Запомнете едно евроатлантически ченгета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Запомнете едно евроатлантически ченгета

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 18:21

Red_Neck написа:бай Тошо, стани от гроба и си прибери вересиите :!:

А па ти. бе! :mrgreen: Хората пари правят тука, ти искаш да им секнеш ищаха. По левче на пост, направиха десетина лева за няма и два часа.
Последна промяна от metodito на 07 мар 2016 18:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2016 18:22

Warped написа:Дано поне ви дават повечко рубли, че си е таковало майката ;)

Дават им краставица с два домата ..... тия са евтини, тъпчат им главите с малко идеологическа пропаганда и тия се зомбират, после нямат спирка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2016 18:23

River Plate написа:
vpered_zenitt написа:
River Plate написа:Поста на годината 8-)

То аз съм сигурен, че в Смолян и Малко Търново е още по-спокоен животът!

Като ти харесва живей си в Западна Европа , която е пълна с араби и чернокожи!
Аз съмм си добре в бяла и православна Русия , Санкт Петербург спокойно мога да кажа, че е най-красивият град град в света! И е много чист!

Не съм сигурен дори, че живееш там, тролче. В Москва има повече мюсюлмани от Лондон.

Няколко милиона са в Москва ..... онзи ден дори, една мюсюлманка се разхождаше по улиците на Москва с отрязана детска глава.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 мар 2016 18:25

peliforewer написа:
zenitvzekupatanauefa написа:Скоро НАТО ще е на бунището на историята и ще бъде обявена за терористична организация! България ще се освободи от колониалното робство на САЩ и Турция, а ЕС ще е история! Русия и Китай ще са новите господари на света , колкото и да не ви харесва това, колкото и да сипете евроатлантически, антируски и антибългарски пропаганди!

Айде поздрав за вас:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r29k_T_o9To[/youtube]

Добре поне че ни поздравяваш,можеше директно да ни пратиш в Белене или Гулаг.

Що ти в Гуантанамо ли искаш? Или Абу Граиб? Може и за там да се уредиш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2016 18:26

HoUs4oOL написа:
River Plate написа:Ми не вися по цял ден във форума, но всеки ден има такива малоумни теми ;)

Ама естествено, че така ще кажеш, темите си стоят, върни се назад и виж кога е последната тема, която е пусната, за да се възхвалява Русия, нали си много отворен, айде застани зад думите си с 5-6 теми на ден.

Не лъжи, русначе, много от темите не си седят, просто защото или се трият, или се местят в общата тема "свят". ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2016 18:33

HardWork написа:
FLANKER написа:Я сега кажи HardWork, вчера ли се върна от Русия или направи ексурзия по телевизията със CNN и Блумбърг...

Не е необходимо да ходиш в Русия за да разбереш какво се случва там! Аз се опитвам да се абстрахирам от всякакъв вид пропаганда и да бъда обективен! Разбирам, че вие сте луднали по руската пропаганда, но това е просто поредната подмяна на истината с опашата лъжа, за да се сплоти, настрой и мобилизира плебса! А щампите, че съм соросоид, и американска подлога мога само да ги подмина с усмивка, защото са неоснователни! За мен са важни интересите на България и ЕС!

Какво му обясняваш на тоя, той па все едно е бил в Сирия, а не лочи "информация" от безбройните ".ru", та ти дири сметка на теб как знаеш какво било в Русия.

Пускат тук по цял ден всякакви манипулации от разни руски клозети, после на теб ти се присмиват, че не си бил "там" .... демек, не знаеш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 мар 2016 18:41

1982 написа:
HardWork написа:
FLANKER написа:Я сега кажи HardWork, вчера ли се върна от Русия или направи ексурзия по телевизията със CNN и Блумбърг...

Не е необходимо да ходиш в Русия за да разбереш какво се случва там! Аз се опитвам да се абстрахирам от всякакъв вид пропаганда и да бъда обективен! Разбирам, че вие сте луднали по руската пропаганда, но това е просто поредната подмяна на истината с опашата лъжа, за да се сплоти, настрой и мобилизира плебса! А щампите, че съм соросоид, и американска подлога мога само да ги подмина с усмивка, защото са неоснователни! За мен са важни интересите на България и ЕС!

Какво му обясняваш на тоя, той па все едно е бил в Сирия, а не лочи "информация" от безбройните ".ru", та ти дири сметка на теб как знаеш какво било в Русия.

Пускат тук по цял ден всякакви манипулации от разни руски клозети, после на теб ти се присмиват, че не си бил "там" .... демек, не знаеш.

Голяма част от новините в българските медии, идват от т.нар. руски клозети, драги ми смехурко. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 мар 2016 19:01

1982 написа:Не лъжи, русначе, много от темите не си седят, просто защото или се трият, или се местят в общата тема "свят". ;)

Местят се, но заглавията им стоят, простотиите на ветерока/чичосам са си там. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 мар 2016 19:11

Седят, ама в тема "свят", тоест трябва да проверяваш страница по страница, пост по пост, а в някои дни има бая изписано. 8-)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 мар 2016 19:34

Достатъчно.

Върни се в “Кошче за отпадъци”