ВАРНА написа:Стоичков е голям,но Гунди беше по-добър футболист.
Не говорим за фенщина,а за чисто футболни качества.
Кое правеше Гунди по добър футблист?Аз също съм го гледал на живо и не споря че е бил слаб играч.Но от ранга на Стоичков...много беше далече.Един играч се измерва по успехите които е постигнал,а не по това какви е ЩЯЛ да постигне.Ако това не е така,за какво се правят тези класации?Ако сравняваме Левскии с Монтана примерно и аз защитавам тезата че Монтана са по добрият отбор,ще изглеждам смешен,нали?Е,същото е като сравняваме Гунди със Стоичков.Не могат да се сравняват несравними неща.
п.п.до грамотния-любовта към някого,не го прави по-голям играч/надявам се да си харесал тирето

/.С какво е по добър като играч Гунди?С повече вкарани голове на финали на СП,с повече спечелени отличия-просто сподели,а не ми давай за пример какъв добър комсомолски секретар е бил и какъв партиен член за чудо и приказ се е получило от него.Давай за пример отличия спечелени поради притежавани футболни качества,а не някакви медийни постановки в стил ченгетата са най-добри/споменатите от теб "разбиращи" от футбол хора/.Не исках да влизам в полемика именно заради заблудени левскарчета като теб.Защото аз не съм привърженик на червените,но за разлика от теб не нося постоянно сини очила.Сточиков е и ще бъде НОМЕР 1 на България за всички времена и то не защото е червен,а защото постигна това,което друг няма да постигне .Повече няма да видим играч като него,помни ми думите.А ако ще говорим за това,кой е бил най-добрият по душа футболист,Гунди ще се класира в тройката ГАРАНТИРАНО!