Plovdivskia Grand написа:Защо темата е във форума на "Левски"София![]()
![]()
?
Защото първоначално беше във форума на Металик Сопот, ама модераторите я преместиха.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Plovdivskia Grand написа:Защо темата е във форума на "Левски"София![]()
![]()
?
Avanti_Ragazzi написа:Заклет Левскар написа:Avanti_Ragazzi написа:Според мен Литекс или ще се разпадне още сега! Или ще добута сезона криво-лево и от лятото 100% ще стане ЦСКА-Литекс София-Ловеч-Микре 1921-1923-1948-2016!!!
Изпусна 2015.
Тогава е създадено цесекато, което ще даде името си на Литекс.
Мерси за поправката, веднага се поправям тогава с вярното име!
Значи тогава отбора ще се казва просто ЦСКА-Литекс София-Ловеч-Микре 1921-1923-1948-2015-2016!!! И те така последния да затвори вратата!![]()
angel93 написа:Може да не съм чул правилно но вчера в зона спорт казаха че Г.Ганчев гласувал да извадят отбора му от а група.Ако това е така то вече става очевадно че той иска да слее отбора си с този на ЦСКА , това е абсурдно един добър отбор ще бъде жертван заради ЦСКА това направо е подигравка с Българския футбол...
Plovdivskia Grand написа:За човешката завист и злоба почивен ден няма..Надявам се говедата да са разбрали...
Plovdivskia Grand написа:За човешката завист и злоба почивен ден няма..Надявам се говедата да са разбрали...
angel93 написа:Може да не съм чул правилно но вчера в зона спорт казаха че Г.Ганчев гласувал да извадят отбора му от а група.Ако това е така то вече става очевадно че той иска да слее отбора си с този на ЦСКА , това е абсурдно един добър отбор ще бъде жертван заради ЦСКА това направо е подигравка с Българския футбол...
Санди74 написа:Хитреца от микре,бави изваждането на отбора,за да разпродаде каквото може и след това официално Литекс ще се обедини с ЦСКА, на печелившите честито![]()
![]()
![]()
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост