Хомосексуалист оглави американската армия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Хомосексуалист оглави американската армия

Мнениеот 1982 » 18 май 2016 16:32

Jürgen написа:Голямо чудо. Цяла тема заслужава.

Требе си плювня да пада, нали знаеш, всеки ден другарите се трудят неуморно. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 18 май 2016 16:40

ММ1914 написа:
mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!

Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?

Ти пък... Според теб тези, които се "дразнят" на такива новини - кога са виждали жена отблизо :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 май 2016 16:46

ММ1914 написа:
CTAHKO написа:
ММ1914 написа:
mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!

Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?

Да, да, а Орфей е бил негър 8-) Гледали сме ги американските бълвочи 8-) Лошото е, че ги приемате вече като беспорна истина 8-)

Американски бълвочи? Коя от двете книги за Спартак си чел? Не са писани последните 30ина години. Имам предвид тази на Рафаело Джованьоли, освен нея имаше още една издадена на български по времето на социализма. Там пише такива неща. Или Станко Хасковски е капацитет? За Атина е същото - Алкивиад нарекъл себе си велики на Александър Кравчук.
Има и доста подобни исторически материали, но си има историци за тях, за там не съм капацитет.

Затова ли са мъкнели със себе си толкова жени и деца ;) Щото педалите не са могли да зарежат жените и децата си 8-) То не може да се установи със сигуност, от кое племе точно е Спартак, ама че са били педали, се знае със 100%-ва сигурност ;) Я по-сериозно, комсомолец 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 май 2016 17:01

Миналата година като осветиха Белия дом в цвета на пеерасткия флаг, аз се бъзиках, че тая година наред е Пентагона, ама май май ще взема да позная...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

free0909
Контакти:

Мнениеот free0909 » 18 май 2016 17:05

Ясно, вазелина ще го добавят в боекомплекта.
На американските войници ще цитирам едно познато кадънче - "Абе верно то първо боли, после свикваш, ама винаги е много унизително"

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 18 май 2016 17:09

Хе хе доста комунистически амбразурки ще напука :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 18 май 2016 18:10

Екстра, сега като го напъне Путин отзаде, тоя ше се радва, няма конфликт,хохо...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 май 2016 18:38

А, така, оближи му го на Пичин. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2016 20:09

Има тема за Политика, стига вече провокации на тема САЩ vs Русия, че ми писна всеки ден едно и също.
Пари да ви даваха да пускате всеки ден провокативни теми нямаше да сте толкова активни. :roll:

Върни се в “Кошче за отпадъци”