Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:Няма такова животинче като опитни играчи. Никой не може да излъже никакво буки! Точно когато си въобразиш, че го лъжеш, ще ти го надене три ката! Никой не е на печалба от залози, но има малоумници, които не могат да проумеят, че са с доста много нули на загуба! И с 65 процента успеваемост да си, повече не е и възможно, между два и три мача нема да излязат във фиша. Съвет: Никога не пускайте повече от един фишчек, за да не се разочаровате двойно! Пак повтарям- щом аз не съм спечелил, никой няма нищо да спечели! Просто не съм срещал колега да познава повече мач от мен все още, като го срещна, ще залагам неговите прогнозки, не своите. Късметче. Разбира се, не на всеки се отдават тия неща и ако не се опомни навреме, първо ще замине трактора, после приходите от канабиса и накрая ще иде в чужбина на гурбет. Винаги е било така, винаги и ще бъде. Както тото 2 се играе с топчета, така и футбола, само дето при него е по-лесно да си хванеш тройка или четворка и дотам-петица и шестица хващат най-много пет човека. Абсолютно нищо по-различно няма от обикновеното тото. Просто буките използват малоумието на такива като нас и вас, макар че в нито един пост не съм твърдял, че успеваемостта ми е 100 %. Може би ви се иска на вас, за да става бързо, лесно и вкусно всичко, но хората пари за тия работи дават си. И ги дават на такива, дето не разбират от футбол, това е най-смешното.Същото беше и като превеждал филмчета- еди кой си е номер 1 си, но пари вземат такива дето са номер 2 или 3. Да не говорим, че е незаконно- специално залозите си е незаконен бизнес. Лиценз или фирма имат или кво?
![]()
Съветче: Никога, никъде и по никакъв повод не разкривайте истинските си знания, умения, защото людете това и чакат- да се възползват от нечии знания и умения. Дори съвсем малка част да скрие човек от работодател или който и да е бил друг, използвачите ще започнат да понамаляват. Това е истината, друга няма. При мен винаги така се е получавало, а сигурно и ще се получава, защото наивно вярвам, че хората са добри, само че после по действията си проличава, че не е съвсем така. Не сме всички лоши де, радва ме, че има все още и добри, но мнозинството винаги е от тъмната страна, за мое огромно съжаление. Легам да спя, че да дойдат по-бърже голчетата на Арсенал.![]()
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост