Президент на САЩ ще бъде Килари Клинтън!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Президент на САЩ ще бъде Килари Клинтън!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юни 2016 18:49

kapaciteto написа:
DANS написа:За добро или за лошо, Хилари ще е следващият президент на САЩ!

За лошо, защото ще докара света до война!

Точно обратното, сегашният "студен мир" (както според мен много добре окачестви влошената политическа обстановка в света президентът Плевнелиев) се дължи именно на слабостта и нерешителността на сегашния президент на САЩ (при цялото ми уважение към него)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юни 2016 18:52

Captain Stottlemeyer написа:Точно обратното, сегашният "студен мир" (както според мен много добре окачестви влошената политическа обстановка в света президентът Плевнелиев) се дължи именно на слабостта и нерешителността на сегашния президент на САЩ (при цялото ми уважение към него)... 8-)

Кой беше държавен секретар през първия му мандат и какво се случи тогава? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2016 19:58

А следващият президент на Россия ще бъде Кристиян Вагинин ...... какво по-логично, след Путин, да е Вагинин ?!

п.п.: знам, че не е руснак ..... няма проблем, ще го припознаят. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

BETEPOK_OT_MOCKBA

Мнениеот BETEPOK_OT_MOCKBA » 10 юни 2016 19:59

Не трябва в никакъв случай да се допуска приятеля на Путин да стане президент!
Хилари е идеалния президент на Америка - умна, сдържана, консервативна, а съм сигурен, че може да бъде и твърда когато се наложи.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юни 2016 20:15

Жена - президент абсурд, феминистка и демократка.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 10 юни 2016 20:21

kapaciteto написа:Така наречените избори в САЩ са предварително предначертан! Президента на САЩ, който илюминатите ще назначат на "изборите" ще бъде Килари Клинтън! Защото в страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД управляващите НЕ ги избира народа! Те се НАЗНАЧАВАТ от илюминатите!Факт! :!:

Що не заложиш 200 000 рубли на този факт.

BETEPOK_OT_MOCKBA

Мнениеот BETEPOK_OT_MOCKBA » 10 юни 2016 20:28

visentii написа:
kapaciteto написа:Така наречените избори в САЩ са предварително предначертан! Президента на САЩ, който илюминатите ще назначат на "изборите" ще бъде Килари Клинтън! Защото в страните от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД управляващите НЕ ги избира народа! Те се НАЗНАЧАВАТ от илюминатите!Факт! :!:

Що не заложиш 200 000 рубли на този факт.

Щото ще спечели още толкова рубли, но докато си ги вземе те ще са се обезценили тройно.

Върни се в “Кошче за отпадъци”