предложение до Гонг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
предложение до Гонг
Уважаеми журналисти нека си прекръстите шоуто си на спортно шоу Говедо
- greenlandia
Re: предложение до Гонг
Имала майка едно ми чедо, едно ми чедо говедо.С очи различни, с лице космато, едно ми чедо говедо.Ееееее, говедооо.Еееее, подуенска свиня.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Всички теми за мача заключени.Егати тъпите модератори егати тъпият форум.Няма ли право човек да си каже мнението дори и да е по остро.Не мога да повярвам как се дирижират някои неща тук
- levski4ever86
Вълчан написа:Всички теми за мача заключени.Егати тъпите модератори егати тъпият форум.Няма ли право човек да си каже мнението дори и да е по остро.Не мога да повярвам как се дирижират някои неща тук
Има две теми за мача. Едва в форума на Левски и една в форума на Литекс. Има и друга "Ще извадят ли Литекс от А група?".
Колко теми трябва да има пуснати за да си излеете душата спокойно?

[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]
levski4ever86 написа:Вълчан написа:Всички теми за мача заключени.Егати тъпите модератори егати тъпият форум.Няма ли право човек да си каже мнението дори и да е по остро.Не мога да повярвам как се дирижират някои неща тук
Има две теми за мача. Едва в форума на Левски и една в форума на Литекс. Има и друга "Ще извадят ли Литекс от А група?".
Колко теми трябва да има пуснати за да си излеете душата спокойно?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”