"В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (Соф

Мнениеот stoyankd » 27 сеп 2015 22:49

GOLEADOR написа:
stoyankd написа:Напълно си прав миналата седмица агне, утре чорба. По-малка, не централна, но чорба. Добър апетит.

При толкова много спонсори може и теленце да гътнете на Герена.Така може и повечко хора да заведете на стадиона.

Не, ние сме скромни. Не, че не хапваме свинско, но предпочитаме чорба каша, боб, фасул. Жалко, че не ни я сервират и сега. Но имаме обещание от Великата китайска стена- догодина ще ни я сервират някъде в северна България, от румънски сервитьор. Напълно си прав, шест е лошо число, но седем, седем е добро число.
Последна промяна от stoyankd на 27 сеп 2015 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 сеп 2015 22:52

stoyankd написа:
GOLEADOR написа:
stoyankd написа:Напълно си прав миналата седмица агне, утре чорба. По-малка, не централна, но чорба. Добър апетит.

При толкова много спонсори може и теленце да гътнете на Герена.Така може и повечко хора да заведете на стадиона.

Не, ние сме скромни. Не, че не хапваме свинско, но предпочитаме чорба каша, боб, фасул. Жалко, че не ни я сервират и сега. Но имаме обещание от Великата китайска стена- догодина ще ни я сервират някъде в северна България, от румънски сервитьор.

Гледай да не ви я сервира 100-йчо Младенов,че ще ви приседне. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 сеп 2015 22:57

GOLEADOR написа:
stoyankd написа:
GOLEADOR написа:

Не, ние сме скромни. Не, че не хапваме свинско, но предпочитаме чорба каша, боб, фасул. Жалко, че не ни я сервират и сега. Но имаме обещание от Великата китайска стена- догодина ще ни я сервират някъде в северна България, от румънски сервитьор.

Гледай да не ви я сервира 100-йчо Младенов,че ще ви приседне. ;)

Няма никаква такава опастност, Той беше в този ресторант и го изгониха набързо. Несходство в характерите със собственика на ресторанта или един хасковски каун му направи живота черен в последната минута.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 сеп 2015 23:17

stoyankd написа:
GOLEADOR написа:Гледай да не ви я сервира 100-йчо Младенов,че ще ви приседне. ;)

Няма никаква такава опастност, Той беше в този ресторант и го изгониха набързо. Несходство в характерите със собственика на ресторанта или един хасковски каун му направи живота черен в последната минута.

Очаква се новия собственик на ресторанта да влезне във владение около нова година.А той е на ТИ със 100-йчо.Като нищо ще ви прати Младенов да му "духате супата" както сторихте това последните 6 пъти.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 сеп 2015 23:36

Добра победа. Но второто полувреме - много слабо. Като добавим, че играхме с най-слабия отбор от всички до момента(София 2010 не ги включвам, че не ги гледах на живо), май трябва да има забележки, а не задоволство. Като че ли имаше и умора най-вече, в тройката халфовете Йорданов, Аясс, Галчев, които засега "теглят каруцата", и поради това не им напълнихме кошницата, както си трябва. Някои играчи, включително и младите, които играха днес, ако не вземат шанса сега, после ще е късно и трудно.
Очаквам с включването на фланговите играчи, които се връщат след контузии, да заиграем по-разнообразно и да повишим резултатността.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 сеп 2015 23:50

Udoji90 написа:Факт, обаче все ми се струва, че си спомням за негови картони - явно са били за Купата. ;)

За купата картоните му са 3.
[rimg]http://uppicbg.info/upload/131443386977.JPG[/rimg]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 сеп 2015 23:55

GOLEADOR написа:
stoyankd написа:
GOLEADOR написа:Гледай да не ви я сервира 100-йчо Младенов,че ще ви приседне. ;)

Очаква се новия собственик на ресторанта да влезне във владение около нова година.А той е на ТИ със 100-йчо.Като нищо ще ви прати Младенов да му "духате супата" както сторихте това последните 6 пъти.

Да не говорим за различни хора? Моят човек беше Двойчо или Тройчо, а може и да е бил Шесторчо, но до 100йчо не можа да стигне. Та този човек работеше в един ресторант с много люлякови дървета през 2004г, но за кратко. Не знам защо се скараха с баровеца, май един хасковския каун му направи в гаден номер в последната минута. Вярвай ми, не са толкова на ТИ с люляковия баровец.

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 28 сеп 2015 11:17

гражданин от село написа:Сега мачовете за купата ще ни дадат по-ясна представа на какво ниво сме като индивидуална игра, синхрон ,тактика.Забелязвам последните мачове отпускане, небрежност и прекалено самочувствие в някои от младите.Днес на няколко пъти така загубихме топката в близост до нашата врата и ако беше някой по-смислен отбор нямаше да си тръгнем със суха мрежа.Все още центриранията и ударите от далечна и средна дистанция са ни трагични.За трети път го пиша, че Бранеков трябва да си почине няколко мача.

Той нали си почина ,заради контузия ;) Проблема му е ,че го „болят“ нервите май :lol:
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

ARMEEC.Sofia

Мнениеот ARMEEC.Sofia » 28 сеп 2015 11:28

stoyankd написа:Не знам на вас, но на мен ЦСКА много ми липсва като левскар. Някои от най-хубавите и най-лошите спомени от тази игра са свързани с ЦСКА. Присъствал съм на десетки дербита и определено ми липсва мач Левски-ЦСКА. Тези мачове на ЦСКА във В група са пълна безсмислица. Играят аматьори с професионални футболисти, което е неравностойно. ЦСКА има огромни задължения, но си позволява отбор от професионални футболисти с половин дузина бивши национали за разлика от останалите клубове, които нямат задължения. За мен е пълен парадокс. Кой печели от тази ситуация не ми е ясно.

Уважавам мнението ти и без да ми се сърдиш,но между вас има много ,т.нар. „болни левскари“,които си мислят,че любовта към отбора ви е реципрочна на омразата към ЦСКА и това е водещото при тях :idea:! За съжаление,между управляващите държавата и БФС има много такива,същото се отнася за бившият ви и настоящите собственици :idea: !Много ваши фенове си мислят,че физическата смърт на ЦСКА,ще направи „Левски“ по-силен :( Ти на какво мнение си по въпроса ?
ЧЕРВЕНИТЕ В АТАКА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2015 14:42

Мн се Зговнила тая тема.Направо у коша.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”