Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?

Мнениеот Готвача » 21 сеп 2015 21:46

ВАРНА написа:Стоичков е голям,но Гунди беше по-добър футболист.
Не говорим за фенщина,а за чисто футболни качества.

Кое правеше Гунди по добър футблист?Аз също съм го гледал на живо и не споря че е бил слаб играч.Но от ранга на Стоичков...много беше далече.Един играч се измерва по успехите които е постигнал,а не по това какви е ЩЯЛ да постигне.Ако това не е така,за какво се правят тези класации?Ако сравняваме Левскии с Монтана примерно и аз защитавам тезата че Монтана са по добрият отбор,ще изглеждам смешен,нали?Е,същото е като сравняваме Гунди със Стоичков.Не могат да се сравняват несравними неща.
п.п.до грамотния-любовта към някого,не го прави по-голям играч/надявам се да си харесал тирето :mrgreen: /.С какво е по добър като играч Гунди?С повече вкарани голове на финали на СП,с повече спечелени отличия-просто сподели,а не ми давай за пример какъв добър комсомолски секретар е бил и какъв партиен член за чудо и приказ се е получило от него.Давай за пример отличия спечелени поради притежавани футболни качества,а не някакви медийни постановки в стил ченгетата са най-добри/споменатите от теб "разбиращи" от футбол хора/.Не исках да влизам в полемика именно заради заблудени левскарчета като теб.Защото аз не съм привърженик на червените,но за разлика от теб не нося постоянно сини очила.Сточиков е и ще бъде НОМЕР 1 на България за всички времена и то не защото е червен,а защото постигна това,което друг няма да постигне .Повече няма да видим играч като него,помни ми думите.А ако ще говорим за това,кой е бил най-добрият по душа футболист,Гунди ще се класира в тройката ГАРАНТИРАНО!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 сеп 2015 21:49

Никога!
Последна промяна от slash1912 на 21 сеп 2015 22:09, променено общо 1 път.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 21 сеп 2015 22:01

Как може да има още такива заблудение лаици, като левскарите, които си мислят, че Гунди е най-добрият играч ? Да сравняваш Стоичков с Гунди е меко казано смешно. Независимо, че е лайно по характер, Ицата е най-добрият ни футболист и един от най-добрите през 90-те години в света. ФАКТ !!!

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 21 сеп 2015 22:04

Футболисти от ранга на Стоичков и Краси Балъков скоро няма да има !!!

Потребителски аватар
alekseicho12
Контакти:

Мнениеот alekseicho12 » 21 сеп 2015 22:13

Когато ЦСКА се върне в А ГРУПА и заиграят само български момчета.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2015 22:21

Не правите разлика м/у най-добър и най успял. И Пенев е най-успелия български треньор, но това не го прави най-добрия. Ако беше така, нямаше да го гонят от ЦСКА. Никой не отрича, че Стоичков е най-успелия. Но Гунди беше уникален с играта си. Той можеше и сам да изработва головете си за разлика от Стоичков. Заради него стадионите се препълваха защото играта му беше удоволствие да я гледаш.
https://www.youtube.com/watch?v=eat5yoBhNlE
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 21 сеп 2015 22:32

Конкретно по въпроса - единствено времето ще покаже.Чудех се кога ще се появи ''постоянното '' присъствие, за да ни обяснят, колко по-голям бил синът на Рангел.
Към днешна дата -21.09.2015 , около 22 , 28 мин в 121 годишната история на българския футбол, Тронът може да бъде само и единствено за Христо Стоичков Стоичков.....
Всички други памфлети и тиради, са плод единствено и само на Ганьовска злоба...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 21 сеп 2015 22:35

Captain Stottlemeyer написа:
dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи

Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона... 8-) Иначе има разлика между "велик" и "успял", но е сложно за обяснение, пък и едва ли ще ме разбереш. ;) И като не знаеш какъв е бил Гунди, вземи и прочети нещо за него. :)
П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)... 8-)
П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ. :)

Виж какво пич,футболните успехи се гледат в цялата кариера,ако Стоичков беше останал да играе 20 г. в ЦСКА вероятно щеше да е друго,ама не е стоял и е успял за разлиак от прехваления Гунди който Пената е спирал без проблем и съм чел и гледал за него много и рабрах,че не е първия футболист вкарал на Уембли
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 сеп 2015 22:35

2187г. ще имаме

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2015 23:02

dindan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи

Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона... 8-) Иначе има разлика между "велик" и "успял", но е сложно за обяснение, пък и едва ли ще ме разбереш. ;) И като не знаеш какъв е бил Гунди, вземи и прочети нещо за него. :)
П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)... 8-)
П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ. :)

Виж какво пич,футболните успехи се гледат в цялата кариера,ако Стоичков беше останал да играе 20 г. в ЦСКА вероятно щеше да е друго,ама не е стоял и е успял за разлиак от прехваления Гунди който Пената е спирал без проблем и съм чел и гледал за него много и рабрах,че не е първия футболист вкарал на Уембли

Ясно е, че за вас Стоичков е най-големият, както за нас Гунди. Не е почтенно да се подиграваш на Гунди, че не е постигнал това, което Стоичков, първо защото Гунди нямаше възможност да играе в чужбина, а го искаха най-големите отбори в Света по това време - Бенфика, Интер и Милан и второ, което е най-важното - Стоичков на 28 г. стана №1 едно в Европа, защото го пуснаха да играе в Барселона, а Гунди на 28 г. загина, защото не го пуснаха да играе в чужбина. Аз приключвам спора, защото няма смисъл, все едно да обясняваш на майката, че от детето и има по-хубаво.
Лека нощ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Кошче за отпадъци”