Руска дрога залива пазара ни и трови децата ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Руска дрога залива пазара ни и трови децата ни

Мнениеот James Beattie » 11 фев 2016 21:16

sin4ec написа:
James Beattie написа:
dhk222 написа:Всеки,който взема дрога заслужава съдбата си.Спирай докато евреме.

Ей , боклук.... Не давай акъл на русофилите! Нека да се дрогират и да мрат като путин.

Тебе наистина са те ебали руснаци в гъза. Проблемът ти е, че ти е харесало...

Ебали са ме в гъза и в устата. Даже ми свършиха в носа. Проблем ли имаш с това? Май завиждаш, че на мен ми свършиха в носа, а ти още си девствен. Русофилски боклук! Върви смучи на Путин клитора!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 фев 2016 21:18

"The World’s Deadliest Drug: Inside a Krokodil Cookhouse
About a decade ago, Russian doctors began to notice strange wounds on the bodies of some drug addicts—patches of flesh turning dark and scaly, like a crocodile’s—in the hospitals of Siberia and the Russian Far East. It didn’t take them long to discover the cause: the patients had begun injecting a new drug they called, predictably, “krokodil.” (Some accounts suggest the name was derived from one of the drug’s precursor chemicals, alpha-chlorocodide.) Videos showing the effects of the “flesh-eating” drug—christened desomorphine when it was invented for medical use in 1932—quickly went viral online. There are now alarming stories that the monster could be at large in the U.S.
The drug quickly became popular among Russian addicts. In 2005, the country’s counternarcotics agency reported catching only “one-off” instances of the drug; six years later, in the first three months of 2011, the agency confiscated 65 million doses, up 23-fold from two years earlier. At its peak that year, krokodil use had spread to as many as a million addicts in Russia.
The krokodil epidemic may have peaked in Russia, but the drug’s use has already been reported elsewhere. In October, a report published online in the American Journal of Medicine confirmed the case of a 30-year-old addict in Richmond Heights, Mo., whose finger “fell off” and whose skin began to rot after he began injecting krokodil. The monster has crossed the ocean."

http://time.com/3398086/the-worlds-dead ... cookhouse/
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 фев 2016 21:21

James Beattie написа:Ебали са ме в гъза и в устата. Даже ми свършиха в носа. Проблем ли имаш с това? Май завиждаш, че на мен ми свършиха в носа, а ти още си девствен. Русофилски боклук! Върви смучи на Путин клитора!

Не, щом ти харесва сперма в носа, мен кво ме бърка? Боклук си ти, но не смучеш клитори, както се полага на чедата от мъжки пол, а патки. Черни, страшни чомуги, сиренясали и с два сантима урда. Може и аз да ти го подам да го полапаш, тееба в прошлека нещастен...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 фев 2016 21:23

Ънкъл боклук, само да кажеш откъде е информацията за крокодила на българския нарко пазар?
Щото аз засега гледам китайската синтетика е на мода.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 фев 2016 21:28

Достатъчно.
Продължете в тази тема - viewtopic.php?f=53&t=171737

Върни се в “Кошче за отпадъци”