Левски искат титлата ами да бият Лудогорец 2 пъти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Левски искат титлата ами да бият Лудогорец 2 пъти

Мнениеот Вълчан » 03 фев 2016 21:20

Ако трябва и 3 пъти ще ги бият... :mrgreen: ..но нямат класата нито играчите нито нищо сините....Смешно е със тези футболисти взети без пари да се претендира за титла но поне има оправдание че някои ги спъва... :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2016 21:31

korteneca написа:
PFC Litex написа:
korteneca написа:
kotarakkk написа:Левски да бие 2 пъти зелените и да вземат титлата....но не могат и се мъчат по нечестен начин...

А не може ли да ги бием при равни точки както би трябвало да бъде? :roll: Не виждам нищо лошо в това Левски да си търсят правата щом законите го позволяват. 8-)

Левски, кога е наказван?
Аз наказания за синия клуб никъде невиждам, реално те, какво ще обжалват?

Ще разберем като му дойде времето. Не съм юрист на Левски за да знам какво точно са намислили да правят. Но е ясно, че всичко е заради отнетите точки, които са си напълно заслужено спечелени. Дори и трите служебни. ;)

Виждам анулирани резултати на Литекс и нищо друго, посочи ми решение, с което ПФК Левски е наказан?
За това и споделих, че това е абсурда, Левски се жалва, че анулирали резултатите на друг клуб.

На Литекс също е отказано споразумение, а да виждаш тук някъде да е съобщено дори телеграфически http://litex.gong.bg/
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 фев 2016 21:53

Явно автора е решил да се прави на интересен след като му беше заключена предната тема.
Ок, няма проблеми.

Върни се в “Кошче за отпадъци”