Red_Neck написа:бай Тошо, стани от гроба и си прибери вересиите
А па ти. бе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:бай Тошо, стани от гроба и си прибери вересиите
Warped написа:Дано поне ви дават повечко рубли, че си е таковало майката![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
River Plate написа:vpered_zenitt написа:River Plate написа:Поста на годината![]()
То аз съм сигурен, че в Смолян и Малко Търново е още по-спокоен животът!
Като ти харесва живей си в Западна Европа , която е пълна с араби и чернокожи!
Аз съмм си добре в бяла и православна Русия , Санкт Петербург спокойно мога да кажа, че е най-красивият град град в света! И е много чист!
Не съм сигурен дори, че живееш там, тролче. В Москва има повече мюсюлмани от Лондон.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
peliforewer написа:zenitvzekupatanauefa написа:Скоро НАТО ще е на бунището на историята и ще бъде обявена за терористична организация! България ще се освободи от колониалното робство на САЩ и Турция, а ЕС ще е история! Русия и Китай ще са новите господари на света , колкото и да не ви харесва това, колкото и да сипете евроатлантически, антируски и антибългарски пропаганди!
Айде поздрав за вас:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r29k_T_o9To[/youtube]
Добре поне че ни поздравяваш,можеше директно да ни пратиш в Белене или Гулаг.
HoUs4oOL написа:River Plate написа:Ми не вися по цял ден във форума, но всеки ден има такива малоумни теми![]()
Ама естествено, че така ще кажеш, темите си стоят, върни се назад и виж кога е последната тема, която е пусната, за да се възхвалява Русия, нали си много отворен, айде застани зад думите си с 5-6 теми на ден.
HardWork написа:FLANKER написа:Я сега кажи HardWork, вчера ли се върна от Русия или направи ексурзия по телевизията със CNN и Блумбърг...
Не е необходимо да ходиш в Русия за да разбереш какво се случва там! Аз се опитвам да се абстрахирам от всякакъв вид пропаганда и да бъда обективен! Разбирам, че вие сте луднали по руската пропаганда, но това е просто поредната подмяна на истината с опашата лъжа, за да се сплоти, настрой и мобилизира плебса! А щампите, че съм соросоид, и американска подлога мога само да ги подмина с усмивка, защото са неоснователни! За мен са важни интересите на България и ЕС!
1982 написа:HardWork написа:FLANKER написа:Я сега кажи HardWork, вчера ли се върна от Русия или направи ексурзия по телевизията със CNN и Блумбърг...
Не е необходимо да ходиш в Русия за да разбереш какво се случва там! Аз се опитвам да се абстрахирам от всякакъв вид пропаганда и да бъда обективен! Разбирам, че вие сте луднали по руската пропаганда, но това е просто поредната подмяна на истината с опашата лъжа, за да се сплоти, настрой и мобилизира плебса! А щампите, че съм соросоид, и американска подлога мога само да ги подмина с усмивка, защото са неоснователни! За мен са важни интересите на България и ЕС!
Какво му обясняваш на тоя, той па все едно е бил в Сирия, а не лочи "информация" от безбройните ".ru", та ти дири сметка на теб как знаеш какво било в Русия.
Пускат тук по цял ден всякакви манипулации от разни руски клозети, после на теб ти се присмиват, че не си бил "там" .... демек, не знаеш.
1982 написа:Не лъжи, русначе, много от темите не си седят, просто защото или се трият, или се местят в общата тема "свят".
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост