Русия щедро се отплаща на убийците на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Русия щедро се отплаща на убийците на Левски

Мнениеот damyanov1963 » 20 фев 2016 19:03

Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Кашчей написа:Дамянов, какви господари от Москва са те яли преди век и половина?! Коя е столицата на Руската империя тогава, "родолюбецо"?!

Аз ли съм я писал статнията, та мене питаш? А и на тебе ще кажа - като искаш да слушаш и четеш само хубави работи за Русия - иди си там, при Путин.
Тука все още е БЪЛГАРИЯ!

Че ти какво хубаво си написал за България?!? Всъщност, какво изобщо искаш да кажеш с този копи-пейст, в който няма и една твоя мисъл (ако въобще при теб има мисъл, различна от "Левски" )?!?

Ами кажи нещо хубаво за България и ще го напиша.
И защо трябва да има моя мисъл и как трябва да ви обясня, като на бавно развиващи се, или като на бързо изоставащи, какво иска да каже статията?
Кой както иска така да я разбира. Аз коментари за нея не съм писал. Оставил съм ги на вас. А като не ви е интересна, не я четете, не я коментирайте и не ме карайте да ви я разяснявам!
Виж колко е просто!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 фев 2016 19:07

damyanov1963 написа:
Кашчей написа:
damyanov1963 написа:
Кашчей написа:Дамянов, какви господари от Москва са те яли преди век и половина?! Коя е столицата на Руската империя тогава, "родолюбецо"?!

Аз ли съм я писал статнията, та мене питаш? А и на тебе ще кажа - като искаш да слушаш и четеш само хубави работи за Русия - иди си там, при Путин.
Тука все още е БЪЛГАРИЯ!

Че ти какво хубаво си написал за България?!? Всъщност, какво изобщо искаш да кажеш с този копи-пейст, в който няма и една твоя мисъл (ако въобще при теб има мисъл, различна от "Левски" )?!?

Ами кажи нещо хубаво за България и ще го напиша.
И защо трябва да има моя мисъл и как трябва да ви обясня, като на бавно развиващи се, или като на бързо изоставащи, какво иска да каже статията?
Кой както иска така да я разбира. Аз коментари за нея не съм писал. Оставил съм ги на вас. А като не ви е интересна, не я четете, не я коментирайте и не ме карайте да ви я разяснявам!
Виж колко е просто!

Цъцъцъ.... пускаш тема, в която няма и едно твое изречение, няма нищо твое-дори коментар твой няма. Така се прави, Дамянов, така! Спокойно можеш да се кандидатираш за Президент на България-точно такова се иска от един български президент-да няма собствена мисъл и само да повтаря чужди думи, най-вече ако са против Русия, без значение в какъв аспект.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 фев 2016 19:08

Хайде спрете се вече с такива теми.

Върни се в “Кошче за отпадъци”