Кашчей написа:kiril.a.d написа:Не ми се говори за СВОБОДА НА СЛОВОТО, в сайт на Томислав Русев - ЗАБЕЛЕЖИ: Само на него не можеш да зададеш въпрос, от журналистите тук!!! - все едно че е Бойчо...или Пеевски

...
А за продажността на едно съсловие...не странно гравитиращо около онзи отбор, който беше Динамо София на ДС службите, какво да говорим? . имат си историческия навик, да са към силните на деня, или днес, тези, които плащат най-добре...
И така...то и аз съм страдал от изказване за Лудогорец, но пък колко повече пострадах от отговори на левскари и писане на истини за "Левски"...чак, в онзи, другия форум, под статиите, съм спрян от писане на неудобни неща!!!
Сайтът е на ГОНГ, а шеф му е Николай Александров. Ти обаче, като редови припознавач, отново не си в час с истината и действителността!
@ На колегата левскар ще кажа, че този пост, който е написал е доста груб и неуважителен към отбора на "Лудогорец". След като не го гледаш и не го понасяш и не се интересуваш от него, защо трябва да пишеш в темата за съперник в плейофа?! Надали някой те е задължил с опрян в челото пистолет да го направиш! Разбираема ти е омразата, защото щеше друго да мислиш, ако "Лудогорец" не доминираше у нас, че е и на път да ви подобри всичките евро постижения, като вече подобри две от тях-спечели точки в ШЛ и излезе като победител, от групата си в ЛЕ, при това във формат, при който "Левски" никога няма да излезе!
Да не говорим за пренебрежителното ти, леко злобно заявление, че у нас има само 3 отбора, като единият е задължително "Левски", а другите два са за цвят само сложени.

Каш...евара, този път направо плачеш за бан!!! - стига да не защитаваше така яростно едно...плащане

, а примерно...Дунав Русе!

Та, Каш...евара, то и преди, държавата беше на цар Тодор Живков, ама умните виждаха зад него Държавна сигурност, която го крепеше на власт

...
И сега...да не те окачествя и аз, щото със сигурност аз ще поуча бан - защото още си живеем по Тодор Живково време!!! - а не ти, та, да ми кажеш, защо бе другарю, не може да се зададе пряк въпрос само на другаря Томислав Русев???
И не ми се обяснявай, щото...всичко което напишеш, е толкова глупаво, колкото и прикрито...другарю!
Та като видиш Гай Юлий Цезар, ще се сещаш за "шерже ла фам"

...
Ясно ли е бе...умствено ограничени драскачо???
Апропо - отдавна съм те кръстил...как беше? - Гугъл Боот? - поради елементарната ти мисъл и логика, нямаща нищо общо с човешката реалност, мисъл и действие. Та няма нужда да потвърждаваш, че мисълта ти не се простира по-далеч, от мисълта на...някакъв милиционер, под фуражка - а "под фуражка ум не вирее"

- тъй като сме го видели отдавна!!! - не си мисли че писанията ти се различават много повече, от тези на другаря капитан от ДС, Стотелмаейр!

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?