TheKoi4i написа:Teo написа:TheKoi4i написа:Не забравяй, че лицата СС и ГГ си извадиха отбора, никой в Левски не е карал на сила Йонсе и другия мангал да удрят играчи без топка, никой не е принудил ГГ и СС да си извадят отбора. Да не са удряли без топка, да са си спечелили честно. **** съм ти и селските номера.
Ключовия момент от мача е МИНЕВ/ЙОНСЕ... идентични ситуации -- за единия жълт, за другия червен. Повече какво коментираме
В предния ми коментар те попитах, питам те и сега, според теб, ако оставиш на страна че играе Левски, има ли разлика в 2-те ситуации? Макар и 2-те да се тълкуват по идентичен начин, аз не бих извади червен картон на Минев за това побутване при спряла игра, не бих извадил и картон на Йонсен за 1-вото бутане и фала, но 2-то му бутане беше брутално с цел да свали Бедоя, на когото не му трябва много.
побутването? Това си беше ИЗБЛЪСКВАНЕ нагло в гръб, виж повторението... умишлено!
@ Докато при играча на ловеч Йонсе, първо петленцето Бедоя провокира и след това следва изблъскване с ръце

Нарисувани червени картони и двете ситуации...
...Гошко много добре знаеше, че ако вдигне ЧК на Йонсе мача отиваше в полза на Левски, ама отново автогол... за мен поръчков съдия/поне за тоя мач/.