Здравейте банда. Аз съм Добромир Мечкаров по прякор редманиак, викат ми още дъртата джадия.Голям фен на лузърпуул. Даскал по география съм в най-елитното училище на София- Преди два дни имахме форумна сбирка на пияндурниците от нашия фолум цска.софия.ком. Аз бях организатора заедно с моя голям приятел Калоян Спайков.момчето беше скоро във Виена и там е правилтройка с жена си и един нелегален емигрант от Северна Африка. .
Събрахме се десет пияндурници които обичаме да мишкуваме по форумите но наче ни е страх да ходим в сектор Г където говорителя на сектора Пацо Маринов и един негов адаш са ни взели страха и не ни дават да влизаме.
Всички до един ходим само във В - и аз и Румен хубавеца от Ботевград и Боббби и 75 годишиня му баща и шуменския манго Ред Марти и благоеврадския прабългарин с обица на ухото Италиано роден в Берковица и още и още... да не говорим за Ванката Манов който е чак в сектор А и още плаща кредити към банките и хората от бандата му акционерите като Драго който беше натупан на стадиона под аязмото от Дърпатката. защото не харесвал ГГ а Дърпатов вече налита на бой на всеки който е против ГГ.
...това сме ние група неудачници..единствено Тишо по прякор Мичо е успял бизнесмен и има собствен склад на Околовръстното и такива като мене като ги уволнят от даскало зарад препиване в тоалетната, ще ходим да му бачкаме като общи работници за 400 лв на месец понеже си е стиснат и той. а и плаща на момчетата , той държи стотина поне в бизнеса на околовръстното.
Очакавйте скорои снимки от форумната сбирка...
Това съм аз!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Това съм аз!
Последна промяна от redmaniac на 25 май 2016 23:28, променено общо 1 път.
Re: Това съм аз!
Моля ви, не ме бийте, обещавам да припозная Чавдар Етрополе. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Тоя вече два дена ги ръси тия простотии - какъв му е проблема
Лошото е, че единия "прякор" леко прилича на моето име от форума
Затворете вратата на обора ...

Леевски, оле

Пацо тъпото явно пак са го пуснали от 4-ти км и отново е започнал да прави фалшиви профили на хората.
1982 написа:Моля ви, не ме бийте, обещавам да припозная Чавдар Етрополе.
Бекалка,защо така се изхлузи от форума на ЦСКА,бе ?

M'bolhi написа:1982 написа:Моля ви, не ме бийте, обещавам да припозная Чавдар Етрополе.
Бекалка,защо така се изхлузи от форума на ЦСКА,бе ?Избяга като пръдня от гащи.
30 пъти го писах вече, не ми допада култът към Гриша Ганчев, много е просто. Имахме си хубави вечери, падаше голям смях, но дойде време за разлъка.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Само простотии!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Човекът от снимката е г-н Мечкаров. Бил ми е учител по география в училището и е голям пич! Не знам, защо някакъв малоумник го коментира тук и защо не се намесят модераторите?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ
- anihilator
- Контакти:
Молба към админите : моля на хора които са се регестрирали същият ден , същата седмица или същият месец не позволявайте да пускат теми!
-
- Контакти:
anihilator написа:Молба към админите : моля на хора които са се регестрирали същият ден , същата седмица или същият месец не позволявайте да пускат теми!
Много добро мнения, също така ще е хубаво да имат поне 50 мнения преди тема ! Поне така ще умре александров трола ...
Върни се в “Кошче за отпадъци”