Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!

Мнениеот Teo » 24 ное 2015 09:35

Потресен съм от презентацията на Иван и Андрей :shock:
Най-подкрепяния отбор не е Левски! Вие нямате 1 милион фенове... това е най-голямата скалъпена лъжа! ЦСКА София е най-популярния клуб в България и зад граница! И ние разполагаме с много повече от 1 милион фенове... лъжете и манипулирайте децата още, че сте някакъв фактор :idea:
@ Отново партийни сбирки, лъжи, манипулации и бълвоч :idea:

Потребителски аватар
suni

Re: Лъжи и манипулации от пресконференцията на ФК Левски!

Мнениеот suni » 24 ное 2015 09:39

Така е, с какъвто се събереш, такъв ставаш- ченгесарска му работа!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Re: Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!

Мнениеот Red joker » 24 ное 2015 09:43

Мани другото ,ама „Виваком“ дължели 200 млн.евро на държавата ,според Дянков :o :shock: Сигурно вместо на държавата ще ги дадат на държавното о(т)борче :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 24 ное 2015 09:46

ЦСКА е лидерът по посещаемост на мачове в България, това показва статистиката за последните 4-5 години,
дали в А или във В група пак сме №1

ТОВА СА ФАКТИТЕ!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 ное 2015 09:49

Спорът кой е най-популярният клуб в България намери своя отговор в специален доклад на УЕФА. Европейската футболна централа поръча специално социологическо проучване на агенция "Рупеком" с целта да установи на кои отбори стискат палци на Стария континент. На анкетираните е бил зададен един въпрос: "Кой е любимият ви отбор".

Оказва се, че в България 31% от отговорите казват, че това е Левски. Данните за останалите отбори не са известни, тъй като е показан само победителят. По този показател "сините" се нареждат на шесто място в Европа. На първо място е Бенфика. 47% от португалците стискат палци именно за този отбор. На втора позиция е румънския Стяуа с 45% домашна подкрепа, а трети е Галатасарай с 37. Вечните испански съперници Барселона и Реал (Мадрид) си поделят страната с по 33%.

УЕФА много преди Иван и Андрей са потвърдили този факт. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 ное 2015 09:49

Това беше най-долната и лъжлива манипулация, която съм гледал... говорят за някакви абсолютни глупости... доверие в хората ХАХА. Това доверие, че парите на хилядите спонсори дето вкараха във ФК Левски ли ще го върнат? Емоции, мотивация бухахах... 4000 хиляди имате на мач като сте на първо място, а иначе отбора с ''най-голяма фенска маса в България'' :lol: :lol: Знам, че е модерно да кажеш, че си от Левски, но това не те прави привърженик на отбора...другото което е искали да продават артикули с логото на Левски и да направят кампания ''ФК Левски в училище''?! WTF? Децата какво ще ги лъжете, че сте най-големия отбор ли какво? Че имате една от най-срамните истории за 101 години съществуване? Че нямате легенди с които да се похвалите? Че нямате един голям пробив в ЕКТ за 101 години? Вие всъщност нямате нищо... един модерен клуб с откраднато име, което афишира и се крие зад името на Апостола на свободата! Вие нямате нищо общо с най-великия Българин и никога няма да имате. Не използвайте името му като щит и с което да привличате фенска маса! Децата порастват и разбират, що за стока е този фалшив клуб!

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 24 ное 2015 09:54

Teo написа:Потресен съм от презентацията на Иван и Андрей :shock:
Най-подкрепяния отбор не е Левски! Вие нямате 1 милион фенове... това е най-голямата скалъпена лъжа! ЦСКА София е най-популярния клуб в България и зад граница! И ние разполагаме с много повече от 1 милион фенове... лъжете и манипулирайте децата още, че сте някакъв фактор :idea:

Абе Гео, един прост феодал, доказан престъпник с два дог-а е на път да ви закрие, ти се занимаваш с два хамстера...... Бая тъпо парче си

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 24 ное 2015 09:58

Teo написа:Това беше най-долната и лъжлива манипулация, която съм гледал... говорят за някакви абсолютни глупости... доверие в хората ХАХА. Това доверие, че парите на хилядите спонсори дето вкараха във ФК Левски ли ще го върнат? Емоции, мотивация бухахах... 4000 хиляди имате на мач като сте на първо място, а иначе отбора с ''най-голяма фенска маса в България'' :lol: :lol: Знам, че е модерно да кажеш, че си от Левски, но това не те прави привърженик на отбора...другото което е искали да продават артикули с логото на Левски и да направят кампания ''ФК Левски в училище''?! WTF? Децата какво ще ги лъжете, че сте най-големия отбор ли какво? Че имате една от най-срамните истории за 101 години съществуване? Че нямате легенди с които да се похвалите? Че нямате един голям пробив в ЕКТ за 101 години? Вие всъщност нямате нищо... един модерен клуб с откраднато име, което афишира и се крие зад името на Апостола на свободата! Вие нямате нищо общо с най-великия Българин и никога няма да имате. Не използвайте името му като щит и с което да привличате фенска маса! Децата порастват и разбират, що за стока е този фалшив клуб!

Виж във фейсбук, бе, момче от провинцията! Повече ли сме? ПОВЕЧЕ сме! Това е представителната извадка с най-малък субективен характер. Айде бройте се твоето населено място и не се отваряй много.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 24 ное 2015 10:00

Teo написа:Потресен съм от презентацията на Иван и Андрей :shock:

Кво цесека бе? Сега не сте ли ФК Микре? :) :) :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 ное 2015 10:02

tzvetan_tee написа:
Teo написа:Това беше най-долната и лъжлива манипулация, която съм гледал... говорят за някакви абсолютни глупости... доверие в хората ХАХА. Това доверие, че парите на хилядите спонсори дето вкараха във ФК Левски ли ще го върнат? Емоции, мотивация бухахах... 4000 хиляди имате на мач като сте на първо място, а иначе отбора с ''най-голяма фенска маса в България'' :lol: :lol: Знам, че е модерно да кажеш, че си от Левски, но това не те прави привърженик на отбора...другото което е искали да продават артикули с логото на Левски и да направят кампания ''ФК Левски в училище''?! WTF? Децата какво ще ги лъжете, че сте най-големия отбор ли какво? Че имате една от най-срамните истории за 101 години съществуване? Че нямате легенди с които да се похвалите? Че нямате един голям пробив в ЕКТ за 101 години? Вие всъщност нямате нищо... един модерен клуб с откраднато име, което афишира и се крие зад името на Апостола на свободата! Вие нямате нищо общо с най-великия Българин и никога няма да имате. Не използвайте името му като щит и с което да привличате фенска маса! Децата порастват и разбират, що за стока е този фалшив клуб!

Виж във фейсбук, бе, момче от провинцията! Повече ли сме? ПОВЕЧЕ сме! Това е представителната извадка с най-малък субективен характер. Айде бройте се твоето населено място и не се отваряй много.

Аз не съм от село, а съм роден в София, сладък. Аз нямам села, родителите ми са от София. За разлика от вас които наводнихте панелните жилища в западните кварталите след 89-та :idea: Не случайно село Люлин има най-много ваши привърженици :idea:
@ Другото което е не сте повече. Какъв ФБ ми говориш бе, там мога си направя 100 акаунта и 100 да дам като лайк за вас... в България най-много фенска маса има ЦСКА София. 1 милион били, а на стадиона 4к и са на първо място... модерни фенчета :idea:
Последна промяна от Teo на 24 ное 2015 10:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Кошче за отпадъци”