Red joker написа:Странджата написа:Имаме си хубава поговорка - като няма риба, и ракът е риба. Успехът на червените е нещо най-естествено с тези соц. аматьори (с подобни играехме за олимпиадите дълго време срещу истинските аматьори на Запада, даже и медали завоювахме).
И бих искал да попитам - как мислите, дали ще има залагания за един евентуален мач за купата - ЦСКА - Литекс? Не че подобен театър не сме гледали, но все пак сега режисьорът е почти на рампата, а не зад кулисите.
Не знам,ама вече има залагания за ЦСКА-„Поморие“Виж, за Олимпиадите не съм сигурен,щото тогава,когато сме печелили медалите ,не съм бил роден,но ми се струва,че правилото да играят аматьори във футболният турнир не съществува,по-скоро има възрастово ограничение и то е от скоро
Спомням си на времето,че имахме олимпийски отбор,който беше нещо като „Б“ отбор,но само до толкова,не съм проучвал,дали се е водил аматьорски,но не ми се вярва
По време на комунизма в България няма професионален футбол.Всички футболисти се водят на работа.Левски в Милицията и ДС,ЦСКА в армията,Локото в БДЖ и така.Просто професионален футбол по дефиниция през комунизма няма!