Два грешни мита, нека ги разобличим! Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Два грешни мита, нека ги разобличим! Левски - ЦСКА

Мнениеот saffron » 19 юли 2016 14:38

River Plate написа:
NOMER14 написа:Забележителното за деветте ни поредни победи е, че всичките са с различен резултат (липсват само 4-0, 5-0, като последния резултат го запазиха за юбилея им).
И още: деветте ни поредни победи са в периода, когато имахме най-силния си национален отбор и обратно - поредните ни загуби са, когато нямаме национален отбор.

Доста тъпичко мнение. Вашите победи били когато сме имали силен национален отбор? :lol:
Еми този силен национален отбор беше заради Стоичков, Любо Пенев, Емо Костадинов, Данчо Лечков и Трифон Иванов (все наши момчета) :oops: . Логично е след като си продадем ядрото от отбора в чужбина, да не сме ок в БГ първенството или ти имаш някаква друга теория? :lol:

През 98-ма като ви бихме 5:0 половината от тия "ваши момчета" бяха в отбора. А "който играй пичели" си тръгна на полувремето :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 юли 2016 14:55

Не мога да разбера,защо по дяволите се еба.вате с мъртъв отбор.ЦСКА си умря,погребаха го,феновете си харесаха моментално/даже още когато оня беше на смъртен одър/Чавдар-Литекс,прекръстен по незнайно каква причина на ЦСКА-София.Според мен това вечно съперничество се спомина.Търсете си нещо друго за чесане на клавиатурите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 19 юли 2016 14:57

Митове няма има статистика
Това са 6 поредни победи за първенство на ЦСКА:
19.10.2013 0:3
16.11.2013 0:0 купа на България
19.12.2013 0:0 купа на България победа след дузпи за Левски
08.03.2014 0:1
15.03.2014 0:1
21.04.2014 1:3
27.07.2014 0:2
25.10.2014 0:3
Имате 1 вкаран гол на Мисяк за 780 минути игра.
;)

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 19 юли 2016 14:58

Готвача написа:Не мога да разбера,защо по дяволите се еба.вате с мъртъв отбор.ЦСКА си умря,погребаха го,феновете си харесаха моментално/даже още когато оня беше на смъртен одър/Чавдар-Литекс,прекръстен по незнайно каква причина на ЦСКА-София.Според мен това вечно съперничество се спомина.Търсете си нещо друго за чесане на клавиатурите.

.... даже няма да те коментирам

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 юли 2016 15:00

skoda1980 написа:
dreben23 написа:Боже, какви глупости! :) Победните поредни победи са цели осем за празненството. Осем пъти бой, а някой дето се е раждал тия дни и мама му е купила компютър правец, нека ги изтегли от некой торент. Най-хубавото е, че тези победи дойдоха в незапомнена криза и аз се гордея с всички. 8-) :)

Да не си сметнал и някоя на Литекс за ПРАЗНЕНСТВОТО! А дори и в тази незапомнена криза имахте най-скъпо платения треньор и едни от най-високите заплати! Трупахте борчове наляво и надясно, после се дрънкат глупости от сорта "ама то ЦСКА не е фирма а идеал".

Toточно този "скъп треньор" ви би 6 поредни пъти и то с отбор събран от летищата и плажовете на курортите.Със селекция която според вас щеше да е "брашнения чувал" на А група.Същия "скъп треньор" се записа в юбилея ви и уволни 4-ма сини треньори.Нищо,че той разполагаше само с 4-ма футболиста,а вие с Наско Сираков, Щампионски отбор,скъпа селекция със скъпи футболисти (Генков взимаше по 30 000 на месец).Трупахте дългове като за световно и само безбройните държавно назначени спонсори ви спасиха от фалит.
Както и да ,има защо 100-йчо да ви е скъп и тази тема го доказва! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2016 15:05

GOLEADOR написа:Двата мита трябва да са "Указа" за създаването на ЦСКА и "Първия български гол на Уембли"! ;)

1. След своето създаване ЦСКА и както се наричаше клубът през годините беше ВОЕННО ПОДЕЛЕНИЕ с номер както всички военни поделения в страната. Лично аз НЕ съм виждал указ за създаването на клуба. Такъв може да има, може и да няма. Едно обаче е сигурно - едно военно поделение НЕ СЕ СЪЗДАВА след дружески обяд в стола на МНО между представители на столичния "Септември" и изпадналия във Втора дивизия ЦДВ, каквато басня за създаването на клуба ни разказват червените шамани. :lol:
2. Първият български гол на "Уембли" е вкаран от Димитър Миланов-Пижо срещу аматьорския олимпийски отбор на Великобритания. Първият български гол срещу английския НАЦИОНАЛЕН отбор (който тогава беше действащ световен шампион) е вкаран от Георги Аспарухов. Това е първият от всичко 7 (седем) гола, които нашият национален отбор е вкарвал на действащ световен шампион през своята близо 100-годишна история. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 19 юли 2016 15:08, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 юли 2016 15:07

River Plate написа:
NOMER14 написа:Забележителното за деветте ни поредни победи е, че всичките са с различен резултат (липсват само 4-0, 5-0, като последния резултат го запазиха за юбилея им).
И още: деветте ни поредни победи са в периода, когато имахме най-силния си национален отбор и обратно - поредните ни загуби са, когато нямаме национален отбор.

Доста тъпичко мнение. Вашите победи били когато сме имали силен национален отбор? :lol:
Еми този силен национален отбор беше заради Стоичков, Любо Пенев, Емо Костадинов, Данчо Лечков и Трифон Иванов (все наши момчета) :oops: . Логично е след като си продадем ядрото от отбора в чужбина, да не сме ок в БГ първенството или ти имаш някаква друга теория? :lol:

Само да не се изцъкаш с вашите момчета те са само двама от доста,доста годинки и те са Емо Костадинов и Любо Пенев другите са ваши ама друг път .И сега те моля да не ми обясняваш как вие сте ги развили. :lol:

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 19 юли 2016 15:09

Оранжевите припознавачи не казаха нищо за Втория мит.... как се употребява думата "вечно" за нещо, което се е случвало около 20-25% от общото?
А съдейки по периода 2000-2015 постоянното присъствие на ВТОРОТО място е тяхно 8 от 14 :lol:
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юли 2016 15:10

AN71 написа:...Само да не се изцъкаш с вашите момчета те са само двама от доста,доста годинки и те са Емо Костадинов и Любо Пенев другите са ваши ама друг път .И сега те моля да не ми обясняваш как вие сте ги развили. :lol:

Айде от мен да мине (нали съм добра душа) - трима са с Иван Зафиров, макар че той не го знае. :lol: Иначе в интерес на истината Иван Зафиров е бил левскар, но заради тогавашното задължително разпределение по райони е отишъл да тренира при красноармейците... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 юли 2016 15:14

RedHot написа:
Готвача написа:Не мога да разбера,защо по дяволите се еба.вате с мъртъв отбор.ЦСКА си умря,погребаха го,феновете си харесаха моментално/даже още когато оня беше на смъртен одър/Чавдар-Литекс,прекръстен по незнайно каква причина на ЦСКА-София.Според мен това вечно съперничество се спомина.Търсете си нещо друго за чесане на клавиатурите.

.... даже няма да те коментирам

Да умен си да не коментираш хората са си го казали когато фактите говорят по добре да си мълчиш :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Кошче за отпадъци”