https://www.youtube.com/watch?v=Oz0W34UXDQ8
Най официално предлагам тази позабравена песен на НЛО за химн на новия футболен травестит ЦСКА - ловеч- етрополе - софия.Звучи ми страшно актуално.
Предложение за химн на новия ЦСКА София - Етрополе
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предложение за химн на новия ЦСКА София - Етрополе
НЕма, те имат химн вече - "Люлякови нощи".
Мале, люлЕка ми замириса .....
Мале, люлЕка ми замириса .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Бели травестити да пускат теми в червения подфорум...малко нагличко ми се струва! ЦСКА си има химн бе, пъпеш! А вашия химн какъв е? "Бели пеперудки, къде отлетяхте"???
Като направят подфорум на този клуб, който споменаваш, тогава влизай там и си пускай темите!
Разбирам, че ти е задръстен мръсния канал, но не е тук мястото да го отпушваш!

Като направят подфорум на този клуб, който споменаваш, тогава влизай там и си пускай темите!
Разбирам, че ти е задръстен мръсния канал, но не е тук мястото да го отпушваш!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- dreben23
- Контакти:
Сигурно побелели космите щом му слушате такива музички още. Майка не ще да слуша такива музички веке.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Върни се в “Кошче за отпадъци”