Венци свинята обяви: 20лв за Левскарите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Венци свинята обяви: 20лв за Левскарите!

Мнениеот ham3r » 15 мар 2016 19:58

bilyaletdinov написа:За 20 лв. бая седалки ще идат потрошени :lol:

Трошете колкото си искате и може да ударите някое длъжностно лице.Имахте последно предупреждение за вадене от а група и след ловеч ви простиха.Сега може да стане интересно.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 15 мар 2016 20:10

Еееее, намерихте си оправдание, защо няма да ходите на мача. Остава и на останалите да измислите защо няма да ходите. Все пак от 22 милиона привърженици на отбора, все граждани, не може да се напълни един непостроен стадион.

"Славия" ще спечели повече пари като продаде някой талант. Тази година успяха да пласират в Полша.

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 15 мар 2016 20:18

ГолЕма работа, че залоеният мозък на Бензинджията решил да направи билетите 20 лв. Аз, откакто ходя на мачове на тази порутена съборетина, винаги си взимам за сектор А при техните заспали зелки и после си отивам, където ми е кеф и никой не може да ме спре. Когато Шкембара искаше за първи път по 10 лв. от левскарите, поне 1000 човека си взехме за сектора на феновете на Славия. Те сигурно НИКОГА не са продавали толкова билети за сектора си. Сега пак ще е така, а по 20 лв. билети едва ли някой ще плати за тази прогнила дупка. Нека си мечтае Гнусната Свиня, че ще ни вземе парите... ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 мар 2016 20:29

Не знам как си мислиш, че подобна тема ще остане още повече с такова заглавие.
levski/viewtopic.php?f=1&t=195949

Върни се в “Кошче за отпадъци”