Браво, отличници!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Браво, отличници!

Мнениеот Мистри » 07 окт 2015 19:10

NOone написа:
Мистри написа:
NOone написа:Убеден съм, че всички тук имат и други акаунти, но не са перма-изтрити нали?
Едно е да ти баннат акаунта за 1 месец, съвсем друго е когато пишеш добронамерено и без провокации със стар от над 7 години да го перма-изтрият като причината е ''заобиколен бан'' без да са сложили опция IP РЕГ, но с претенции и веднага изпълняващи?

Успокой се.Светът не свършва с един ник или един форум.
Бъди над тези неща.

Доста часове съм прекарал в тоя форум и за мен не е просто един акаунт. Както казах за първи път съм тук от 2008, а активно от 2011.
Над нещата съм, но не и когато се постъпва подмолно и избирателно!

В много неща си прав.Форумите са за обмяна на мнения, за спорове с аргументи...
Напоследък тук обаче е модерно да се напише нещо и да добави-"факт". :lol:
Днес е неделя! Факт! :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 окт 2015 19:13

Това е стария форум http://forum.radiogong.net/ предлагам да зарежем настоящия и да се прехвърлим в него, той и като структура е много над настоящия :D
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 07 окт 2015 19:16

PFK Litex беше и като модератор и сега , като потребител, разумен и умерен човек.
Е, влизали сме в "схватки". :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 07 окт 2015 19:19

Няма как да бъде след като форума се администрира и цензурира от хора с крехка фенска психика, принадлежаща на неудачите на 2/3 клуба!
Например в форума на Лудогорец са „модератор ЦСКА”, „vaskonti", „Славия форевър” и все такива, които не биха допуснали да ги , като примерно системно Не възхвалнаранишвъзхвалявашели от ранга на Сашко Томов!
На мен лизтриаспизтриа акаунт след като пуснах тема „Година и горница от равенството срещу Лацио”, която беше набрала скорост и в неясписвахааповече потребители отколкото във всички останали активни теми.
Бях пуснал темата по повод предходни с подобен смисъл:
„30 години от победата на Левски над ..........(не помня кой)”
15 години от победата на ЦСКА над........(пак не помня кой)”
,но явно тези пустеещи теми са по угодни на блюстителите на форумния ред” и след като бях „баннат” , а темата ми изтрита, останаха да красят скуката в форума!
По такива причини пустее и форума на Лудогорец, който преди година/ две беше може би най—активният, а феновете им от най—сдържаните емоционално и от към циничност!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 окт 2015 19:20

PFC Litex написа:Това е стария форум http://forum.radiogong.net/ предлагам да зарежем настоящия и да се прехвърлим в него, той и като структура е много над настоящия :D

Кое му е повечето :? :roll: Не виждам и "Свободна зона" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

NOone

Мнениеот NOone » 07 окт 2015 19:25

Мейн акаунта ти получава бан... причината е без значение, ок щом така си решил добре.
След това влизаш с някакъв стар акаунт и почваш да пишеш съвсем нормално и ти ПЕРМА-изтриват акаунта? Ей, богу като няма IP РЕГ, защо го правите това? Аз познавам хора с по 20 акаунта и си пишат с всеки един от тях, но не получават най-крайното наказание ПЕРМА-изгонване?
Тук става ясно, че за всеки един потребител правилата са различни.
Конкретен отговор за това?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 окт 2015 19:29

Достатъчно.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

Върни се в “Кошче за отпадъци”