Отново ви казах предварително двойките на дирижирания жребий

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Отново ви казах предварително двойките на дирижирания жр

Мнениеот CTAHKO » 15 апр 2016 13:31

И двете отборчета са смешни, няма какво да спорите 8-) Човек който разбира от футбол, никога няма да стане фен на нито едн от двете отборчета :!:
Последна промяна от CTAHKO на 15 апр 2016 13:33, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 апр 2016 13:32

gikahadji написа:Бъркаш изказването на мнение с хейт. Това за фенчетата дето не знаят как изглеждат първите ви купи го казвам от личен опит. Чули някъде кой е най-титулования клуб преди няколко години и хоп - фенове на Реал М. И даже не се радват толкова на техните победи, а на загубите на Барса.
Щом държиш ще ти ги кажа, въпреки че е въпрос на няколко клика в гугъл: Атлетико, ПСЖ, Атлетико, ПСЖ, Милан.

Хах, искаш ли да сравним средната възраст на феновете на едните и другите, само за тези извън Испания? Ти си много нагло момче бе. След 200 години като спорят феновете на Реал и Барса, и миналогодишната ви купа ли няма да се брои, щото не знаят как изглежда, а? С две думи, не си ли видял трофея, той ще съществува? :lol: Как ви пораснаха толкова устите, при положение че преди 15 години да видиш фен на Барса в България бе нещо като рекорд. :shock:

Една ера направихте, а най-големите ви легенди споменават първо Реал. Мисля, че това говори много. :roll: Всички знаем, че философията на Барселона е да пречи на Реал, а не толкова да трупа собствена слава. 8-) Научи си каталунските корени и тогава приказвай.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 15 апр 2016 13:42

sapio0o написа:
gikahadji написа:Бъркаш изказването на мнение с хейт. Това за фенчетата дето не знаят как изглеждат първите ви купи го казвам от личен опит. Чули някъде кой е най-титулования клуб преди няколко години и хоп - фенове на Реал М. И даже не се радват толкова на техните победи, а на загубите на Барса.
Щом държиш ще ти ги кажа, въпреки че е въпрос на няколко клика в гугъл: Атлетико, ПСЖ, Атлетико, ПСЖ, Милан.

Хах, искаш ли да сравним средната възраст на феновете на едните и другите, само за тези извън Испания? Ти си много нагло момче бе. След 200 години като спорят феновете на Реал и Барса, и миналогодишната ви купа ли няма да се брои, щото не знаят как изглежда, а? С две думи, не си ли видял трофея, той ще съществува? :lol: Как ви пораснаха толкова устите, при положение че преди 15 години да видиш фен на Барса в България бе нещо като рекорд. :shock:

Една ера направихте, а най-големите ви легенди споменават първо Реал. Мисля, че това говори много. :roll: Всички знаем, че философията на Барселона е да пречи на Реал, а не толкова да трупа собствена слава. 8-) Научи си каталунските корени и тогава приказвай.

Хах, по-големи глупости не бях чел в скоро време. Ти сериозно ли мислиш каквото си написал или си чешеш пръстите? Не съм виждал социлогически проучвания кой, колко и какви фенове има и не ме интересува честно казано. Ако беше казал преди 25 години тогава можеше и да си прав. Сериозните фенове на Барса, за какъвто се смятам не са им фенове от 5 години. Бил съм им фен и при Кройф и Ван Гаал съм псувал, и Антич и Рийкард и Робсън. Истинските фенове не подкрепят отбора заради трофеите.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Кошче за отпадъци”