Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот irradeum » 24 авг 2016 21:11

LOKOMAN написа:Ама комплекса яко ви тресе това животинските отбори, че първокласниците не са и чували за Левски и ЦСКА шампиони. Слезте на земята и проумейте че в днешния спорт парата прави успехите, а не историческото минало и сладките спомени.
И какъв му е проблема на този журналист. Да не би феновете на Левски да се радваха на успехите на ЦСКА или обратното.
Силен футбол в България ще има не когато има слаб Лудогорец, а когато има достатъчно силни други отбори освен тях. Това че сини, червени, бели, жълти и др. не случват на ръководство едва ли е проблем на хората от Разград. Явно рязането на вени ще добие национален мащаб в някои среди след снощния мач.

Срам ме е , че със същества като теб подкрепяме един и същи отбор. Надявам се да прогледнеш и да пораснеш.
Или да смениш отбора , което , както виждам вече си направил.
Така е по лесно - ще си със силните на деня и ще си въобразяваш , че техните успехи са и твои успехи.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 авг 2016 21:13

Gogot написа:Давам пример какво представлява единственият фен на лудогорец, когото познавам лично.
Преди 10 години беше уж от цска, пускаше ми в колата си диск с песни на агитката и ми се смееше, че съм левскар, когато цска бие, а левски падне същия кръг. Естествено приемах всичко това с усмивка и му го връщах тройно след дербитата.
После цска позацикли и той стана от ЧЕРНОМОРЕЦ :shock: :lol: Това беше, когато Черноморец тръгнаха да наливат пари и да правят проект, който уж трябваше да доведе до европейски успехи. Там нещата не си спомням колко продължиха, но помня, че по едно време Левски виждаше доста зор срещу Черноморец, особено в Бургас, та пак ме майтапеше доста. Аз естествено вече гледах много пренебрежително на тея му майтапи, щот ми стана ясно, че той е човек, който не се интересува от футбол. После пак стана от цска и беше от цска до първата титла на лудогорец. Помня, че гледахме онзи мач в разград, в който лудогорец би цска и стана шампион. Аз тогава за да му върна за майтапите по повод Левски стисках палци за лудогорец и изпитах голям кеф, че бивш левскар вкара гола. Голями майтапи си правих с него.
И той стана от лудогорец. Сега редовно ме майтапи "кога ще ставате шампиони", "ставали ли сте шампиони" и т.н. Което е доста жалко на фона на факта, че аз съм фен на отбор с 5 пъти повече титли, но тук вече ме дразни не майтапа, а факта, че той не осъзнава колко нелепо звучи отстрани ;) :)
Ето за това говорим ! :)
Това е. Момчето е много готин човек иначе, но не се интересува от футбол. Интересува се, колкото да е актуален.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 24 авг 2016 21:16

Captain Stottlemeyer написа:
slash1912 написа:
TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост. :lol: Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите... 8-)

Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и Трифон 8-) Що не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?

Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато? :roll: На колко годинки беше през 1994, синко!?... :roll: 8-)

НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в Подуене :mrgreen: Деде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията 8-) 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 авг 2016 21:18

Кои футболни фенове не харесват Лудогорец....тези от София и тук там някои друг.Според мен е чиста завист.Дори и днес на Гонг шоуто от 17.00ч другарят Русев започна със новината за назначаването на някакъв аматьор за треньор на отбора играещ на Армията...а не за успеха на Българският отбор.Леко пренебрежение съчетано със злоба и завист....ама на 100%.Глупава история.И не пропусна да спомене че съдията и тук ги подпирал.Така или иначе Лудите ще играят за удоволствие и кеф на хората разбиращи от футбол.Останалите да ходят да гледат художествена гимнастика или ханбал някъде.Домусчиев показа как се прави отбор и бизнес.Поклон пред такива хора.А други като Лупи и Ганчев и там подобни псевдо собственици ще си останат във фолклора на феновете.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 авг 2016 21:21

slash1912 написа:
slash1912 написа:
TSHABALALA написа:...И само да вметна - Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол и спорт, изпиващи силите му и задушаващи го от поне 50 години насам. Факт!

Когато напишеш някоя глупост и след нея добавиш думичката "факт", тя става още по-голяма глупост. :lol: Най-големия си успех на СП 94 в САЩ българският футбол постигна с национален отбор, в който имаше 7 (седем) футболисти на "Левски", 4 (четирима) бивши футболисти на "Левски" - стават общо 11 (половината разширен състав) и от тях 4 (четирима) юноши на "Левски". Айде бегай да прекопаш марулите... 8-)

Тия баберици бяха там,за да носят тубите с вода на Ицо,Краси,Лечков и Трифон 8-) Що не кажеш колко им е приноса за това 4 място а?

Ами ще ти кажа няколко имена: Наско Сираков, който направи дузпите, които вкара Стоичков, "този фантастичен Боби Михайлов", който спаси дузпите, които трябваше да спаси, за да стигнем до 4-то място, Златко Фара, Емо Кременлиев, ... и те ли носиха туби, злато? :roll: На колко годинки беше през 1994, синко!?... :roll: 8-)

НСПП-единствения българин с 4 имена беше дълбока резерва и направи само дузпата за почетния гол срещу Италия.Фантастичния Перуций по онова време изобщо не играеше в Левски,Янков е юноша на Нафтата,а Кременлиев на Славия.Ти по стар милиционерски обичай направи всички говеда,щото имали някои друг сезон в Подуене :mrgreen: Деде,94 година бях на 18 и помня нещата доста по-добре от теб,явно те е хванала деменцията 8-) 8-)

Я кажи колко папагала бяха в състава от 1994. За един приятел питам....

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 авг 2016 21:22

Вълчан написа:Кои футболни фенове не харесват Лудогорец....тези от София и тук там някои друг.Според мен е чиста завист.Дори и днес на Гонг шоуто от 17.00ч другарят Русев започна със новината за назначаването на някакъв аматьор за треньор на отбора играещ на Армията...а не за успеха на Българският отбор.Леко пренебрежение съчетано със злоба и завист....ама на 100%.Глупава история.И не пропусна да спомене че съдията и тук ги подпирал.Така или иначе Лудите ще играят за удоволствие и кеф на хората разбиращи от футбол.Останалите да ходят да гледат художествена гимнастика или ханбал някъде.Домусчиев показа как се прави отбор и бизнес.Поклон пред такива хора.А други като Лупи и Ганчев и там подобни псевдо собственици ще си останат във фолклора на феновете.

Успеха на "българския отбор".... Пхахахахаха. Продължавай да ме забавляваш !

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 24 авг 2016 21:23

Gogot написа:
pomiqr272 написа:
Gogot написа:Същите тези бяха на точка от второто място на квалификациите за евро 2008, що не питаш за него? ;)

Кой бе? Топузаков, Гонзо, Букарев :-D

Да бе, те...
България: Димитър Иванков, Станислав Ангелов, Валентин Илиев, Елин Топузаков, Лусио Вагнер, Радостин Кишишев, Стилиян Петров, Чавдар Янков (Зоран Янкович 82), Христо Йовов (Димитър Телкийски 55), Димитър Бербатов, Мартин Петров (Валери Божинов 62)
Това е състава от мача с Холандия 1-1.
Колко от тея са играчи на Левски и цска, от силните години с европробивите? :lol: :lol: :lol:

Ще го повторя, че човекът забрави да отговори, иначе доста бързо отговаряше :roll:
Последна промяна от Gogot на 24 авг 2016 21:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 авг 2016 21:26

slash1912 написа:
slash1912 написа:

Явно 18 години не ти стигат, за да разсъждаваш нормално. Българинът с 4 имена(бил дълбока резерва - ходи се гръмни) направи още една дузпа с/у Гърция, за да стане Стоичков СЪголмайстор и отбеляза красив гол с глава на Аржентина.
А по стар коматевски обичай вие взимате само "говеда", за да може да не изпаднете пак в Б и В група :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 24 авг 2016 21:30

damyanov1963 написа:
slash1912 написа:
slash1912 написа:

Явно 18 години не ти стигат, за да разсъждаваш нормално. Българинът с 4 имена(бил дълбока резерва - ходи се гръмни) направи още една дузпа с/у Гърция, за да стане Стоичков СЪголмайстор и отбеляза красив гол с глава на Аржентина.
А по стар коматевски обичай вие взимате само "говеда", за да може да не изпаднете пак в Б и В група :!:

За "Металик - Сопот - Коматево" само добро или нищо....

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 24 авг 2016 21:39

Teo написа:Нз в света дали има по-гнусен отбор от Лудогорец.

За сега според Тео-букмейкъра най-гнусен му е Лудогорец, защо ли?
Защото четирибуквието са редовни абонати на Лудогорец може би.
Ако се появи друг отбор, който да дъни повече от Лудогорец четирибуквието, то автоматично ще стане най-гнусен отбор :)

Тео, кога ще почерпиш с парите, които спечели като заложи за отпадане на Лудогорец? :)
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Върни се в “Кошче за отпадъци”