Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Фермата“!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Ферма

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2015 12:35

Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 13 дек 2015 12:35

Добре, че по-голямата част от българите все още не са чорбари или от дупликатините им рзановидности, че вече да сме я закрили тая държава.Тъпи, злобни олигофрени. Да ме птощават приятелите ми фенове на ЦСКА, ама те си знят. Тая тема е последния пирон в наблюденията ми за тия особи.А модераторите тук и за чеп за зеле не стават. Аре банвайте ме.

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 дек 2015 12:36

ShooterMan написа:Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).

Брато какво им обясняваш, това са хора, които празнуват служебни победи все едно са взели финал за купата - иначе казано хора оперирани от чест и достойнство.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 13 дек 2015 12:39

Captain Stottlemeyer написа:
Onze_dOr написа:Tурците не са лош народ, нали "капитане" отДС? :mrgreen:

Аз съм капитан от ДС колкото ти си космонавт, но това е друг въпрос. ;) Иначе лично аз съм работил повече от четвърт век в българската външна търговия, обиколил съм половин Европа, в това число всички балкански държави и трябва да ти кажа, неграмотно момче младо със сгрешения никнейм, че от всички наши съседи най-добро отношение към България и към българите имат именно турците. Няма да си губя повече времето с теб, защото очевидно не си особено умен. Все пак, приятна неделя! :)

Идеално!!! 9 млн. българи знаем КОИ работеха във външно- търговксите фирми(до един отрочета на ДС и Партията), ти си поредния "репресиран демократ", ала Тодор Батков!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 12:40

ShooterMan написа:Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).

Ма путко умрела, къде видя фал срещу вратаря, като Бедоя беше на метър от него бе?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 13 дек 2015 12:43

Всеки честен левскар знае, че това снощи беше жалка пародия. Съдията се подигра с Литекс. Друг е въпросът, че ловчанлии не трябваше да прекратяват мача. Много повече уважение щяха да спечелят, ако бяха играли и били с 8 души на терена . :) Но да си кажем истината - снощи беше подпиран Левски, преди два дни - Литекс. Грозна родна картинка.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 13 дек 2015 12:46

batmanlevski написа:интересно е да се отбележи, че след като бъде изпълнена наредбата на ФИФА и Литекс бъде изгонен от професионалния футбол последва автоматична дисквалификация и за купата на България , а мястото им трябва да бъде заето от Левски ,така,че честито и мерси !

Пак служебно, а? И после "служебно" връчване на калъфките! :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 12:49

Възрастен написа:
batmanlevski написа:интересно е да се отбележи, че след като бъде изпълнена наредбата на ФИФА и Литекс бъде изгонен от професионалния футбол последва автоматична дисквалификация и за купата на България , а мястото им трябва да бъде заето от Левски ,така,че честито и мерси !

Пак служебно, а? И после "служебно" връчване на калъфките! :mrgreen:

Това служебно ще им изяде главите след няколко месеца... ще има материал Наско да прави клипове с нова поредица... ''служебните герой а.к.а щампиони'' :lol:
@ Нагли хора ей... само служебни победи са им в главите и как да прецакат някой друг отбор и да играят на негово място в ЕКТ :idea:

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 13 дек 2015 12:52

SANSIRO7 написа:Добре, че по-голямата част от българите все още не са чорбари или от дупликатините им рзановидности, че вече да сме я закрили тая държава.Тъпи, злобни олигофрени. Да ме птощават приятелите ми фенове на ЦСКА, ама те си знят. Тая тема е последния пирон в наблюденията ми за тия особи.А модераторите тук и за чеп за зеле не стават. Аре банвайте ме.

Тъпа е майка ти,че те родила

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 дек 2015 12:55

Афекта на СЛУЖЕБНИТЕ само потвърждава какви жалки нищожества са. Цялата им история е изтъкана от ИЗМЕКЯРСКИ номера, ИЗМАМИ, ПРЕДАТЕСТВА, ДОНОСИ, УРЕДЕНИ МАЧОВЕ, ДУЗПИ, СЪДИИ и т.н.....и разбира се - БРУТАЛНИ ИЗЛАГАЦИИ ИЗ ЕВРОПА И АЗИЯ. Цяла България вижда, че сте турски подлоги, на Пеевски питомците и много ви боцка отзад това. Барем да имахте някакви футболни достойнства, ама за 4 дни да ви вкарат 4 гола на НУЛА, да ви бият 2 пъти с по 10 души....Пеевски и турците трябваше да вземат крутите мерки. Все пак, като типични ИЗМЕКЯРИ ударихте всички дъна с празнуването на жалката си СЛУЖЕБНА победа. Поздравления на Литекс, че напуснаха терена, защото футбол не се играеше вече, имаше поръчка, съдията правеше каквото си поиска и само в полза на представителите на г-н Ердоган в България, на доносниците на Турската република и слуги на Делян Пеевски. Много ясно, че ще напуснат. Всеки, който е ощетен от тука насетне срещу този СРАМЕН за България отбор трябва да напуска терена, иначе легитимираме поръчката от Турция тези да станат шампиони :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Кошче за отпадъци”