"В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист Самоков) - ЦСКА (Софи

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2015 14:56

Red joker написа:
Странджата написа:Имаме си хубава поговорка - като няма риба, и ракът е риба. Успехът на червените е нещо най-естествено с тези соц. аматьори (с подобни играехме за олимпиадите дълго време срещу истинските аматьори на Запада, даже и медали завоювахме).
И бих искал да попитам - как мислите, дали ще има залагания за един евентуален мач за купата - ЦСКА - Литекс? Не че подобен театър не сме гледали, но все пак сега режисьорът е почти на рампата, а не зад кулисите.

Не знам,ама вече има залагания за ЦСКА-„Поморие“ 8-) Виж, за Олимпиадите не съм сигурен,щото тогава,когато сме печелили медалите ,не съм бил роден,но ми се струва,че правилото да играят аматьори във футболният турнир не съществува,по-скоро има възрастово ограничение и то е от скоро :? Спомням си на времето,че имахме олимпийски отбор,който беше нещо като „Б“ отбор,но само до толкова,не съм проучвал,дали се е водил аматьорски,но не ми се вярва ;)

По време на комунизма в България няма професионален футбол.Всички футболисти се водят на работа.Левски в Милицията и ДС,ЦСКА в армията,Локото в БДЖ и така.Просто професионален футбол по дефиниция през комунизма няма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
doxyto

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (Соф

Мнениеот doxyto » 24 сеп 2015 16:02

В неделя с Рилецо , а за сряда на Армията ни пращат Витоша ББ
:) :) :) :) :) :)

http://www.blitz.bg/sport/article/291213

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 сеп 2015 16:31

Адвокатите на ЦСКА мълчат след делото

Ще се играе ли :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 24 сеп 2015 16:31

Интересно - ЦСКА изпадна във В-група и левскарската публика - и тя изпадна във В-група, А-група почти не коментират?!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 сеп 2015 17:02

Вместо да висим из форумите нов мач на Армията. На 30.09. срещу котенцата на Буда. Не може да ми изсъхне фанелката и шала, ни гласа ми да се върне.
Миналата седмица липсата на мач в сряда се почувства и ми беше странно. Ганчев не знам дали ще ни оздрави, но със сигурност е с горница след покриване на текущите разходи.
Разходите ми само за билети от началото на сезона(месец и половина) отиват към 150 лева. Не че не си заслужава, това е начина и за футболисти, и за тренери, и за публика.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 сеп 2015 17:04

damyanov1963 написа:То било голем кеф за ЦСКА да играе във В група :lol: В А 11 мача не можаха да вкарат гол и едвам взеха една победа без значение в края, сега се кръстиха НЕПОБЕДИМИТЕ :lol:

Липсвахте ни - когато ви нямаше, нямаше и лесни победи за нас. Признавам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 17:13

11_best написа:Вместо да висим из форумите нов мач на Армията. На 30.09. срещу котенцата на Буда. Не може да ми изсъхне фанелката и шала, ни гласа ми да се върне.
Миналата седмица липсата на мач в сряда се почувства и ми беше странно. Ганчев не знам дали ще ни оздрави, но със сигурност е с горница след покриване на текущите разходи.
Разходите ми само за билети от началото на сезона(месец и половина) отиват към 150 лева. Не че не си заслужава, това е начина и за футболисти, и за тренери, и за публика.

Да бе, ама вашите колоси се уплашиха :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 сеп 2015 17:31

W84me написа:
11_best написа:Вместо да висим из форумите нов мач на Армията. На 30.09. срещу котенцата на Буда. Не може да ми изсъхне фанелката и шала, ни гласа ми да се върне.

Да бе, ама вашите колоси се уплашиха :mrgreen:

Няма ли да закъснееш за мача в Бургас?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 сеп 2015 17:34

11_best написа:
damyanov1963 написа:То било голем кеф за ЦСКА да играе във В група :lol: В А 11 мача не можаха да вкарат гол и едвам взеха една победа без значение в края, сега се кръстиха НЕПОБЕДИМИТЕ :lol:

Липсвахте ни - когато ви нямаше, нямаше и лесни победи за нас. Признавам.

Какви лесни бе колега :lol: , вие нямахте никакви, само една на края в мач без значение :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Messerschmitt1
Контакти:

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист Самоков) - ЦСКА (Софи

Мнениеот Messerschmitt1 » 24 сеп 2015 17:52

W84me написа:Ако Гонзо играе - 3:0, ако не играе - 1:0.

Гладно Говедо,слама сънува,че и твоята работа такава!Ако играе Говньо не се знае дали ще си тръгне от стадиона!

Върни се в “Кошче за отпадъци”