КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Мнениеот RockSeeker » 24 сеп 2015 17:42

За мача - предвид лекия жребий (не знам защо говорителят на Г, който иначе ми харесва как говори пред медиите, днес се изцепи, че сме победили един от най-силните в Б), приемам за нормално, че и вчера Господинов получи шанс под рамката. Силно се надявам обаче, че от следващия кръг Колев ще е титуляр за Купата, защото според мен това ни е най-проблемния пост в целия отбор, ако Стоян не е титуляр... Не, че Антон е кой знае колко виновен за гола, макар че дори не се опита да реагира, но определено не ме убеждава по никакъв начин, че има напредък - притеснително несигурни реакции демонстрира още от подготовката, та досега. В нападение съм доволен, защото имахме по-малко положения от повечето ни мачове във В и въпреки това бяхме достатъчно ефективни. Играчите демонстрират все по-голяма сработеност и комбинативност, което комбинирано с желанието им, компенсира липса на някои качества за момента. В няколко ситуации през първото обаче някои показаха колебания пред гола, което срещу по-силен противник нищо чудно да бъде по-силно изразено. След първия гол се поотпуснаха и аз лично не съм чак толкова доволен от себераздаването в този период от мача. Явно обаче Янев си е свършил работата на почивката, защото второто почнахме доста по-добре, избухнахме с няколко поредни добри атаки, от които паднаха 2 гола, след което противникът вече нямаше какво да пази и губи, а също тръгна напред, отбеляза, а спокойно можеше да го направи и втори път. Най-голямото ми притеснение е свързано с този епизод - въобще не съм сигурен, че защитата ни трупа кой знае какъв опит от мачовете във В... някакъв синхрон между играчите може би, но на младите им трябва повече - на няколко пъти увиснахме твърде лошо, когато гостите понатиснаха. Така че при един по-сериозен противник нищо чудно да станем свидетели на "голов спектакъл", ако и двете нападения работят що-годе добре в дадения мач.

За публиката - 10 000 нямаше нито вчера, нито срещу Струмска слава и не виждам защо някои се изхвърлят така, падайки на нивото на други, които виждат 2000 като 350. Сектор Г е разделен на 5 блока и е за 5000 души. Агитката вчера напълни два от тях. Останалите, които бяха разпръснати по другите блокове, заедно биха напълнили още един, така че грубо казано - 3000 за Г. Сектор А беше пълен на около 1/3 (като се има в предвид и празния последен блок откъм сектор Б), капацитетът му е 6400 места, така че да кажем 2000 за А. Сектор В по традиция беше най-празен, около 1/5 според мен, капацитетът му е 5700 места, така че грубо - 1000 за В. На база на тези сметки според мен бяхме около 6000 като приемам за нормално да се спекулира между 5 и 7, но всичко останало е несериозно и необиктивно. Първият ни мач все още си остава най-посетеният (8000 според мен като приемам за разумни коментари между 7 и 9), но вчера като атмосфера не отстъпваше, което е субективно, разбира се :) Изключително много ми хареса и че при първия опит за скандирането "За България..." заедно със сектор Б, когато те още не бяха разбрали, че се обръщаме към тях, агитката не се поддаде на това, което те си пееха (не чух дали беше по наш адрес или просто нещо тяхно си), а призова отново и в крайна сметка се получи и беше красиво! Надявам се все по-често да го правим това, пък нека за някои е показно и т.н. Да си се псуваме/заяждаме по време на мачовете, това е част от играта в някакъв смисъл, но за България - трябва да се научим да бъдем едно. Независимо кои са противниците!... Доволен съм и от посещаемост, и от поведение, така че - още една чудесна вечер за мен на Армията!

dindan написа:Ами не му отговаряй и той кавал ще спре да пише

Те тука не си прав. Шизофренията няма нужда от другарче ;)
Последна промяна от RockSeeker на 24 сеп 2015 18:00, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 сеп 2015 17:53

drvasko98 написа:Действително бяхте повече, но в края на мача. През първото полувреме имаше не повече от 4500. Не ви знам пропусквателния режим, но явно през второто хорица, които са се разхождали из Борисовата са решили и да погледат малко, няма лошо. Все пак не винаги може да се гледа аматьорски футбол

Ето един по-адекватен коментар. Това е неоспорим и дразнещ (лично за мен) факт, който го има навсякъде в България, където се събират повече хора (не само по стадионите). И макар че на Армията проблем с входовете наистина има (особено когато има интерес към даден мач и стадиона се понапълни), не съм съгласен, че е само до режим - хората масово се изсипват в последния момент. Аз самият понякога се отцепвам от компанията си и се срещаме пак вътре, защото се пият бири около стадиона до 5 минути преди началото и чак тогава се тръгва да се влиза. Не случайно и фен клуба или ръководството (не помня) на Левски излезе с призив и молба към феновете преди мача с Берое - да се прекрати тази порочна практика, за което аз обаче не се надявам в скоро време. За посещаемост у нас може да се съди най-рано към 15та минута на дадена среща в повечето от случаите... За делничен ден има и хора, които идват директно от работа, забавят се по пътя, тях никой не може да ги вини - по-добре по-късно или дори за второто, отколкото въобще. На мен също ми се наложи вчера да отида в последния момент, но все пак влязох 10-15 минути преди началото и нямах грижи. В същото време като минах покрай касите - имаше хора за няколко блока, които или просто си седяха там, или чакаха някой. В началото на мача наистина бяхме значително под 6000 - абсолютно съгласен съм ;)
Последна промяна от RockSeeker на 24 сеп 2015 18:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 сеп 2015 18:20

11_best написа:На Демона не му е мястото на крилото...Нека утре имаме лек или приемлив жребий, за да може да надградят още малко, преди да ни се падне отбор от А група.

На Демона изобщо не му е мястото сред титулярите, ако ме питаш. Не го слагам при "излишните" само защото в момента нямаме по-добра алтернатива, поради многото контузии. Представя се прилично във В с епизодични прояви, а е взел участие като титуляр или смяна във всички мачове досега (най-много за 1 да греша). За мен това е твърде недостатъчно. Младите имат повече потенциал, но и ясно си личи липсата на опит, склонност към прегаряне и т.н. Иво Иванов до момента е най-голямата дупка на иначе добрата селекция, а след него за мен е Цветков. Хем са на възраст, хем не допринасят с кой знае какво. Узунов също ми е много въпросителен. Към Аясс също имам резерви, но е полезен до момента и по-добър на неговата позиция нямаме. Остава малко в сянка, защото повече гради и подава (очевидно не е особено доволен от което предвид реакции на терена и изказването му вчера), но двамата с Галчев имат най-много асистенции. Ще ми се да му се намери по-сериозна конкуренция за вбъдеще обаче. А Чорбаджийски е крайно време малко да почине, защото няма пропуснат мач и следващият път може да не е само схващане... (ако не се окаже, че вече е контузен и той де)
Сигурно ли е, че утре е жребия?

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 24 сеп 2015 20:03

Гордите армейци дето ни се точат на нас и на Поморие ги е страх да излезнат срещу "бистришките тигри",за Купата на Аматьорската Футболна Лига,защото им бил много сгъстен цикъла и отнасяли 700лева глоба заради това.

Ексклузивно: ЦСКА отказа да играе срещу тима на Бойко Борисов - плаща глоба
http://www.sportal.bg/news.php?news=568 ... mment_wrap

:lol:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 сеп 2015 20:36

Fencheto1914 написа:Гордите армейци дето ни се точат на нас и на Поморие ги е страх да излезнат срещу "бистришките тигри",за Купата на Аматьорската Футболна Лига,защото им бил много сгъстен цикъла и отнасяли 700лева глоба заради това.

[offtopic]Ама пък как ти отива ника... :lol: Така като гледам не знам на вас, или на Поморие ще се точим :lol:[/offtopic]

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 24 сеп 2015 20:49

RockSeeker написа:
Fencheto1914 написа:Гордите армейци дето ни се точат на нас и на Поморие ги е страх да излезнат срещу "бистришките тигри",за Купата на Аматьорската Футболна Лига,защото им бил много сгъстен цикъла и отнасяли 700лева глоба заради това.

[offtopic]Ама пък как ти отива ника... :lol: Така като гледам не знам на вас, или на Поморие ще се точим :lol:[/offtopic]

Много се радвам,че ти харесва избора ми за ник. :oops:
Иначе и аз не знам още. Резултата е 0:0 до 90тата минута. Следват продължения... :roll:
Изобщо не съм си правил илюзии,че ще ги отстраним с 5:0 само за първото полувреме. ;)

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 24 сеп 2015 20:58

[offtopic]Това е добре за тебе, защото доста от "вашите" (включително тренерчето) не бяха особено притеснени... Дано все пак го измъчите и да ни нагласят. Не, че съм се надъхал като доста от "нашите", че ще ви бием непременно, но ще си е шоу, а и винаги е емоция :) Пък и с нападател Курдов ми отпадат доста от притесненията за нашата защита :lol: За колко време ви е контузен по-тъмно синия, че тоя винаги ме е кефел :lol: Не знам с какъв акъл го взехте... Напомня ми за нашия Станко Йовчев, който обаче попълваше групата :lol:[/offtopic]

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 24 сеп 2015 21:44

За малко щяхме да глътнем малко поморийска водица,но се отървахме не на косъм,а на песъчинка. :mrgreen:
Вече може да се готвите за нас... :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 сеп 2015 22:32

TristaNNN написа:Браво, така ви искам! След победа на полуразпадащ се отбор да сте ентусиазирани на максумум, та после като ви думнем ние или Монтана да има падане от високо и тих форум.
Един ще вдига купата, друг ще отстранява Поморие, трети очаква Головодов и Кикирин да развинтват Минев и Миланов, четвърти вече се бори за медалите в А (професионалната!) Група ... абе сладури, отвсякъде. :mrgreen:
Айде да идва жребия, че не се търпи вечеееееее :twisted:

Хахаххахаха.След днешната клизма срещу 9-те ''поморийски зверове'' не знам как си намерил сили да пишеш тая глупост . :lol: Както и да е.Неадекватността и трагедията в тоя форум се разраства с всеки ден.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”