Който казва, че това е дузпа по-добре да се насочи към голф или табла

Всичко се връща обаче, милисалами, днеска 100лв в съдийската, утре без гащи във Молдова

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tzar_Kiro написа:Eminem написа:Някой ще коментира ли жеста на величествената и неповторима трибуна ? Точно, след като вкара дузпата.
Величествената трибуна е една и тя се казва Моци-най-великият български футболист!Тук аз такава не виждам.Само една зле потдържана полянка,с някакви заграждения одстрани.
ЕМИЛ написа:Tzar_Kiro написа:Eminem написа:Някой ще коментира ли жеста на величествената и неповторима трибуна ? Точно, след като вкара дузпата.
Величествената трибуна е една и тя се казва Моци-най-великият български футболист!Тук аз такава не виждам.Само една зле потдържана полянка,с някакви заграждения одстрани.
Кой е най-великия български футболист ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Тия са ВРЕДНИ за футбола ! Погазват всички морални ценности, като правят смяна още в 19 минута, СРАМ!
Tzar_Kiro написа:ЕМИЛ написа:Tzar_Kiro написа:Eminem написа:Някой ще коментира ли жеста на величествената и неповторима трибуна ? Точно, след като вкара дузпата.
Кой е най-великия български футболист ?
Моци!
tores94 написа:Славия не играят. Дали, защото не са им изплатили заплатите, дали по друга причина не знам, но видимо не се напъват.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост