Мтел договори Висшата лига от следващия сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Мтел договори Висшата лига от следващия сезон

Мнениеот Teo » 25 апр 2016 19:16

Да се забрани с закон излъчването на други първенства в България!
@ Заради тия хора стадионите в България са празни!

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 25 апр 2016 19:17

80 лв, ти сериозно ли ?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 апр 2016 19:32

Oт статията в "Тема спорт", става ясно, че става въпрос за един канал и , че канала няма да може да се гледа от абонати на други оператори.
На мен лично , това ми звучи като евтина реклама. Също така от М-тел и Близу не са излезли с официално изявление, единствено вестника има тази информация.
Последна промяна от veni__85 на 25 апр 2016 19:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 апр 2016 19:38

Teo написа:Да се забрани с закон излъчването на други първенства в България!
@ Заради тия хора стадионите в България са празни!

Това е много малоумно. Стадионите са празни заради антифутбола, който се практикува тук. Който иска да гледа български мач, ще го гледа, независимо какъв чужд мач се предава по същото време. И който не иска да гледа български футбол, няма да го гледа, ако ще и цялата кабелна да му забраниш.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 25 апр 2016 19:53

veni__85 написа:Oт статията в "Тема спорт", става ясно, че става въпрос за един канал и , че канала няма да може да се гледа от абонати на други оператори.
На мен лично , това ми звучи като евтина реклама. Също така от М-тел и Близу не са излезли с официално изявление, единствено вестника има тази информация.

Мисля че това не е законно. По същия начин БСК отначало пускаха техните спортни канали само при тях, сега ги има на доста места. И в Европа практиката е такава. Например sky sports каналите освен в мрежата на sky, може да ги гледаш и в мрежата на virgin.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 апр 2016 20:07

Вече и кабели не трябват, нито лаптопи. Има Миракаст, ДЛНА и още куп безжични връзки.

Трябва ти един малко по-мощен(откъм процесор и рам) таблет или смартфон и си готов, да не говорим, че на СМАРТ ТВ-тата си ги пускаш директно от там.

Честно да ви кажа вече ми втръсна от толкова мачове. НАВРЕМЕТО беше яко, събирахме се пред някое тото, обсъждахме мачовете, чакахме събота/неделя да хванем някоя сръбска или да дават нещо по руската тв, разменяхме си касетки. И беше яко, пак знаехме всички звезди и беше интересно.

Сега всеки ден по тв-то дават свободно 4-5 мача, отделно през интернет може да гледаш дори мачове от 2-ра норвежка дивизия стига да искаш......безумно е. А уикенда да се чудиш кой мач да гледаш.....втръсна ми вече, гледам само някой по-завързан и това е. В повечето случаи гледам само резултатите. Стана ми досаден този футбол от толкова предавания. На сезон гледам 5-6 мача Барса-Реал/Байерн и т.н.....тъпо
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 апр 2016 20:23

гражданин от село написа:
Thsmith написа:Иначе аз съм на Мтел така или иначе. 80 лв месечно ми взимат за ТВ и Интернет, съмнявам се да добавят още и за ЕПЛ.

:shock: Тия живи ви дерат, бе!

Кой както се уреди.Преди няколко години хванах една " промоция"-25 лв на месец за интернет, тв и мобилен-2000 минути към М тел. . В началото телевизията им хич не я гледах.Бях на Булсат.След като имах редица проблеми с "дъжд, слънце, сняг, ...", на булшита и си гледам М тел.С интернета нямам проблем, с тв -също.И най- много ми е гот, че от М тел много се дразнят, защото тази промоция беше 1 месец и се усетиха ,че не им излиза сметката.Звънят ми отвреме навреме:"Г-не, договорът Ви е изтекъл".Ми като е изтекъл, викам, спрете го. :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”