Оставка за Боби ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Оставка за Боби ?
Защо отбор обявен в несъстоятелност играе мач организиран от БФС ? Нали вече този отбор не е член на БФС ? Оставка за президента ?
- Заклет Левскар
Re: Оставка за Боби ?
И на мен не ми е ясно, ама явно при Перукан всичко може. Трябваше да бъде изритан още 2008 г. когато не ги прати при аматьорите.
Също не ми е ясно защо темата е в подфорум "Левски".
Също не ми е ясно защо темата е в подфорум "Левски".
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Боби Михайлов е мошеник и сигурно ще прибере някоя голяма сума от другият голям мошеникГр.Ганчев /който ртябва да е в затвора/ и ще позволи тази крупна афера с допускане на ЦСКА /новото/ да остане във "В" група!!! Ако и сега прокуратурата не се намеси ТРЯБВА ДА СЕ СЕЗИРА УЕФА!!!/посткомунизма брани децата си/.........................??????????????????????????????
Може би защото е в процедура на несъстоятелност и още не е обявена.Предполам,че са нормални тия неща,защото Берое са си останали и то в А група по време на тази процедура!
Иначе за оставката на бобчо съм съгласен и дано уефата му разкрият далаверите.
Иначе за оставката на бобчо съм съгласен и дано уефата му разкрият далаверите.
И аз съм за оставката му , но кой ще дойде на неговото място ?
ЕМИЛ написа:И аз съм за оставката му , но кой ще дойде на неговото място ?
Въпроса не ти е правилен.Не кой , а с каква програма за развитие на футбола в БГ ще дойде следващият. Няма значение кой , а какво ще свърши.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
И темата е в този форум, защото?
Да не говорим, че не е пусната като хората.
Да не говорим, че не е пусната като хората.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Кошче за отпадъци”