pirgos написа:Фен съм на Черноморец Бургас и Левски София

Да- не харесвам Лудогорец

Защо трябва да харесвам Лудогорец

Да не би някой да е молел фенове на други отбори да харесват Акулите или Левски

Да не би във Видин да са харесвали Черноморец на Херо

Да не би в Бургас да са довели над 30 юноши от Разград-а да в Разград обраха каймака на бургаските школи,а не са извадили и един футболист

Защо пристанище Бургас не спонсорира бургаския спорт-а забравих че Бойко го подари на Домусчиев
Защо да харесвам Лудогорец-че хванаха съдии и не позволиха на моя отбор да играе в ЕКТ ли

Да ги харесвам щото събират два автобуса ММА батки от Бургас и ги наемат за охрана на Гела на мачовете ли им
Да съм горд толераст и да се паля че расистите от Пилзен освиркват маймуните на Лудогорец,а сбирщината на мач на Лудогорец да пее на националния стадион К.Р ЗА ЛЕВСКИ ЛИ

Те питам нещо градски, ама без да се сърдиш.

Как тъй си фен и на Черноморец и Левски.Това винаги ми е било странно.
Пристнището не дава, щото сол ташака на Бойко в Бургас, е селски бек и мома.И обича да има и за него.
Нашият отбор не игра в Европа и заради това, че не успяхме да спечелим един от двата мача с Литекс или Локо сф.
Домуса действа както всеки президент след 90 година.И аз не ги харесвам Лудогорец, ама да се пишат глупости, че те са причината българският футбол да е на този хал е смешно и жалко. И лъха на дива комплексарщина.