Ст. Младенов фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: Ст. Младенов фен тема

Мнениеот skitnik32 » 17 мар 2016 18:37

GOLEADOR написа:Младенов като играч и треньор е огорчавал много противници и заради това за тях той винаги ще е боклук.Те нарочно ще забравят шампионските му титли в България и успехите му чужбина.За мен най-ценното качество на треньора Младенов е умението да изтръгне най-доброто от играчите с които разполага.За това макар и с 0-ва селекция ЦСКА под негово ръководство се бореше за титлата.Макар преди започване на първенството за неговата селекция в медиите пишеха,че ще е "брашнения чувал на "А" група.Толкова за качествата на Младенов и за омразен на противниковите фенове.

като футболист е оставил добри спомени в мен, макар че винаги асоцирам неговото име с един невероятен пропуск от мач с РОМА, когато от малкото наказателно поле щеше да свали някои самолет.
и въпроси към GOLEADOR:
1 колко шампионски титли има Тройчо, на каква цена /да си спомни къде е любимия му отбор след "спасяването" от Тройчо и Лупи/ и колко провала
2 0-ва селекция ... да погледне въпрос 1-ви

пример за "гениална тактическа стоичова мисъл" - непосредственно преди мача в Чехия играхме на "Васил Левски" срещу Дания. мач който трябваше да вземем на 100% / и можеше да се разходим до Прага/. при резултат 1:0 за датчаните "гениалния" извади нападател /Иванов/ за да вкара дефанзивен халф /Янчев/...!!!!!!!!
мисля, че коментара за треньорските качества трябва да свърши тук. а като човек - няма друг такъв боклук.

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 17 мар 2016 18:54

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Младенов като играч и треньор е огорчавал много противници и заради това за тях той винаги ще е боклук.Те нарочно ще забравят шампионските му титли в България и успехите му чужбина.За мен най-ценното качество на треньора Младенов е умението да изтръгне най-доброто от играчите с които разполага.За това макар и с 0-ва селекция ЦСКА под негово ръководство се бореше за титлата.Макар преди започване на първенството за неговата селекция в медиите пишеха,че ще е "брашнения чувал на "А" група.Толкова за качествата на Младенов и за омразен на противниковите фенове.

Всичко написано от теб не пречи Стойчо да е боклук като човек!

Не се говори така, кво е това нещо, не ви е срам ! ! ! :evil:

Ей сега погледнах към кофите за боклук, ми боклука вътре подскача и се тресе от възмущение, че го сравнявате със Стойчо !

Ама ха ! :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 мар 2016 19:19

Върни се в “Кошче за отпадъци”