Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Фермата“!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Ферма

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 11:45

TheKoi4i написа:
Teo написа:
TheKoi4i написа:Не забравяй, че лицата СС и ГГ си извадиха отбора, никой в Левски не е карал на сила Йонсе и другия мангал да удрят играчи без топка, никой не е принудил ГГ и СС да си извадят отбора. Да не са удряли без топка, да са си спечелили честно. **** съм ти и селските номера.

Ключовия момент от мача е МИНЕВ/ЙОНСЕ... идентични ситуации -- за единия жълт, за другия червен. Повече какво коментираме :?:

В предния ми коментар те попитах, питам те и сега, според теб, ако оставиш на страна че играе Левски, има ли разлика в 2-те ситуации? Макар и 2-те да се тълкуват по идентичен начин, аз не бих извади червен картон на Минев за това побутване при спряла игра, не бих извадил и картон на Йонсен за 1-вото бутане и фала, но 2-то му бутане беше брутално с цел да свали Бедоя, на когото не му трябва много.

побутването? Това си беше ИЗБЛЪСКВАНЕ нагло в гръб, виж повторението... умишлено!
@ Докато при играча на ловеч Йонсе, първо петленцето Бедоя провокира и след това следва изблъскване с ръце :idea:

Нарисувани червени картони и двете ситуации...
...Гошко много добре знаеше, че ако вдигне ЧК на Йонсе мача отиваше в полза на Левски, ама отново автогол... за мен поръчков съдия/поне за тоя мач/.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 13 дек 2015 11:48

Teo написа:
TheKoi4i написа:Не забравяй, че лицата СС и ГГ си извадиха отбора, никой в Левски не е карал на сила Йонсе и другия мангал да удрят играчи без топка, никой не е принудил ГГ и СС да си извадят отбора. Да не са удряли без топка, да са си спечелили честно. **** съм ти и селските номера.

Ключовия момент от мача е МИНЕВ/ЙОНСЕ... идентични ситуации -- за единия жълт, за другия червен. Повече какво коментираме :?:

Пич, нищо ключово няма, Минев не е блъскал Асприля, а се е пререкавал с гърба му... :lol:
Имаме и прецедент в световния футбол, за блъскане при спряна игра се дава дузпа... :shock:
Ей доклада на смешника рефер:
Изображение
Последна промяна от pampi на 13 дек 2015 11:49, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 11:49

Teo написа:
TheKoi4i написа:
Teo написа:

В предния ми коментар те попитах, питам те и сега, според теб, ако оставиш на страна че играе Левски, има ли разлика в 2-те ситуации? Макар и 2-те да се тълкуват по идентичен начин, аз не бих извади червен картон на Минев за това побутване при спряла игра, не бих извадил и картон на Йонсен за 1-вото бутане и фала, но 2-то му бутане беше брутално с цел да свали Бедоя, на когото не му трябва много.

побутването? Това си беше ИЗБЛЪСКВАНЕ нагло в гръб, виж повторението... умишлено!
@ Докато при играча на ловеч Йонсе, първо петленцето Бедоя провокира и след това следва изблъскване с ръце :idea:

...Гошко много добре знаеше, че ако вдигне ЧК на Йонсе мача отиваше в полза на Левски, ама отново автогол... за мен поръчков съдия/поне за тоя мач/.

Е, а Асприля не провокира ли, като попречва за изпълнение на фал?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 дек 2015 11:50

Много интересни хора сте левскарите. Вместо да защитите този който ви води спонсори вие го искате в затвора. Защо не се замислите ако не са парите които вкарва ББ в Левски къде ще сте ?! Вероятно там където е Локо Сф.
И не забравяйте , че всички спонсорски договори на Левски са до лятото. Ако до тогова не устиска правителството и ББ , сбогом спонсори както стана с ЛевИНС и много други. Не плюете ръката която ви храни отбора и го държи в будна кома за да не изпадне в истинска кома от която онези тримцата няма как да ви спасят. Изпаднете ли в нея те първи ще си бият шута заедно с онзи с очилата от Синя България.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 дек 2015 11:51

тези Литекс се превърнаха в абонати на Левски , този сезон където ги хванем и ги бием , само в първия мач завършихме 2-2 , но тогава не дадоха чиста дузпа за Левски, после ги опукахме и в Ловеч с 1-2, а вчера за капак отнесоха и една тройка ,после съдиите им били виновни , не им помагали достатъчно , ами те и срещу Джелгава не им помагаха ;)
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 11:51

И как по - точно Бедоя провокира? Първо Йонсен го удря с ръка през главата за фала, Бедоя иска обяснение от СЪДИЯТА защо няма картон (който не е и необходим), Йонсен 1 път го побутва, както Минев побутна Асприля, естествено реакция от Бедоя нямаше и той продължи да претендира към съдията, след което Йонсен си го повали със зверско бутане, което няма общо с предните 2 ситуации, поне за мен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 11:53

TheKoi4i написа:
Teo написа:
TheKoi4i написа:
Teo написа:

Е, а Асприля не провокира ли, като попречва за изпълнение на фал?

То без провокация, как да има физически контакт между двама играчи :?:
@ Нагло изблъскване в гръб... умишлено при спяла игра се вдига червен картон :idea: След това провокацията на Бедоя и изблъскването на Йонсе пак се вдига червен картон :idea:
@ Ако искаш да оставиш 22-мата на терена да играят футбол като вдигаш жълт картон на играч които си е заслужил червения, след това вдигаш и жълт за същата ситуация на Йонсе, но на Гошо му беше казано да развали мача и да бута Левски да не загуби.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 дек 2015 11:54

iliev72 написа:Много интересни хора сте левскарите. Вместо да защитите този който ви води спонсори вие го искате в затвора. Защо не се замислите ако не са парите които вкарва ББ в Левски къде ще сте ?! Вероятно там където е Локо Сф.
И не забравяйте , че всички спонсорски договори на Левски са до лятото. Ако до тогова не устиска правителството и ББ , сбогом спонсори както стана с ЛевИНС и много други. Не плюете ръката която ви храни отбора и го държи в будна кома за да не изпадне в истинска кома от която онези тримцата няма как да ви спасят. Изпаднете ли в нея те първи ще си бият шута заедно с онзи с очилата от Синя България.

ти не си добре, ББ си е чист чорбар,забрави ли ,че той нареди да бъде бита публиката на Левски след като му поискахме оставката в Разград , после го свалихме точно ние от власт, а онзи ден в Ловеч за втори път нареди да бъде бита нашата публика, но той колкото и да мрази Левски, ние сме народа, ние ще го унищожим,запомни това ,ние сме Левски !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 дек 2015 11:54

pampi написа:
Teo написа:

Пич, нищо ключово няма, Минев не е блъскал Асприля, а се е пререкавал с гърба му... :lol:
Имаме и прецедент в световния футбол, за блъскане при спряна игра се дава дузпа... :shock:
Ей доклада на смешника рефер:
Изображение

Абе глупак!!!
Каква спряна игра?
Ти ситуацията гледал ли си я или пишеш само това което ти е казано?!?!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 13 дек 2015 11:57

Вече незнам какви са правилата в този форум. Вчера пуснах във форума нещо нормално за неадекватните действия на Литекс по заръка на Г.Г. и темата беше спряна веднага. Сега тази тема е пълна глупост но преживява вече няколко часа. Много тенденциозно отношение на някой.

Върни се в “Кошче за отпадъци”