Имаше ли дузпа в полза на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

naskov
Контакти:

Re: Имаше ли дузпа в полза на Ботев?

Мнениеот naskov » 20 сеп 2015 01:25

джони написа:Изображение
гонг за пореден път се навеждат на киро гела като изкараха в специална статия с друга ситуация
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... tev-345522
и лъжат ,че треньора бил споменал нея,а ето е истинската ситуация

Щом смяташ че това е дузпа,моля те върни се 65 минути назад и коментирай нея ситуация - ако съдията бе отсъдил друго,дали щеше да се стигне до това положение за което се вдига излишен шум ???

Reckless

Мнениеот Reckless » 20 сеп 2015 04:09

Първо го дърпа за фланелката, след това му се качи на гърба... Не ми изглежда футболно някак си !

KGB
Контакти:

Мнениеот KGB » 20 сеп 2015 07:53

Разбира се, че има дузпа, даже и спор не може да има. При първия гол, ако забелязахте, футболистите на Лудогорец даже в първия момент не се и зарадваха, като влезна топката във вратата-всички видяха, че има фаул срещу вратаря.

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 20 сеп 2015 08:12

Сигурно реферът е чакал да стане убийство в полето. Чиста дузпа със задължителен жълт картон. Да не говорим, че и първият гол бе абсолютно нередовен. Папагалите бяха жестоко ощетени в тоя мач!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2015 08:56

Чиста дузпа .Но не е лошо канарите да пореват малкучка , че когато режат други отбори устата не можеш да им я затвориш .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 сеп 2015 09:04

galin56 написа:За тяя ситуация незнам има ли или не дузпа. Ама няколко пъти гледам на запис вече ситуацията при първия гол на Лудогорец и за мен има абсолютен фаул срещу вратаря на Ботев. Даже играча на Лудогорец който се блъсна в ръцете му се учуди, че не му свириха фаул и признаха гола. Вратаря пръв стига до топката във вратарското поле и я боксира напред, в това време играч на Лудогорец му връхлита върху ръцете и го блъска. Вратаря загуби равновесие а в това време направиха добавката. Фаул 100%. Не знам защо не изявиха претенции за ситуацията.

+1
Жалкото е, че и двете "спорни" ситуации се отсъдиха в една посока.
Последна промяна от Red_Neck на 20 сеп 2015 09:10, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 сеп 2015 09:09

Изображение
Ето го положението.Което обаче го има само в един репортаж- в Нов Спорт.Всички останали са на колене пред Гела.Няма нищо,догодина пак идва Милсами :lol:
http://www.novsport.com/video1647531_1003.html
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 20 сеп 2015 09:19

Чиста дузпа.Съдията определено повлия не само на резулата на този мач,а и на развоя на цялото първенство ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 сеп 2015 09:27

За мен няма какво да се коментира в тази ситуация-дузпа с червен картон,тук освен задържането имаме и опит умишлено с непозволени средства да бъде избегната голова ситуация. Ако Минев не беше задържал Колев,нападателят 99% щеше да вкара гол.
За мен още по-скандална ситуация е при първия гол. Ако това не е фаул в нападение,не знам какво е фаул. Умишлена игра срещу вратаря във вратарското поле.
Към феновете на Ботев- спомнихте кой е този съдия? Същия който свири преди 6 години онзи скандален мач Черно море- Левски 4:1 и отмени гол на Левски затова ,че двама играчи на морето се сблъскаха,а на 3 метра от ситуацията нямаше играч на Левски. Тогава този съдия беше изхвърлен (уж) завинаги от съдийството ,но го върнаха. Според мен това момче трябва да бъде изхвърлено ЗАВИНАГИ от съдийството и да бъде разпитано ,ако необходимо да бъде поставен на детектор на лъжата дали му е оказван натиск как да свири. Просто скандалните грешки на този съдия станаха прекалено много. Също и (уж) случайните грешки в полза на Лудогорец,как пък един съдия не сгреши в ущърб на Лудогорец? ;)

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 20 сеп 2015 09:31

Колкото и да са ми неприятни зелените, ако такива положения се свиреха, щеше да има толкова дузпи на мач, колкото статични положения. Който е играл футбол знае, че в наказателното всички се ръгат, удрят и дърпат при всяко такова положение.
Ако се беше сетил ботевиста да падне, можеше и да му я дадат. Никой не му е крив.

Върни се в “Кошче за отпадъци”