Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот Кролик » 24 авг 2016 16:53

pirgos написа:Интересно е защо Витиня,Натанаел,Сисиньо,Вандерсон,Кафу,Кишада не са в националния отбор след като имат български паспорт :roll: А Марселиньо играе от март месец там :roll: Вероятно цялата бюрократична машина е впрегната да обслужи интереса на собственика на пристанище Бургас и Варна,БМФ,Параходство речно плаване,корабостроителница Варна и Русе-всичко подарено от ГЕРБ без пари на Киро,а не на националния отбор :?:
Национален отбор и Национална кауза са май различни неща

Объркал си повечето собственици :) повечето са на ТИМ :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2016 16:53

Mathias_Coureur написа:За тези , които не знаят - преди да се появи Лудогорец, Левскаро-ЦСКА-рската пропаганда през социализма и след това беше много по-силна , постоянно ни убеждаваха , че едва ли не имало само два отбора - Левски и ЦСКА "Синя и червена България" и тем подобни глупости и едва ли не други отбори не съществуваха. Аз затова и не ги харесвам , защото много се надуват, а пък в Европа постоянно се излагат. Лудогорец поне носят някакви успехи, и те не ми харесват много , но в сравнение със софийските "грандове" са далеч по-поносими.

Ти пък с име и аватар на някакъв мангал от пичка си лелина - мнението ти изглежда обективно :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 16:54

pirgos написа:Фен съм на Черноморец Бургас и Левски София 8-) Да- не харесвам Лудогорец :!: Защо трябва да харесвам Лудогорец :roll: Да не би някой да е молел фенове на други отбори да харесват Акулите или Левски :shock: Да не би във Видин да са харесвали Черноморец на Херо :idea: Да не би в Бургас да са довели над 30 юноши от Разград-а да в Разград обраха каймака на бургаските школи,а не са извадили и един футболист :oops: Защо пристанище Бургас не спонсорира бургаския спорт-а забравих че Бойко го подари на Домусчиев
Защо да харесвам Лудогорец-че хванаха съдии и не позволиха на моя отбор да играе в ЕКТ ли :roll: Да ги харесвам щото събират два автобуса ММА батки от Бургас и ги наемат за охрана на Гела на мачовете ли им
Да съм горд толераст и да се паля че расистите от Пилзен освиркват маймуните на Лудогорец,а сбирщината на мач на Лудогорец да пее на националния стадион К.Р ЗА ЛЕВСКИ ЛИ :|

Те питам нещо градски, ама без да се сърдиш. :lol: Как тъй си фен и на Черноморец и Левски.Това винаги ми е било странно.
Пристнището не дава, щото сол ташака на Бойко в Бургас, е селски бек и мома.И обича да има и за него.
Нашият отбор не игра в Европа и заради това, че не успяхме да спечелим един от двата мача с Литекс или Локо сф.
Домуса действа както всеки президент след 90 година.И аз не ги харесвам Лудогорец, ама да се пишат глупости, че те са причината българският футбол да е на този хал е смешно и жалко. И лъха на дива комплексарщина.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 авг 2016 16:54

sinqkrepost1914 написа:
Mathias_Coureur написа:
sinqkrepost1914 написа:И още 5 пъти да влезнете в групите на ШЛ пак си оставате един селкси отбор на изкуствено дишане.
Защото винаги ще бъдете унижавани на Армията и на Герена !
Защото гнусната ви турска подлога собственик е наложил тотателен монопол на целия футбол в България !
Защото тези, които ''пълнят'' националния за да пуснат снимка във фб как Роналдо и ко. загряват, преди 5г. не знаеха кои сте вие, и след също толкова след като спрете да съществувате ще забравят.
Защото може да ви се радават зелени папагали от Стара Загора или варненските тъпаци от Черно Море, но Ботев, Локо, ЦСКА и Левски никога няма да припознаят тая пералня за пари като национална кауза, колкото и всички медии на заплата при Домус бей да се опитват да промиват мозъци.ЗАТОВА!
И накрая както беше написано на едно място днес сутринта ------

Нека хората, които са стъпвали на Националния стадион два пъти през живота си, веднъж за концерта на Лепа Брена и после за този на Слави Трифонов, започнат да разбират от футбол сега!

Жалки сте чалми зелени, курви на Домуса хаха

Друго си е да носиш глоби и мачове на празни трибуни на любимия отбор и да продаваш наркотици (справка София Запад). Браво на "истинските" фенове "българи и патриоти". Нямам нужда от такива "истински" фенове!

Много разбираш ти от Врна кво се случва в София и частност Сектор Б папагал зелен :lol:
Ама като гледам идола ти от аватара, нищо чудно, че подкрепяш цигано-африканската сбирщина от турско говорящия край хахаха СМЪРТ ЗА ДПС И ЗЕЛЕНИТЕ ЧАЛМИ

Това последното не го казвай пред Бурабия ... ще ти се обиди :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 16:55

ivan56 написа:Що да не го пиша сериозно.Нима Стяуа, Цървена Звезда, Динамо Тбилиси, Слован, Магдебург и държавите им са били нещо повече от нас?

Футбола винаги им е бил по-добър, ние пък сме били по-добри в други спортове.Може да се каже, че това са моментни проблясъци(като изключим ЦЗ и Стяуа), отколкото традиция или постоянно представяне.От тази гледна точка ЦСКА и Левски имат доста по-постоянно и на добро ниво представяне.Ние ставаме повече за индивидуални спортове, щото има ли повече от един човек и почват битки кой е шефът и разни интриги. :)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2016 16:55

Mathias_Coureur написа:
sinqkrepost1914 написа:Много разбираш ти от Врна кво се случва в София и частност Сектор Б папагал зелен :lol:
Ама като гледам идола ти от аватара, нищо чудно, че подкрепяш цигано-африканската сбирщина от турско говорящия край хахаха СМЪРТ ЗА ДПС И ЗЕЛЕНИТЕ ЧАЛМИ

Аз съм фен на Черно Море, моят отбор поне не е спонсориран от "Абжъбадем". 8-)

Вас тряя някой сериозно да ви спонсорира да ходите на мачове, че скоро туко виж на мач във Варна между Черно Море и зелените ви приятелки от Разград сте малцинство
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 24 авг 2016 16:56

sinqkrepost1914 написа:
Mathias_Coureur написа:
sinqkrepost1914 написа:И още 5 пъти да влезнете в групите на ШЛ пак си оставате един селкси отбор на изкуствено дишане.
Защото винаги ще бъдете унижавани на Армията и на Герена !
Защото гнусната ви турска подлога собственик е наложил тотателен монопол на целия футбол в България !
Защото тези, които ''пълнят'' националния за да пуснат снимка във фб как Роналдо и ко. загряват, преди 5г. не знаеха кои сте вие, и след също толкова след като спрете да съществувате ще забравят.
Защото може да ви се радават зелени папагали от Стара Загора или варненските тъпаци от Черно Море, но Ботев, Локо, ЦСКА и Левски никога няма да припознаят тая пералня за пари като национална кауза, колкото и всички медии на заплата при Домус бей да се опитват да промиват мозъци.ЗАТОВА!
И накрая както беше написано на едно място днес сутринта ------

Нека хората, които са стъпвали на Националния стадион два пъти през живота си, веднъж за концерта на Лепа Брена и после за този на Слави Трифонов, започнат да разбират от футбол сега!

Жалки сте чалми зелени, курви на Домуса хаха

Друго си е да носиш глоби и мачове на празни трибуни на любимия отбор и да продаваш наркотици (справка София Запад). Браво на "истинските" фенове "българи и патриоти". Нямам нужда от такива "истински" фенове!

Много разбираш ти от Врна кво се случва в София и частност Сектор Б папагал зелен :lol:

Тихо вмирисан! Пеевски чува и ще секне кранчето на лефски - отбора на ДПС!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 24 авг 2016 16:56

boabbb написа:
Mathias_Coureur написа:За тези , които не знаят - преди да се появи Лудогорец, Левскаро-ЦСКА-рската пропаганда през социализма и след това беше много по-силна , постоянно ни убеждаваха , че едва ли не имало само два отбора - Левски и ЦСКА "Синя и червена България" и тем подобни глупости и едва ли не други отбори не съществуваха. Аз затова и не ги харесвам , защото много се надуват, а пък в Европа постоянно се излагат. Лудогорец поне носят някакви успехи, и те не ми харесват много , но в сравнение със софийските "грандове" са далеч по-поносими.

Ти пък с име и аватар на някакъв мангал от пичка си лелина - мнението ти изглежда обективно :lol: :lol:

Що бе ако е с аватар котка и ник boabbb, автоматично е по-Убав ли :)
Комплекс, а ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 16:57

Кролик написа:
pirgos написа:Интересно е защо Витиня,Натанаел,Сисиньо,Вандерсон,Кафу,Кишада не са в националния отбор след като имат български паспорт :roll: А Марселиньо играе от март месец там :roll: Вероятно цялата бюрократична машина е впрегната да обслужи интереса на собственика на пристанище Бургас и Варна,БМФ,Параходство речно плаване,корабостроителница Варна и Русе-всичко подарено от ГЕРБ без пари на Киро,а не на националния отбор :?:
Национален отбор и Национална кауза са май различни неща

Объркал си повечето собственици :) повечето са на ТИМ :)

Що не им издърпате ушите, тия що се стискат толкова тогава? :mrgreen:

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2016 16:58

boabbb написа:

Бакари и Курьор донесоха купата във Варна, а Матияс няма как да не го уважавам, след като отказа да играе за друг български отбор , освен Черно Море.Нещо, което не проявиха Шабленския и Китанов, които отидоха в кръвните врагове Левски и ЦСКА и по този начин предадоха отбора.

Върни се в “Кошче за отпадъци”