарите" подкрепят отбора и с тяхна помощ е печелил срещи, дори когато като качества е бил доста под противника.
Ти истински фен ли си, при положение, че не ходиш на стадиона, тъй като не виждаш играта която искаш да гледаш, без значение за кой от двата ЦСКА става въпрос. Бих те подкрепил ако не ходеше заради несъгласието със създаването на хибрида, дори бих казал, че е достойна постъпка и ти прави чест, но да не ходиш защото не играят както ти се иска, това не те прави истински фен. Поне такова е моето разбиране.
Преди 30г нямаше как да разберем какво в английското , френското , италианското и т.н. първенства.
Вече не е така и гледам само това което си заслужава.А относно ЦСКА не съм решил защото емблемата все още собственост на НАП.Който е купи зад него ще застанат всички фенове и това ще е ЦСКА с титлите и т.н.
Нещата сега са различни и сега не виждам смисъл да давам пари за нещо което не харесвам.
Все пак отиваме на стадиона за да си доставим удоволствие , а не за да отчетем присъствие.
И се замисли - защо на всеки мач в ЕКТ Киро е на стадиона , а никой друг собственик в Европа не се е мяркал.
Или се мяркате само на важни мачовеТи разбра ли кой е собственика на Виктория Пилзен щото аз така и не разбрах.
На търга за тази емблема може да участва всеки и ако я купят примерно собствениците на Левски или пък Киро гела реши да го направи, тогава какво се случва? На кой отбор ще сте привърженици?
Изоставихте отбора си и позволихте на Гришата да се разполага с марката ЦСКА както намери за добре и да затрие отбора, който миналата година спечели купата на България и размаза всички отбори във В група.
iliev72 написа:v.r.s. написа:iliev72 написа:И според колко истински фена има Лудогорец ?!
Или се мяркате само на важни мачовеТи разбра ли кой е собственика на Виктория Пилзен щото аз така и не разбрах.
iliev72, опитай да съставиш едно мнение без да споменеш Лудогорец или Домусчиев.

Защо ли, пак ще припознаеш отбора с титлите??? Забрави го, той умря. Припознай, Чавдар Етрополе(обл. Ловеч)
Който отбор носи емблемата този ще е истинското ЦСКА 
Левски си имат достатъчно други проблеми
Според теб защо Киро смени емблемата на Лудогорец 
Аз си мисля , че генералите и Гришата ще се борят за нея , но ще видим.
мили не ме бъркай със себе си.Ти припозна гномчето на Киро за истинският Лудогорец !

Левски си имат достатъчно други проблеми

мили не ме бъркай със себе си.Ти припозна гномчето на Киро за истинският Лудогорец !
Последна промяна от iliev72 на 25 авг 2016 18:52, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
iliev72 написа:Който отбор носи емблемата този ще е истинското ЦСКА
Левски си имат достатъчно други проблемиСпоред защо Киро смени емблемата на Лудогорец
Защото Киро е цесекар и може да си позволи да го направи, а след това да я даде на когото си иска, примерно на генералите или просто да държи правата над нея, а не да сменява тази на Лудогорец.
- Публична тайна е, че сте привърженик на ЦСКА. Името Ви бе замесено като спонсор на ЦСКА 1948. Какво е мнението Ви за ситуацията при "червените"?
- Да, наистина аз съм отрасъл в "Младост" - квартал, в който червеното беше на мода. От малък винаги каквото съм се записвал да спортувам съм го правил в школите на ЦСКА - баскетбол, футбол и гребане.
Червената идея ми е в кръвта. За мен за съжаление ЦСКА е този, който е във фалит. Както аз, така и други мои приятели трудно бихме припознали ЦСКА-София като клуба, на който съм бил любител.
Смешна статия.
Кирил Домусчиев нито ще дръпне спирачката, нито ще си разпродаде отбора, само и само да могат Левски или ЦСКА да станат шампиони.
Ако искате да сте като Лудогорец-намерете си собственик като техния, ако не можете-духате, това са реалностите...
Кирил Домусчиев нито ще дръпне спирачката, нито ще си разпродаде отбора, само и само да могат Левски или ЦСКА да станат шампиони.
Ако искате да сте като Лудогорец-намерете си собственик като техния, ако не можете-духате, това са реалностите...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Защо Лудогорец не използва голям брой български футболисти? А за какво им е да го правят, след като са по-добри от националния ни отбор? Колко български футболисти играят в груповата фаза на ШЛ и ЛЕ. Колко от тези български футболисти биха потъпкали егото си и биха се съгласили да се върнат и да играят в българската Първа лига? А кой български отбор би се съгласил да продаде свой добър играч на Лудогорец и за какви пари? Защо му е на Лудогорец да взема Тошко Неделев за 4млн евро, като може да вземе Марселиньо за 300к евро? Най-големия в момента талант на България - Краев колко пъти е правил пасове като тези на Марселиньо? За какво говорим въобще? Едно време ЦСКА и Левски като са били страшилища на Балканите, тогава сме вземали и медали по олимпиадите ама сега нещата са различни. Просто не ставаме. Младежа като подпише профи договор на 17 години и взема 900 кинта на месец сред своите съученици се праска на звезда, най-големия пияч, еб*ч, пушач и т.н. Малцината оцелели след изпитанието на чалготеките си имат висока цена. За 6 години развитие на школата е трудно да изкараш нов Марселиньо. А иначе за развитието на футболистите - Дяков като беше в Локо да не би да играеше така както сега?
ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА:
Като чета колко много и по какви причини мразите Лудогорец си чеша шишарката, местя я от левия в десния крачол и в прав текст ви обяснявам простичката истина, че българските футболисти масово не стават. Тези които стават, искат в чужбина, а освен това ПОВЕЧЕТО ОБЕЩАВАЩИ ИГРАЧИ НЕ ИЗЛИЗАТ И НИКОГА НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ОТ ШАМПИОНСКИТЕ ОТБОРИ НА СТРАНАТА А ОТ ПО-МАЛКИТЕ ОТБОРИ !
ДГД всички прости хора без значение от кой отбор са.
ИНАЧЕ ПО ТЕМАТА:
Като чета колко много и по какви причини мразите Лудогорец си чеша шишарката, местя я от левия в десния крачол и в прав текст ви обяснявам простичката истина, че българските футболисти масово не стават. Тези които стават, искат в чужбина, а освен това ПОВЕЧЕТО ОБЕЩАВАЩИ ИГРАЧИ НЕ ИЗЛИЗАТ И НИКОГА НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ОТ ШАМПИОНСКИТЕ ОТБОРИ НА СТРАНАТА А ОТ ПО-МАЛКИТЕ ОТБОРИ !
ДГД всички прости хора без значение от кой отбор са.
Върни се в “Кошче за отпадъци”