Вицове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Вицове

Мнениеот damyanov1963 » 27 мар 2016 17:51

Обичате ли вицове? Ако има желаещи, нека напишат по някой.
Аз ще ви напиша 2 от любимите ми.
През 90-година в зората на демокрацията, двама шопи заминали за Америка. След като разгледали и напазарували, тръгнали да се прибират, обаче им останал само 1 долар. На летището влезли в ресторанта докато чакат полета и решили да си поръчат по нещо за по 50 цента. Обаче не знаели английски и се разбрали да поръчат само едно и ако е хубаво да поръчат и още едно. Видяли в менюто нещо за 50 цента и го поръчали. Келнерът им донесъл в една малка чинийка горчица. Единия я изгребал с лъжицата и я налапал цялата, след което започнал да се дави в сълзи и сополи. Другият го попитал - Как е?
Обаче онзи решил да го прецака, та и той да си поръча и му казал - Добре е.
Е тогава защо плачеш? - Сетих се, че днес е годишнина от както майка ми почина, та ми стана мъчно.
И другият без да се колебае си поръчал и той. Обаче след като и той се задавил и онзи го попитал защо плаче, му отговорил:
Сетих се, че майка ти е умрела, та не моем да ти е..м п.....а м....а!

Учителката попитала учениците знаят ли някой писател, на който фамилията му да започва с В и да завършва на В. Иванчо станал и казал - Вазов.
Тя отговорила - Аз имах предвид Вапцаров, но иначе ми харесва начина ти на мислене.
В следващия час пак им задала такъв въпрос, само че фамилията да започва с К и да завършва на В. Иванчо пак станал и казал - Каравелов.
Учителката отговорила - Аз имах предвид Караславов, но иначе ми харесва начина ти на мислене.
В следващия час обаче Иванчо я попитал знае ли някой писател, на който фамилията му да започва с Х, по средата да има У и в края Й.
Учителката побесняла и го изгонила, като му казала утре без баща си да не идва. Иванчо си взел раничката, тръгнал си, но на вратата се спрял и казал - Аз имах предвид Хемингуей, но иначе ми харесва начина ви на мислене.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Вицове

Мнениеот trokadero_ » 27 мар 2016 17:55

Кой не обича вицове ;)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 27 мар 2016 18:16

Англия печели Евро 2016 .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 мар 2016 18:20

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”