Радане, верно ли е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Радане, верно ли е?

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 22:56

phd написа:Жалка работа сте политическите пропагандатори в тоя форум. Поне да можехте елегантно някакси, някакси умно... а то.... 40 и кусур годишен металист, комунист и левскар обвинява политик, че е гей със статия от медия на Пеевски. Еми, е** му ма******!!!!!!! (по принцип, не на потребителя в камуфлаж).

Първо, никого не обвинявам, а питам-покажи ми къде съм обвинил някого тук, че е гей! Второ, за 40, металист и левскар е вярно, но комунистите ги търси във властта-Боко, Цецо, Плевналиев и прочее. Трето, квото е казал педала Петрофф, все е излязло дим с пушек. И накрая-когато Блиц говореше за Сидеров и сипваше с черпаците, и как трябвало да им вземат детето-никой не каза как са медия на Пеевски и боклуци.
Двойно стандартче, а, каардаш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 12 ное 2015 22:57

Възрастен написа:
W84me написа:
Corwin написа:Разликата между хората, които бихме предпочели да подкрепим Радан пред който и да е друг български политик и всички останали е, че на нас не ни пука каква е сексуалната му ориентация. Пука ни какво говори и прави в парламента (и си го наливаме спокойно, като се дъни честичко там). Толкова по въпроса.
А това той какво трябва да доказва - нищо. Даже е радващо, че му наскачаха за пореден път - явно много бърка плановете на някое (пост-)социалистическо олихархче.

Какво прави тоя в Парламента? Що ме караш да се смея сега? Тоя е най-жалкото недоразумение в историята!

А колко "доразумения" намираш? Спомняш ли си лозунгите от "зимата на народното недоволство"?: "Да изметем старите муцуни!" Е, кого изметохме? Боко, Миков, Волен, Цецо, Местан, Делян - КОГО? Те са се окопали, няма измитане. Не и ако си траем. Знам, че не харесвате Дългия, аз също не питая особени чувства. Но начинанието му заслужава подкрепа. Можеше и друг да го направи, но не го направи! Съгласни-несъгласни, трябва да се подписваме. Засега само да се подписваме, а после... Нали видяхте как "народните представители" окастриха референдума. Че и казаха #Как# да не се гласува (в Бурса гласуваха под 100 души при "нормална" активност 100 000...)

Какво умно е предложил шута на мафията, че да го подкрепим. Щом чалгар номер едно стана борец за правда сме изкопали дъното.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 ное 2015 22:59

sin4ec написа:
Corwin написа:Разликата между хората, които бихме предпочели да подкрепим Радан пред който и да е друг български политик и всички останали е, че на нас не ни пука каква е сексуалната му ориентация. Пука ни какво говори и прави в парламента (и си го наливаме спокойно, като се дъни честичко там). Толкова по въпроса.
А това той какво трябва да доказва - нищо. Даже е радващо, че му наскачаха за пореден път - явно много бърка плановете на някое (пост-)социалистическо олихархче.

Честно казано, на мен от РБ тоз ми е единствения симпатичен, макар да имам едно наум за подкрепата му за прайда. Отделно в София гласувах за Лилков, но кел файда. И на балотажа в района подкрепих РБ-то, но пак кел файда.
Лошо няма да е гей, но да излезе и каже мъжки-така и така, това е. Ще го разберем-майната му, и аз имам познати такива.
Това не е проблем, но ако е верно-защо не го направи?
А инак на къс пас и по терлици : пишмандемократите, хулещи друг политик преди две седмици без доказателства, факти и без да познават случая, издадоха категорична присъда. Днес същите правят точно обратното. Двойно стандартче, гузна съвест или липса на такава, а?
Ако това са демократичните и евроценностите, да се изпикам на тях!

Нямай на ум за тоя!
Има на копане за такива!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 12 ное 2015 23:02

sin4ec написа:
Corwin написа:
Още на първата страница от тази тема има опровержение от самия човек. За нещо, което засяга само него, от това не страда държавата. Следователно няма кво да се обясняваме повече.

Дали е от него или не, ще видим. Но да, държавата не страда от това дали има в управлението 20-30 обратни или ги няма. Държавата не страда и от това дали един народен представител е влязъл в държавно учреждение вечер с право или без право, но за това бе организиран грандиозен цирк, нали? Аз просто стрелям с камъните, с които бе стреляно съвсем наскоро. Прилагам същите прийоми и даже съм по-толерантен от онези тогава. Защо това да е проблем, след като онова не беше? Капиш?

Накратко, че не се изпрати първия път и ме мързи да пиша пак:
1. Разликата между злоупотреба с право, производно на нуждата да се изпълняват държавнически функции, и сексуалната ориентация (също така, пол, възраст и още анамнайсе неща), във важността им за държавата, е видна много просто дори от съществуването на специални разпоредби за разрешаване на проблемите при настъпване на първото обстоятелство; и пълната забрана да се взима под внимание второто. И затова няма и проблем.
2. Интересно е що коментираш като аргумент по аналогия нещо, което никой друг не е приложил като аргумент за тезата си. Пак ли бием негрите?

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 12 ное 2015 23:04

pomiqr270 написа:
Възрастен написа:
W84me написа:

Какво прави тоя в Парламента? Що ме караш да се смея сега? Тоя е най-жалкото недоразумение в историята!

А колко "доразумения" намираш? Спомняш ли си лозунгите от "зимата на народното недоволство"?: "Да изметем старите муцуни!" Е, кого изметохме? Боко, Миков, Волен, Цецо, Местан, Делян - КОГО? Те са се окопали, няма измитане. Не и ако си траем. Знам, че не харесвате Дългия, аз също не питая особени чувства. Но начинанието му заслужава подкрепа. Можеше и друг да го направи, но не го направи! Съгласни-несъгласни, трябва да се подписваме. Засега само да се подписваме, а после... Нали видяхте как "народните представители" окастриха референдума. Че и казаха #Как# да не се гласува (в Бурса гласуваха под 100 души при "нормална" активност 100 000...)

Какво умно е предложил шута на мафията, че да го подкрепим. Щом чалгар номер едно стана борец за правда сме изкопали дъното.

Той ти предлага да избираш, бе ,ахмак! Предложи ти нещо по-умно, вместо да раздаваш квалификации по форумите. Изборът си е твой, квалификациите не те правят по-умен или социално ангажиран.

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 12 ное 2015 23:10

Възрастен написа:
pomiqr270 написа:
Възрастен написа:
W84me написа:

Той ти предлага да избираш, бе ,ахмак! Предложи ти нещо по-умно, вместо да раздаваш квалификации по форумите. Изборът си е твой, квалификациите не те правят по-умен или социално ангажиран.

Какво ми е предложил да избирам, бе, високоинтелигентни человеко? Аз съм предложил много по-умно. Да си чел.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Chefos
Контакти:

Мнениеот Chefos » 12 ное 2015 23:11

sin4ec написа: Дали е от него или не, ще видим. Но да, държавата не страда от това дали има в управлението 20-30 обратни или ги няма. Държавата не страда и от това дали един народен представител е влязъл в държавно учреждение вечер с право или без право, но за това бе организиран грандиозен цирк, нали? Аз просто стрелям с камъните, с които бе стреляно съвсем наскоро. Прилагам същите прийоми и даже съм по-толерантен от онези тогава. Защо това да е проблем, след като онова не беше? Капиш?

Може и да не страда държавата, но страдат студентите в този ВУЗ, подложени на тормоз от очевидно неадекватен човек. Волен Сидеров е патологичен проблем за българското общество, но какво ли да обяснявам, все едно ще вденеш нещо. Няма абсолютно нищо общо между това, което си постнал тук и хулиганството на Сидеров, че да сравняваш двете неща.

Най-малко цяла България видя на живо в национален ефир престъплението хулиганство в прогрес, извършено от въпросния човек. Т.е. това е доказано и всеки нормален български гражданин е в правото си да заклейми престъпника. А това тук е абсолютна инсинуация на някой плъх-журналист, изпълняващ дневната норма от помия, която трябва да се излее срещу всеки, пречещ на Дебелото да си разиграва коня. И съм абсолютно убеден, че го осъзнаваш това, ама се правиш на ударен.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 23:13

Възрастен написа:Той ти предлага да избираш, бе ,ахмак! Предложи ти нещо по-умно, вместо да раздаваш квалификации по форумите. Изборът си е твой, квалификациите не те правят по-умен или социално ангажиран.

Тоя ли чалгарски посран задник с мааанетата си ли ще предлага право на избор, бе, ахмак? Ти ако искаш, му се подлагай на избора, но не давай много наклон на другите какво да правят.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 23:20

Chefos написа:Може и да не страда държавата, но страдат студентите в този ВУЗ, подложени на тормоз от очевидно неадекватен човек. Волен Сидеров е патологичен проблем за българското общество, но какво ли да обяснявам, все едно ще вденеш нещо. Няма абсолютно нищо общо между това, което си постнал тук и хулиганството на Сидеров, че да сравняваш двете неща.

Най-малко цяла България видя на живо в национален ефир престъплението хулиганство в прогрес, извършено от въпросния човек. Т.е. това е доказано и всеки нормален български гражданин е в правото си да заклейми престъпника. А това тук е абсолютна инсинуация на някой плъх-журналист, изпълняващ дневната норма от помия, която трябва да се излее срещу всеки, пречещ на Дебелото да си разиграва коня. И съм абсолютно убеден, че го осъзнаваш това, ама се правиш на ударен.

Ауу, загрижил се за студентите... заеби, сега виж: в ефир не се видя никакво хулиганство. Такова няма. В предния случай обаче Сидеров е проявил такова и ще си понесе последствията. Ако се докаже. 500 лева глоба.
Ама Сидеров има Деница, таковата, пък такованкана...Радан подкрепи прайда. А, кардаш?

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 12 ное 2015 23:26

sin4ec написа:
Възрастен написа:Той ти предлага да избираш, бе ,ахмак! Предложи ти нещо по-умно, вместо да раздаваш квалификации по форумите. Изборът си е твой, квалификациите не те правят по-умен или социално ангажиран.

Тоя ли чалгарски посран задник с мааанетата си ли ще предлага право на избор, бе, ахмак? Ти ако искаш, му се подлагай на избора, но не давай много наклон на другите какво да правят.

Тъй, тъй почнахте пак с квалификациите (както и предположих!). Те това ни е голямата болка на нас, българите - за всеки имаме по нещо гадничко да кажем. Виж, Путин е икона - чак ти се приисква да си го вземеш вкъщи, нали! Както казах по-горе: Предложи нещо по-добро (ама изключващо споменатия преди малко :mrgreen: ) и ще получиш подкрепа.

Върни се в “Кошче за отпадъци”