"Иска му се на Гонзито да е шампион, само, че това няма как да се случи в близките 10-15 години"
Момче - армейче, не слагай подобни срокове, когато Борисов-Пеевски са срещу теб. Помисли какво стана с КТБ, погледни си Вашия клуб къде отиде, огледай се наоколо и за да не газим дълбоките води на темите в които никой не пуска обикновения човек, ще ти дам най-лекия пример. Как така при толкова лицензи, разрешителни, одобрителни, права на децата, сертификати, грижа за подрастващите, екология и всичко за което се сещаш на три кв.метра се обединяват - Алкохол, цигари и хазарт? Отговор: Лафка. И то на всеки 50 метра???
Могъщ Левски посяга към титлата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Могъщ Левски посяга към титлата
Георги Ифандиев написа:за 8 мача 1 допуснат гол. Време е сините да ликуват с титлата.
Жоре,туй в брачното ложе с другарката Жекова ли го измислихте

-
- Контакти:
ceBep написа:Оставете ги да говорят глупости,говедата са уникални във въображението си.
Ще бъде ли наказан потребителя за израза ,,говедата,,?
Мен за далеч по безобидно нещо ме наказаха.з ачи тук има наши и ваши.
Заради сандала бях наказан,но заем брашно тъпкано се връща.
валкареджио написа:ceBep написа:Оставете ги да говорят глупости,говедата са уникални във въображението си.
Госпожууууууу, ........... пък Ваньо ми дърпа чорпогащникааааааа

[offtopic]ПОРТА

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
sin4ec написа:ceBep написа:Оставете ги да говорят глупости,говедата са уникални във въображението си.
Точно този няма нищо общо с Левски, а е селски агент-провокатор!
Толкова ли си сигурен,че Георги е ,,селски агент-провокатор,,?
За пък казвам,че ти си агент-провокатор,, защото си УЖ Левскар и в същото време си комунист.
Това е алогично и ако спреш да се заяждаш с двамата/истински Българи Жеков и Ифандиев/ще направиш много добре.ако все пак не ти е по задължение.
Не сте разбрали правилно!
Левски посяга към титлата на ШЛ!
Гонзо вчера го е казал и е показал екшън план, но българските продажни медии го скриха от камерите. За сметка на това извадиха думи от контекста, само и само да въведат и Левски в интригите на другите две Л-та.
От сигурен източник разбрах, че Пеевски ще пътува по дестинацията Софиа-Мадрид-Барселона-София, за да финализира сделките по привличането на двама неназовани футболисти с инициали к.р.7 и л.м.10.
Левски посяга към титлата на ШЛ!
Гонзо вчера го е казал и е показал екшън план, но българските продажни медии го скриха от камерите. За сметка на това извадиха думи от контекста, само и само да въведат и Левски в интригите на другите две Л-та.
От сигурен източник разбрах, че Пеевски ще пътува по дестинацията Софиа-Мадрид-Барселона-София, за да финализира сделките по привличането на двама неназовани футболисти с инициали к.р.7 и л.м.10.
-
- Контакти:
batmanlevski написа:ако съдийте не бяха отнели 7 точки досега на Левски , Левски отдавна щеше да си е на първото място , но нищо следващия кръг сме там .играем най-добрия футбол , имаме най-добрите футболисти и най-добри я треньор и ръководство , нормално е да сме отново първи
Видяхте ли как Стойчо Стоилов защити ,,Литекс,,точно така се прави .ако трябва ще се сбиеш в ложите но никаква аванта.
Колкото пъти ощетяват отбора,толкова повече от ръководството си мълчат като гъзове.
А те са затова да защитават отбора и ФЕНОВЕТЕ от мен стни селски дерибеи.като гостуването на Литекс и вечните провокации на местната полиция във всеки един мач срещу ,,ЛЕВСКИ,, и платените провокации на помаците от село ,,Български извор,,.
валкареджио написа:ceBep написа:Оставете ги да говорят глупости,говедата са уникални във въображението си.
Лаик,ще ти се пукни сърцето от напъни

sandi74 написа:валкареджио написа:ceBep написа:Оставете ги да говорят глупости,говедата са уникални във въображението си.
Лаик,ще ти се пукни сърцето от напъни![]()
На теб ти е спукан пикочният мехур и заради това носиш памперси за възрастни посерковци.

Върни се в “Кошче за отпадъци”