МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: МИ СМО СПРЕМНИ, А ВИ?
Јас ќе навивам за Ѕвезда . 

Re: Ми смо спремни, а ви?
Red_Pride написа:някой май е решил яко да тролва
Абсолютно!
Но това е форумът на троловете, не се учудвай.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Dorcol написа:Crvena Zvezda today dont have any connection with communism.
Crvena Zvezda and Partizan are established under communism but today 99% fans dont care about that. Red Star Belgrade after the war and the breakup of Yugoslavia in 90s became a sports symbol of a nation.
I understand that you Bulgarians watch negative on communism. You have to know that Yugoslavia was then a much better place for living than Bulgaria, and it is justified that large number of people are looking positively to the former regime.
Yugoslav communism was good / bad. Among our people is attitude 80% good - 20% bad.
The fans are more focused on nationalism, but not this thing is not much different, let's say the ratio is 50-50.
You can not understand this situation and it is justified. You lived quite difficult with low living standard 1945-1990 and understand that communism is bad for you.
Bulgarian communism was also good/bad and many people here also miss it (especially from smaller towns and the elder). The better things now are the freedom, the full shops and the high technological standart. The worse things now are the higher levels of crime, minor problems and lack of punishments, destroyed education, dying sport, dying industry, high levels of unemployment, expensive medicines and the fact that prices have risen much more than the wages have.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Makarona87 написа:Макарона не може да си обясни
Please watch....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Q7Vmz92A9Q[/youtube]
Dorcol написа:1982 написа:Dorcol написа:In the entire history of the Champions League, only two non-western clubs managed to win the competition.
Brate, Dorćol je zemlja Alcatraza, jel` tako ??![]()
Добро причаш српски. Да ли живиш овде?
Не, прави бугарин сам и живим овде

Dorcol написа:Реци нам нешто више о Лудогорецу.. Оно што је нама представљено:
- сеоски тим
- сумњив газда "бизнисмен" такорећи
- без озбиљне ултрас групе
Све указује на то да је Лудогорец пројекат са кратким роком трајања.
Тачно си схватио, Лудогорец jе као што jе био ваш ФК Обилић, док jе био жив Аркан, ништа више. Лудогорец то jе jедан човек - Кирил Домусчиев. Ньегов бизнис jе, рецимо, доста сумњив, нарочито на самом почетку.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Dorcol написа:Не разумем чему хваљење.. Биле су делије и на много горим трибинама... да видели смо, бла бла.
То ниjе хваљење, то jе срамота. Ниjе трибина већ затвор.

Реци, где сте били ??
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ЕМИЛ написа:Јас ќе навивам за Ѕвезда .
Стига с тоя македонски.

Како тако добро причаш српски?
Лудогорец можда и јесте играчки јачи, али очекујем да лудило Маракане одради један део посла.. и традиција игра улогу.
Док је газда јак, јак је и клуб - након тога распад, стандардна прича истока Европе.
Bulgarians: We know that Ludogorets is only one bigger village and team has suspicios "gray area" owner. Ludogorets is still one short-term project.
Red Star have an incredible history, fans, atmosphere and reputation. It also plays a major role.
Лудогорец можда и јесте играчки јачи, али очекујем да лудило Маракане одради један део посла.. и традиција игра улогу.
Док је газда јак, јак је и клуб - након тога распад, стандардна прича истока Европе.
Bulgarians: We know that Ludogorets is only one bigger village and team has suspicios "gray area" owner. Ludogorets is still one short-term project.
Red Star have an incredible history, fans, atmosphere and reputation. It also plays a major role.
1982 написа:Реци, где сте били ??
Не група, већ лично ја као гост. 3 пољска лига, ужасни услови за гостујуће навијаче.
Зашто се не игра на великом стадиону у Софији?
Ево, то jе гостуjућа "трибина", спремите се

Върни се в “Кошче за отпадъци”