Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Фермата“!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Ферма
Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Добре, че по-голямата част от българите все още не са чорбари или от дупликатините им рзановидности, че вече да сме я закрили тая държава.Тъпи, злобни олигофрени. Да ме птощават приятелите ми фенове на ЦСКА, ама те си знят. Тая тема е последния пирон в наблюденията ми за тия особи.А модераторите тук и за чеп за зеле не стават. Аре банвайте ме.
ShooterMan написа:Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).
Брато какво им обясняваш, това са хора, които празнуват служебни победи все едно са взели финал за купата - иначе казано хора оперирани от чест и достойнство.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Captain Stottlemeyer написа:Onze_dOr написа:Tурците не са лош народ, нали "капитане" отДС?
Аз съм капитан от ДС колкото ти си космонавт, но това е друг въпрос.Иначе лично аз съм работил повече от четвърт век в българската външна търговия, обиколил съм половин Европа, в това число всички балкански държави и трябва да ти кажа, неграмотно момче младо със сгрешения никнейм, че от всички наши съседи най-добро отношение към България и към българите имат именно турците. Няма да си губя повече времето с теб, защото очевидно не си особено умен. Все пак, приятна неделя!
Идеално!!! 9 млн. българи знаем КОИ работеха във външно- търговксите фирми(до един отрочета на ДС и Партията), ти си поредния "репресиран демократ", ала Тодор Батков!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
ShooterMan написа:Ей БЕЗСРАМНИК, сефте видях как ФАЛ СРЕЩУ ВРАТАРЯ се обръща на ДУЗПА С ЧЕРВЕН КАРТОН!!! Някакви коментари за лактите на Гаджев? Удара без топка на човекоподобното Минев? Млъквайте там или излизайте да празнувате жалката си служебна победа (след 0:1 от 10 от Литекс, след като преди 3 дни пак с 10 души ви размазаха с 3:0).
Ма путко умрела, къде видя фал срещу вратаря, като Бедоя беше на метър от него бе?
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Всеки честен левскар знае, че това снощи беше жалка пародия. Съдията се подигра с Литекс. Друг е въпросът, че ловчанлии не трябваше да прекратяват мача. Много повече уважение щяха да спечелят, ако бяха играли и били с 8 души на терена .
Но да си кажем истината - снощи беше подпиран Левски, преди два дни - Литекс. Грозна родна картинка.

batmanlevski написа:интересно е да се отбележи, че след като бъде изпълнена наредбата на ФИФА и Литекс бъде изгонен от професионалния футбол последва автоматична дисквалификация и за купата на България , а мястото им трябва да бъде заето от Левски ,така,че честито и мерси !
Пак служебно, а? И после "служебно" връчване на калъфките!

Възрастен написа:batmanlevski написа:интересно е да се отбележи, че след като бъде изпълнена наредбата на ФИФА и Литекс бъде изгонен от професионалния футбол последва автоматична дисквалификация и за купата на България , а мястото им трябва да бъде заето от Левски ,така,че честито и мерси !
Пак служебно, а? И после "служебно" връчване на калъфките!
Това служебно ще им изяде главите след няколко месеца... ще има материал Наско да прави клипове с нова поредица... ''служебните герой а.к.а щампиони''

@ Нагли хора ей... само служебни победи са им в главите и как да прецакат някой друг отбор и да играят на негово място в ЕКТ

SANSIRO7 написа:Добре, че по-голямата част от българите все още не са чорбари или от дупликатините им рзановидности, че вече да сме я закрили тая държава.Тъпи, злобни олигофрени. Да ме птощават приятелите ми фенове на ЦСКА, ама те си знят. Тая тема е последния пирон в наблюденията ми за тия особи.А модераторите тук и за чеп за зеле не стават. Аре банвайте ме.
Тъпа е майка ти,че те родила
-
- Контакти:
Афекта на СЛУЖЕБНИТЕ само потвърждава какви жалки нищожества са. Цялата им история е изтъкана от ИЗМЕКЯРСКИ номера, ИЗМАМИ, ПРЕДАТЕСТВА, ДОНОСИ, УРЕДЕНИ МАЧОВЕ, ДУЗПИ, СЪДИИ и т.н.....и разбира се - БРУТАЛНИ ИЗЛАГАЦИИ ИЗ ЕВРОПА И АЗИЯ. Цяла България вижда, че сте турски подлоги, на Пеевски питомците и много ви боцка отзад това. Барем да имахте някакви футболни достойнства, ама за 4 дни да ви вкарат 4 гола на НУЛА, да ви бият 2 пъти с по 10 души....Пеевски и турците трябваше да вземат крутите мерки. Все пак, като типични ИЗМЕКЯРИ ударихте всички дъна с празнуването на жалката си СЛУЖЕБНА победа. Поздравления на Литекс, че напуснаха терена, защото футбол не се играеше вече, имаше поръчка, съдията правеше каквото си поиска и само в полза на представителите на г-н Ердоган в България, на доносниците на Турската република и слуги на Делян Пеевски. Много ясно, че ще напуснат. Всеки, който е ощетен от тука насетне срещу този СРАМЕН за България отбор трябва да напуска терена, иначе легитимираме поръчката от Турция тези да станат шампиони 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Върни се в “Кошче за отпадъци”