Jürgen написа:Голямо чудо. Цяла тема заслужава.
Требе си плювня да пада, нали знаеш, всеки ден другарите се трудят неуморно.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:Голямо чудо. Цяла тема заслужава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ММ1914 написа:mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?
ММ1914 написа:CTAHKO написа:ММ1914 написа:mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?
Да, да, а Орфей е бил негърГледали сме ги американските бълвочи
Лошото е, че ги приемате вече като беспорна истина
Американски бълвочи? Коя от двете книги за Спартак си чел? Не са писани последните 30ина години. Имам предвид тази на Рафаело Джованьоли, освен нея имаше още една издадена на български по времето на социализма. Там пише такива неща. Или Станко Хасковски е капацитет? За Атина е същото - Алкивиад нарекъл себе си велики на Александър Кравчук.
Има и доста подобни исторически материали, но си има историци за тях, за там не съм капацитет.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта