Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Фермата“!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Coverstar48
Контакти:

Re: Да живее Левски! Да живее Делян Пеевски! Да живее „Ферма

Мнениеот Coverstar48 » 13 дек 2015 11:05

Captain Stottlemeyer написа:
Hrabar написа:Тази говежда гнусотия ще приключи след изхвърлянето на мутрата Борисов от властта. Вчера пуснах тема по повода, която много бързо беше изтрита от модераторите. Защо ли!!!

Незабавна ОСТАВКА, мутро долнопробна. И си събирай партакешите и заминавай в Дубай да си броиш крадените пари, боклук мръсен!

Вече трети ден сме на протеста, ЛАВИНАТА ТРЪГНА мутро! И няма спиране! Стой и гледай какво ще става след Нова година!

В коя кръчма сте на протеста, "храбрецо", че нещо не ви виждам навън по улиците и какво ще стане след Нова година, ще ти порасне пишката ли!?... :lol: Бягай да учиш или да свършиш нещо полезно, вместо да се вайкаш от жалкото си и безполезно съществуване, и да се заканваш със среден пръст в джоба, млади човече! :)

Как яко лижеш облите части на собственика ви и израстъчето на Тиквата-не е истина просто.А да си фен на отбор,който се радва така след служебна победа е достойно за съжаление....ТОВА Е ДЪНОТО.....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 11:06

batmanlevski написа:интересно е да се отбележи, че след като бъде изпълнена наредбата на ФИФА и Литекс бъде изгонен от професионалния футбол последва автоматична дисквалификация и за купата на България , а мястото им трябва да бъде заето от Левски ,така,че честито и мерси !

Вие се радвате на всичко което не сте заслужили на терена? Играхте служебно в ШЛ, след това служебно ви вкараха в тройката, сега служебно ви дават и победи ХАХА :lol:
@ Опомнете се господа, защото Везаловите дни не са случайни :idea:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 дек 2015 11:10

Лаф на годината :

от Литекс избягаха като мишки, след като видяха,че без съдийска помощ го чака разгром , от играещия доста силно и в този мач отбор на Левски,

от батманлевски

За пореден път сините фенове доказват своята природа, победа на всяка цена и с всички средства.
Срам за футбола са и ПФК ЛЕВСКИ и ПФК ЛИТЕКС !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 11:12

Гео, много по - големи грешки са правени в тези мачове в миналото, не помня някой да си е изкарвал отбора. Аз помня един мач на Герена с Литекс, когато ни изгониха пак смешно 2 човека, дали изкараха отбора? Преди 4 дни що не изкараха отбора след скандално отменения гол? Що вие не си изкарахте отбора, когато срещу турците от Разград ви клаха? Това си е въпрос на манталитет, това вчера беше гнусен селски номер, като целта ще се разбере след няколко седмици, но това не беше случайно.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 13 дек 2015 11:15

Captain Stottlemeyer написа:Нека грухтенето от кочината да продължи.... сега! Коледа наближава, асоциациите са приятни, така че грухтете си спокойно!... :) Аз имам да свърша някоя и друга полезна работа, а вие червени, жълти, зелени и пембени приятелки продължавайте да си изливате злобата, комплексите и огорчението от безсмисленото си жалко съществуване в чаткане по клавиатурата. Приятни занимания... И само "Левски! :)

Вие показахте колко сте жалки,цяла седмица не спяхте да ревете за една засада такива засади има почти във всеки втори мач а това е първото сериозно ощетяване на тоя отбор от не знам колко време ;) Само си преставам ако вие бяхте на мястото на Литекс щеше да е просто невероятен рев но Левски никога не са ощетявани по-такъв начин.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 11:18

Да не говорим, че вчера Асприля попречва на бързото изпълнение на фал, което също е жълт картон, разбира се не беше даден, след това Гаджев беше брутално изритан в глезена, което е дузпа или фал ако е на границата на нак. поле, отново съдията си затрая, така че е време да спрете да ревете и да приемете, че сте 1 клубче - Лиска-София-Ловеч-Микре.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 13 дек 2015 11:18

А прасетата дали не са най-жалките същества на тая земя. Отборът им все още съществува, а те вече припознали Литекс и го налапали на дришата със все ташаците :lol:
Вчера съдийството беше перфектно, като единствената по-голяма грешка беше, че не даде явна дузпа за Левски, за нарушението срещу Гаджев.
Последна промяна от niki87 на 13 дек 2015 11:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 11:19

TheKoi4i, никога не са ви клали така, както заклаха ловешките вчера... ти за една и съща ситуация да даваш жълт на единия и червен за другия е ясен показател, че тука се е работило преди мача с Георги Йордавнов Левски да не загуби мача... а Гошко отчаяло вчера се опитваше да вкара тая топка във вратата на ловешкия отбор. И то даже не се знаеше дали тая дузпа ще влезе, щеше да стане хептен цирк, защото и с 9 човека нямаше да ги биете :lol: ама служебното си е служебно :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 дек 2015 11:22

niki87 написа:А прасетата дали не са най-жалките същества на тая земя. Отборът им все още съществува, а те вече припознали Литекс и го налапали на дришата със все ташаците :lol:
Вчера съдийството беше перфектно, като единствената по-голяма грешка беше, че не даде явна дузпа за Левски, за нарушението срещу Гаджев.

Предлагам всеки отбор срещу вас да излиза с 7 човека и три задължителни дузпи 15, 30, 45 минута :idea: Мисля, че ще сте доволни! :lol:
@ Такава нагла работа не съм виждал... вие не може да си дадете два паса, да стигнете до вратата, тръгнали шампиони да стават... добре, че ония от североизтока им е най-лошия сезон, че да си мислите, че сте някакъв фактор в момента... пролетта ви виждам на 5 място. :idea:
Последна промяна от Teo на 13 дек 2015 11:23, променено общо 1 път.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 13 дек 2015 11:22

Виж сега, опитай се да не си кривиш душата и го погледни от позицията на по - обективен човек - от побутването на Минев до бутанията на Йонсен има разлика, тя е очевадна, разбира се и 2-те се тълкуват като удари при спряла игра може би, но аз никога не бих изгонил Минев за такова нещо ако бях съдия. Такива бутания при попречване за изпълнение на фал виждаме във всеки мач по много пъти. За първото бутане на Йонсен аз също не бих го изгонил, даже и картон не бих му дал, но второто беше брутално ...

Върни се в “Кошче за отпадъци”