Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!

Мнениеот Teo » 24 ное 2015 11:36

Fester написа:Колко пациенти има тук, просто не е истина... И тоя, дето се води автор на темата, не се усеща как се е ***** Гунди и Котков не били наши легенди, но техни били Якимов и Жеков... ОК, Котков наистина не е легенда на Левски, така е! Той е легенда на Локомотив, макар и последните му години да са били на "Герена". И по тая логика, да попитам аз, кой от "легендите" е истинска легенда на Центральный спортивный клуб Армии - Жеков ли, краден от Берое? Якимов ли, краден от Септември? Стоичков ли, краден от Марица? Младенов ли, краден от Берое? Лечков ли, краден от Сливен? И кой ли от къде още не краден? Може би Бербатов, отмъкнат за 400 топки от Благоевград? Или Стилиян Петров, отмъкнат от Монтана? Единствените им легенди могат да са Любо Пенев и Емо Костадинов. А ние си имаме - Гунди, Сираков, Соколето, Сашо Костов.. Да ги изреждам ли още? Голямата разлика е, че ние си създаваме легендите с любов още от школата, а вие ги крадете наготово от други клубове и си ги приписвате. За това цялата държавна машина беше впрегната във ваша услуга от създаването ви та чак до падането на човеконенавистния режим през 1989 г. И оттогава - и легенди йок, и успехи йок, и Европа йок (най-малкото - едно излизане напролет в Европа нямате след комунизма). Да си говорим ли още за легенди?
А и другата лъжа - че сме били Динамо... Тая глупост се разпространява от Кирил Аспарухов Димитров, известен тук още като Кирил АД - все едно е акционерно дружество... Този доказан комунист, вербуван от ДС и гордеещ се с това, разпространява лъжите и си мисли, че сега е комунизъм - т.е., казвайки една лъжа и повтаряйки 100 пъти, си мислиш, че тя става истина. Да, ама не! Комунистическият режим насила ни преименува на Динамо, после на Левски-Спартак, защото много знаем да плющим отрочето със 7:2, а накрая даже ни прави Витоша, но не се предаваме и викаме "САМО ЛЕВСКИ", вече 101 години. Защото знаем кои сме и не припознаваме нищо, насила спуснато от силните комунисти на деня.
Третата лъжа - че Левски имал по-малко публика... За последните само 10 години, ние сме пълнили 7 пъти Националния стадион, неизброим брой пъти "Герена" и дори зала "Арена Армеец". Вие, дори след падането на комунизма, успяхте ли поне веднъж да напълните Националния стадион? Ама поне един-единствен път? Не! Рекордът ви беше срещу Фулъм - 30 хиляди. Та дотук с това кой имал повече фенове! Да ви припомням ли миналия сезон, когато бяхте на върха с бюджет, равен на тоя на Лудогорец (самият ви идол Лупи го призна - 16 млн. лв. за една година, колкото е на Делиормана), колко ходехте с Марек, например - под 1000 човека, с Хасково - под 500 и т.н. После се бият в гърдите... А ние, когато сега сме на върха, не падаме под 5000 и си пълним стадиона с Лудогорец. А вие и това не успяхте, въпреки че капацитетът на руината ви в центъра на София сега е, колкото на Герена без един сектор...
Но нека си лаете, така само ни забавлявате. Таваришчи, само ще ви припомня, че комунизмът умря преди 26 години и вече имаме свободата да оборим всяка една ваша лъжа с факти. Това, да повтаряте лъжите си по 100 пъти и те да стават истина, вече не е похват, който да ви носи успех. За радост, България е свободна!

:lol:
4-ма?
Това ли е само? Сираков се отрече от вас... :idea: Да, Наско беше играч, но да сложиш Сашо Костов ХАХА :lol:
@ Тия даже не се доближат до Жеката и Якимов... най-силните години на ФК Левски са в периода в които ЦСКА играеше в ЕКТ и поваляше грандовете на Европа. :idea: За това умираха да се докажат срещу европейския отбор... :idea:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 24 ное 2015 11:38

Като заключение номер 2 забравих да питам: кога последно напълнихте националния стадион? Или и това не е фактор, фактор е само каквото шизофренията Тео прецени :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 ное 2015 11:47

Fulcrum написа:
kabaka написа:Тези 200 млн си ги дължи Виваком, а не Левски. Виваком като дружество може да спонсорира който си иска и щом са преценили, че могат да правят това с Левски въпреки въпросния дълг, значи им е изгодно. Отгоре на всички като спонсор Виваком може да изкара допълнителни дивиденти от това, че спонсорира Левски, защото това си е и голяма реклама, сигурни ще има доста хора ще минат от мтел на виваком само заради това, ест ще го има и обратното фенове на цска ще излязат от Виваком заради спонсорството. Така че не ги мисли Виваком.

Никъде не съм казал,че Левски ги дължи тези 200 млн.евро ама "На гол тумбак - чифте пищови" излиза тая работа.Аз само питам кой и как осъщестява финансовият контрол във и върху компания която дължи 200 млн.евро на държавата (тоест на всеки данъкоплатец), но вместо да си плаща задълженията тя спонсорира нещо си независимо дали е ФК Левски, АФК Попинци,Бостън Селтикс или който и каквото и да било. Тия глупости,че еди си колко хиляди фенове щели да минат на Виваком заради Левски и видиш ли затова било спонсорството ги приказвай на някой друг.Да, голяма реклама е да си спонсор на Левски,ЦСКА или някой голям отбор,но на боклучив продукт какъвто и етикет да сложиш пак няма да става.Така е и с БТК/Виваком и техните услуги.Тотална мизерия са! Иначе, БДЖ като има задължения почти колкото БТК да си видял да спонсорира нещо? :roll: Не, и така трябва! Не съм съгласен на мен да ми вдигат данъците,да плащам 100 лева винетка и още десетки такива глупости щото няма пари в бюджета.А защо няма? Щото държавата не може да си вземе парите от частна компания която пък вместо да си плаща задълженията спонсорира разни отборченца.Айде да не се правите на света вода ненапита щом става дума за спонсорите на Левски.Същата история и с Щрабаг - преди няколко месеца никакви ги нямаше по нашия край,а сега - ти да видиш чудо - де що има държавна поръчка все една и съща фирма ги строи.Ха познай от три пъти коя е.После да не се оправдавате пак,че нямате държавно спонсорство,че не сте свързани с Дебелия, ДПС, КТБ, Бойчо и тн. :|

П.С. Къде са коментарите по казаното от Дянков (и аз го мразя споко :) ) и по другите въпроси? Този човек Русев чрез негово подставено лице вече е част от ръководството на Левски.Не ви ли е интересно,кой е, какъв е,откъде са му парите и как ги е направил или щом дава пари е добър без значение дали е като Чорни? :roll:

Айде да не подскачаме първосигнално само защото се е появила някаква новина, която пряко или косвено е против Левски. Компанията не дължи 200 млн. евро на държавата и това не са пари на данъкоплатците. Фондът за гарантиране на влоговете в банките (който не е на бюджетна издръжка) има някакви претенции към тези пари, които представляват финансиране от КТБ за придобиването на БТК от Цветан Василев преди няколко години.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 ное 2015 11:49

Drunken_Master написа:
miro_rz написа:Според това колко фенове са имали Левски преди 90та година и как са пълнили 70-80% от дербитата си правя извдка , че феновете на Левски намаляват а за сметка на това броя на червените фенове расте .

Мирчо ти тия неща откъде ги знаеш бе,мама му стара...Вие в рЕзанград за всичко давате акъл...

Не съм Мирчо а градът ми се казва Разград . Къде видя да давам акъл а ? Болно ми е , че ти липсват първите 7 , но проблемът си е лично твой .
Когато на всяко дерби дойдат момчетата от фен клуб Разград и си опънат трансперанта пише ли фен клуб рЕзанград някъде . Явно тези 25-30 момчета от фен клуба не заслужават да са ваши фенове !?
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 ное 2015 11:51

Изображение
Това е официалната класация на уефа за най-популярните клубове по държави - мисля, че всеки сам може да види къде е Левски.
Един бърз въпрос към другарите чорбари - когато Виваком спонсорираше армейския отбор каква компания бяха? Или тогава бяха сълзички, а сега са кал? Що така бе, другари? Поне имайте последователно мнение...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

nokautiran
Контакти:

Мнениеот nokautiran » 24 ное 2015 11:53

Drunken_Master написа:
nokautiran написа:Какви акции? Пращаш пари в банкова сметка спаси ЦСКА и условие парите да се използват за покриване на дългове преди юни 2014. Какво му е на Томов? Тео го обича. Всичко е 6.

АХАХАХАХ Викаш щракаме с пръсти и акциите се трупат...

За втори път. За какви акции ми бръщолевиш?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 ное 2015 11:56

tmanolov написа:Изображение
Това е официалната класация на уефа за най-популярните клубове по държави - мисля, че всеки сам може да види къде е Левски.
Един бърз въпрос към другарите чорбари - когато Виваком спонсорираше армейския отбор каква компания бяха? Или тогава бяха сълзички, а сега са кал? Що така бе, другари? Поне имайте последователно мнение...

Почват да ме насълзяват очите от смях като видях тая картинка :lol:
@ Това ФБ класация ли е?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 ное 2015 11:58

amoros написа:При положение ,че статуквото се запази младото поколение ще израсне като фенове на Лудогорец .Феновете на Левски са достойни за уважение защото въпреки безбройните боеве които са яли от знаини и незнайни отбори в Европа си подкрепят отбора.Ще бъде пагубно за ЦСКА ако продължи изгнанието
в долните дивизии.Реалното съотношение между феновете на двата отбора е горе долу по равно.Това са единствените отбори със фенове във всяко селище с над 100 души.

Горе-долу е така ... Съселите, естествено, че ще поукрасят презентацията ;) Само за феновете на Лудогорец не съм съгласен - в болшинството случаи децата се повлияват я от родител, я от приятели, така че пак към Левски и ЦСКА отиват нещата :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 ное 2015 12:00

Teo написа:
tmanolov написа:Изображение

Почват да ме насълзяват очите от смях като видях тая картинка :lol:
@ Това ФБ класация ли е?
.Важно е , че за пореден път ти се доказва , че Левски е ннай-популярния отбор у нас и ти с тази темичка се излагаш жестоко . :)

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 24 ное 2015 12:03

Teo написа:
tzvetan_tee написа:
Teo написа:Това беше най-долната и лъжлива манипулация, която съм гледал... говорят за някакви абсолютни глупости... доверие в хората ХАХА. Това доверие, че парите на хилядите спонсори дето вкараха във ФК Левски ли ще го върнат? Емоции, мотивация бухахах... 4000 хиляди имате на мач като сте на първо място, а иначе отбора с ''най-голяма фенска маса в България'' :lol: :lol: Знам, че е модерно да кажеш, че си от Левски, но това не те прави привърженик на отбора...другото което е искали да продават артикули с логото на Левски и да направят кампания ''ФК Левски в училище''?! WTF? Децата какво ще ги лъжете, че сте най-големия отбор ли какво? Че имате една от най-срамните истории за 101 години съществуване? Че нямате легенди с които да се похвалите? Че нямате един голям пробив в ЕКТ за 101 години? Вие всъщност нямате нищо... един модерен клуб с откраднато име, което афишира и се крие зад името на Апостола на свободата! Вие нямате нищо общо с най-великия Българин и никога няма да имате. Не използвайте името му като щит и с което да привличате фенска маса! Децата порастват и разбират, що за стока е този фалшив клуб!

Виж във фейсбук, бе, момче от провинцията! Повече ли сме? ПОВЕЧЕ сме! Това е представителната извадка с най-малък субективен характер. Айде бройте се твоето населено място и не се отваряй много.

Аз не съм от село, а съм роден в София, сладък. Аз нямам села, родителите ми са от София. За разлика от вас които наводнихте панелните жилища в западните кварталите след 89-та :idea: Не случайно село Люлин има най-много ваши привърженици :idea:
@ Другото което е не сте повече. Какъв ФБ ми говориш бе, там мога си направя 100 акаунта и 100 да дам като лайк за вас... в България най-много фенска маса има ЦСКА София. 1 милион били, а на стадиона 4к и са на първо място... модерни фенчета :idea:

Ха ха ха за Люлин казваш,а забравяш селянията в източните квартали ,,Младост,, 1, а,2,3,4 ,,Мусагеница,, ,,Полигона,, ,,Дружба,,бъкани с пенсионирани фуражки първо поколение столичани.100% съм сигурен,че ти си второ поколение столичанин единствено поради факта че твоите родители са пенсионери от Н-ското поделение в покраинините и закупен апартамент при пенсиониране на смешна цена и 20 подарени от държавата брутни заплати.за вятна служба към Партията.затова си толкова яростен в защита на отбора рожба на същата тази Партия БКП.

Върни се в “Кошче за отпадъци”