Gong.bg защо лъжете хората

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Gong.bg защо лъжете хората

Мнениеот damyanov1963 » 22 сеп 2015 13:50

Споко бе, те кренвиршите се развалят, като им мине срока на годност.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 сеп 2015 15:31

kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев

Една каса пилешки, една каса свински и една каса телешки, нали?! Точно както си трябва, като се имат предвид "прозвищата" на най-големите плачковци във форума.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 сеп 2015 15:34

Денс и аз пуснах една подобна тема гледам сега я няма. Явно тук кремвиршовата демокарция е на особена почит.

Най трагично става след мач между Лудогорец и Левски тогава журналята в Гонг ги обзема една шизофриния. един пише критична статия за съдията след час друг му опонира , след което следва нова критично- хвалебствена статия и за двата отбора.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 сеп 2015 15:38

кашчеи онзи ден те посъветвах да спреш с чикибойството , да станеш от компа и да си намериш истинско живо момиче. Гледам още си тук и не си ме послушал. до кога така бе момче спри се вече ще се поболееш имаш 28 000 коментара в този форум, а си се регистрирал след мен. Недей така ще се поболееш. отиди и направи едно момиче щастливо стига само на ръчна си карал

Потребителски аватар
Пловдивчанина
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанина » 22 сеп 2015 16:04

Пак голям плач се чува от Столипиново. Пак циганите били ощетени. Ставате жалки със смешния си плач мангали! :)
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 22 сеп 2015 16:09

Пловдивчанина написа:Пак голям плач се чува от Столипиново. Пак циганите били ощетени. Ставате жалки със смешния си плач мангали! :)

Kaкви проблеми е имало на мача с Пирин ? :o
Изображение

naskov
Контакти:

Мнениеот naskov » 22 сеп 2015 16:09

kanara1978 написа:
Drunken_Master написа:
kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев

Поне напиши за какво иде реч ?

Манипулират хората.Вместо да пакажат видео от дузпата коята не даде съдията в полза на Ботев срещу Лудогорец те показаха съвсем друга ситуация и написаха ЕТО ВИЖТЕ НЯМА ДУЗПА.СМЯЯЯЯХ.Също така има нарушение в атака при първия гол на Лудогорец изобщо не го показаха.

Така е колега,манипулират хората -те където не дадоха тия положения,ама и не дадоха онова влизане на Алексчо в 5-та минута,а това решение бе от решаващо значение......тогава нямаше да има толкова рев за тия две отсъждания....... :lol: :lol: :lol:

годе

Мнениеот годе » 22 сеп 2015 16:10

samobotev написа:кашчеи онзи ден те посъветвах да спреш с чикибойството , да станеш от компа и да си намериш истинско живо момиче. Гледам още си тук и не си ме послушал. до кога така бе момче спри се вече ще се поболееш имаш 28 000 коментара в този форум, а си се регистрирал след мен. Недей така ще се поболееш. отиди и направи едно момиче щастливо стига само на ръчна си карал

Я,па ти! Как да си намери момиче? То има, ама те искат парички!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2015 16:15

samobotev написа:Денс и аз пуснах една подобна тема гледам сега я няма. ....

Мен ако питаш, направо и вас двамата да ви няма барабар с пародиите ви на теми!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”