За мача - предвид лекия жребий (не знам защо говорителят на Г, който иначе ми харесва как говори пред медиите, днес се изцепи, че сме победили един от най-силните в Б), приемам за нормално, че и вчера Господинов получи шанс под рамката. Силно се надявам обаче, че от следващия кръг Колев ще е титуляр за Купата, защото според мен това ни е най-проблемния пост в целия отбор, ако Стоян не е титуляр... Не, че Антон е кой знае колко виновен за гола, макар че дори не се опита да реагира, но определено не ме убеждава по никакъв начин, че има напредък - притеснително несигурни реакции демонстрира още от подготовката, та досега. В нападение съм доволен, защото имахме по-малко положения от повечето ни мачове във В и въпреки това бяхме достатъчно ефективни. Играчите демонстрират все по-голяма сработеност и комбинативност, което комбинирано с желанието им, компенсира липса на някои качества за момента. В няколко ситуации през първото обаче някои показаха колебания пред гола, което срещу по-силен противник нищо чудно да бъде по-силно изразено. След първия гол се поотпуснаха и аз лично не съм чак толкова доволен от себераздаването в този период от мача. Явно обаче Янев си е свършил работата на почивката, защото второто почнахме доста по-добре, избухнахме с няколко поредни добри атаки, от които паднаха 2 гола, след което противникът вече нямаше какво да пази и губи, а също тръгна напред, отбеляза, а спокойно можеше да го направи и втори път. Най-голямото ми притеснение е свързано с този епизод - въобще не съм сигурен, че защитата ни трупа кой знае какъв опит от мачовете във В... някакъв синхрон между играчите може би, но на младите им трябва повече - на няколко пъти увиснахме твърде лошо, когато гостите понатиснаха. Така че при един по-сериозен противник нищо чудно да станем свидетели на "голов спектакъл", ако и двете нападения работят що-годе добре в дадения мач.
За публиката - 10 000 нямаше нито вчера, нито срещу Струмска слава и не виждам защо някои се изхвърлят така, падайки на нивото на други, които виждат 2000 като 350. Сектор Г е разделен на 5 блока и е за 5000 души. Агитката вчера напълни два от тях. Останалите, които бяха разпръснати по другите блокове, заедно биха напълнили още един, така че грубо казано -
3000 за Г. Сектор А беше пълен на около 1/3 (като се има в предвид и празния последен блок откъм сектор Б), капацитетът му е 6400 места, така че да кажем
2000 за А. Сектор В по традиция беше най-празен, около 1/5 според мен, капацитетът му е 5700 места, така че грубо -
1000 за В. На база на тези сметки според мен бяхме около
6000 като приемам за нормално да се спекулира между 5 и 7, но всичко останало е несериозно и необиктивно. Първият ни мач все още си остава най-посетеният (8000 според мен като приемам за разумни коментари между 7 и 9), но вчера като атмосфера не отстъпваше, което е субективно, разбира се

Изключително много ми хареса и че при първия опит за скандирането "За България..." заедно със сектор Б, когато те още не бяха разбрали, че се обръщаме към тях, агитката не се поддаде на това, което те си пееха (не чух дали беше по наш адрес или просто нещо тяхно си), а призова отново и в крайна сметка се получи и беше красиво! Надявам се все по-често да го правим това, пък нека за някои е показно и т.н. Да си се псуваме/заяждаме по време на мачовете, това е част от играта в някакъв смисъл, но за България - трябва да се научим да бъдем едно. Независимо кои са противниците!... Доволен съм и от посещаемост, и от поведение, така че - още една чудесна вечер за мен на Армията!
dindan написа:Ами не му отговаряй и той кавал ще спре да пише
Те тука не си прав. Шизофренията няма нужда от другарче