Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?
Нито дума за 2006та и първата част на питането
Та през 2006та беше за.... 
Мислех, че говоря с разумен човек
Първия мач от групата въобще беше гостуването в Ромъния
Как няма да искат да бият, като нямат идея на кое място ще завършат след 2 години

Първия мач от групата въобще беше гостуването в Ромъния
Последна промяна от Gogot на 24 авг 2016 22:26, променено общо 3 пъти.
pirgos написа:Да питам фена на Лудогорец един въпрос-ти харесваше ли Левски през 2006аИ ако не защо
Ако не е тайна на кой отбор си бил фен тогава
Що не си подкрепял Левски тогава,а сега се дуеш тук
И само без-аз подкепяма всички бг отбори в ЕКТ-нямаше един кренвирш подкрепил Левски поне след 0-0 в Марибор преди месец
Кренвирш е сигурно, че няма как да подкрепи който и да било, но това е сиг,рно и за говедо. Аз лично подкрепям всички български представители, а ако са ми на близо даже мога и на стадиона да ида. Исках да успеете, както и Берое и Славия, но ти си вярвяй, че всички сме малоумни.
Аз съм от Микре Юнайтед
pirgos написа:Нито дума за 2006та и първата част на питанетоТа през 2006та беше за....
Ми аз и сега съм си срещу Барса, независимо с кого играе и не съм драл гърло за Вердер и Челси със сигурност, само и само Левски да отпаднат...не ми е било драго да дерат български отбор, това мога
да кажа , не знам кво по-точно питаш
висша математика:31 ≠ 4 
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Зеленото ехо вече почти не се чува, както ще бъде и на мачовете на националния от групата
Ще има да се чуди човек мач ли е, куклен театър ли е
П.С. Искам да питам колко хора от разград фенове на лц ще отидат на Васил Левски дори за 1 мач, или чакате да видите кои отбори ще се паднат ?
Ще има да се чуди човек мач ли е, куклен театър ли е
П.С. Искам да питам колко хора от разград фенове на лц ще отидат на Васил Левски дори за 1 мач, или чакате да видите кои отбори ще се паднат ?
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 24 авг 2016 22:27, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- slash1912
- Контакти:
damyanov1963 написа:slash1912 написа:Captain Stottlemeyer написа:slash1912 написа:Captain Stottlemeyer написа:TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!
Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост.Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите...
Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и ТрифонЩо не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?
Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато?На колко годинки беше през 1994, синко!?...
НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в ПодуенеДеде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията
![]()
Явно 18 години не ти стигат, за да разсъждаваш нормално. Българинът с 4 имена(бил дълбока резерва - ходи се гръмни) направи още една дузпа с/у Гърция, за да стане Стоичков СЪголмайстор и отбеляза красив гол с глава на Аржентина.
А по стар коматевски обичай вие взимате само "говеда", за да може да не изпаднете пак в Б и В група
С удоволствие ще приемем още някои като Иван Цветков и Балтанов,които подуенските спецове са обявили за свършил с футбола
Колко е отровна атмосферата на бившите краварници можеш да разбереш само от факта как Черно Море с треньор Гонзо е на първо място в класирането
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Това да намериш фен на Байерн,Дортмунд,Шалке и Гладбах едновременно щото били германци или фен на Ливърпул,Сити,Юнайтед,Арсенал и Тотнъм верно е абсурдно
Това май е само у нас-да подкрепяш Лудогорец,Левски,ЦСКА,Берое щото били българи
А те не могат са съберат 11 българи общо за един отбор
Направо се разплаквам като си представя в Мадрид как подкрепят Меси и Суарез в ШЛ
Лицемерие е това,не подкрепа
- slash1912
- Контакти:
Пич и ти си прав,ама тия отбори всяка година са в групите.Имат стадиони за по 80 000.Нормално е всеки да иска само неговия отбор да бие.
Освен това за мен подкрепа се дава на стадиона,като си купиш билет,фланелка или шал.Това тук във форума не се счита за такава.
Освен това за мен подкрепа се дава на стадиона,като си купиш билет,фланелка или шал.Това тук във форума не се счита за такава.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
pirgos написа:Това да намериш фен на Байерн,Дортмунд,Шалке и Гладбах едновременно щото били германци или фен на Ливърпул,Сити,Юнайтед,Арсенал и Тотнъм верно е абсурдноТова май е само у нас-да подкрепяш Лудогорец,Левски,ЦСКА,Берое щото били българи
А те не могат са съберат 11 българи общо за един отбор
Направо се разплаквам като си представя в Мадрид как подкрепят Меси и Суарез в ШЛ
Лицемерие е това,не подкрепа
Момко, никой в нищо не се опитва да те убеждава, попита и ти се отговори, ако нещо ти се вижда ненормално , търси си причините
Това ,че някой се чувства добре от противопоставянето, обявяването на врагове, капсулирането в някакви общества и агитки си е негов проблем .... футбола е спорт, където има зрители и изпълнители, които постигат определени резултати, всичко останало е бла, бла , служещо за оправдания на неуспялите
висша математика:31 ≠ 4 
От коментарите тук се вижда, че единствените фенове, които "не харесват" са тези на Левски и ЦСКА-Ловеч. Причините бяха изяснени многократно. Другите, се радваме когато Лудогорец бие и не го вземаме при сърце, когато пада. Давайте следващата тема. 
[rimg]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Vladislav_logo.png[/rimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”