Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Никой не гледа БГфутбола по тв ни а се плаща ЗАЩО?
И аз това се чудя кой ще плаща то безплатно да е първенството ни никой не го и гледа...верните фенове са по стадионите кой ще хаби ток 2 часа за бг първенството ни ....смешно е
Libera написа:Аз пък не познавам ни един човек, който да си плаща да гледа А група. Явно се движа в много интелектуални кръгове!
Аз си плащам, но до момента съм гледал числом и словом един мач, и той дори не бе от бг първенството, става въпрос за двубоя между Сарая и ЦСКА. През останалото време гледам единствено и само мачовете от английското първенство.

Ако никой не плаща таксата ще отпадне но балъците си плащат...
Аз гледам повечето от мачовете в БГ първенството и почти винаги предпочитам да гледам българския мач пред този от английското. Е ако играят Юнайтед- ЛИвърпул , а другия мач е Монтана - Берое ще гледам английския 

Гледам си шоуто на Славчо, БИГ и ВИП Брадър и ич не ми дреме на ламбадата!!!!!!
fenomen33 написа:Ако никой не плаща таксата ще отпадне но балъците си плащат...
Ако идем в магазина и откажем да си платим хляба ей така групово, дали ще е безплатен на другия ден?Надали.Айде мисли малко с това дето го нямаш в черепната кутия, преди да ръсиш глупости.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Като има балъци, нека плащат, за да гледат футболни инвалиди, порутени и празни стадиони. Както и безброй скандали и простотии.
Това е, като има шарани, ще има и рибари.
Това е, като има шарани, ще има и рибари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- slavia_forever
- Контакти:
fenomen33 написа:Това ми е интересно и дали някой ще даде разумно обяснение...Преди не се плащаше и никой не гледаше родното ни първенство а сега изобщо!И Лудогорец отпадна от Европа...изобщо лудница...
Имаш ли някаква статистика за гледаемостта?
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”