Ще има ли мач за суперкупата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Ще има ли мач за суперкупата
Някой знае ли официалното становище на Футболния съюз защо тази година няма да има мач за суперкупата? Или ще има, а аз съм пропуснал да разбера. Носител - легитимен, на купата има - написа история, като се каза неведнаж, шампион има - играе за Шампионската лига. А мач няма?
Re: Ще има ли мач за суперкупата
Странджата написа:Някой знае ли официалното становище на Футболния съюз защо тази година няма да има мач за суперкупата? Или ще има, а аз съм пропуснал да разбера. Носител - легитимен, на купата има - написа история, като се каза неведнаж, шампион има - играе за Шампионската лига. А мач няма?
Ще има и ще играят тези 2 отбора.

А победителят ще има честта да я качи на Мусала! Почти като едно време!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Естествено, че ще има.
Освен ако ...... Лудогорец не са сгафили нещо с лиценза. Колкото до другия участник - при него всичко е наред.
Освен ако ...... Лудогорец не са сгафили нещо с лиценза. Колкото до другия участник - при него всичко е наред.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Странджата написа:Някой знае ли официалното становище на Футболния съюз защо тази година няма да има мач за суперкупата? Или ще има, а аз съм пропуснал да разбера. Носител - легитимен, на купата има - написа история, като се каза неведнаж, шампион има - играе за Шампионската лига. А мач няма?
Питай Курьор ,той може да знае.
valiooooo написа:Странджата написа:Някой знае ли официалното становище на Футболния съюз защо тази година няма да има мач за суперкупата? Или ще има, а аз съм пропуснал да разбера. Носител - легитимен, на купата има - написа история, като се каза неведнаж, шампион има - играе за Шампионската лига. А мач няма?
Питай Курьор ,той може да знае.
Курьор, като носител на КБ игра за суперкупата и я спечели. Нормално е и тазгодишните носители на КБ да играят за суперкупата. Стига обаче шампионите да не фалират нещо и да се припознаят. Тогава регламента е ясен - мач за суперкупата няма да има.
Преди една година -
Чичо Киро като един самарянин може да даде на противника 30тина милиона да си оправи дълговете и да си направят едно безмислено мачле. Тъкмо и Втора лига ще си има ЦСКА.
Недей пък, пита и ти, де, сега ше те баннат.
Единят отбор в момента го няма на футболната карта , е как да стане .
Няма насрочен такъв мач. Защо няма - пълна мистерия. Чакаме ПФЛ да каже.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”