Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Днес е роден другарят Тодор Христов Живков

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 11:07

dzhambov написа:
fcb_bg написа:
dzhambov написа:
fcb_bg написа:
dzhambov написа:
viali69 написа:Това, което се построи по времето на Живков няма да могат дори да го боядисат в следващите 100 години НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Факт !
Население на България:
1988 година - 8 981 000 000 души - 95% етнически българи !
По времето на Живков бяхме бяла държава. Факт !

Ако крадливата му партия върне всичко заграбено...

На кого? :roll:

???

Да, правилно. На кого. На днешните крадци ли?

Днешните крадци са синове и внуци на червените крадци.

Тук е редно да запитаме какво стана с обещанията на тълпите през 89-та, а и впоследствие? Ако ще се бориш така със сенките на комунизма - по форумите...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 сеп 2015 11:10

Player написа:Днес??? Как така днес е роден някой, който преди много години е починал? Явно някой има проблем с определяне на минало свършено време и сегашно.

Абсолютно прав сте другарю.За България и българите вече се говори в минало свършено време :idea: :!: Факт :!: :idea:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 07 сеп 2015 11:11

Ако крадливата му партия върне всичко заграбено...[/quote]
На кого? :roll:[/quote]
???[/quote]

Да, правилно. На кого. На днешните крадци ли?[/quote]
Днешните крадци са синове и внуци на червените крадци.[/quote]
Тук е редно да запитаме какво стана с обещанията на тълпите през 89-та, а и впоследствие? Ако ще се бориш така със сенките на комунизма - по форумите...[/quote]
Ами да се запитаме?За форумните борби питай лизачите на руски и какви ли не още задници.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 сеп 2015 11:14

[quote="viali69"]Това, което се построи по времето на Живков няма да могат дори да го боядисат в следващите 100 години НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Факт !
Население на България:
По времето на Живков бяхме бяла държава. Факт ![/quote
Не те ли е срам да лъжеш?От тия 9 милиона 1,5 милиона бяха цигани и турци.А българите бяха толкова,защото границите бяха затворени.Ако ги бяха отворили тук щяха да останат не повече от 5 милиона души.Каква бяла държава си бил бе келеш като баба получаваше 40 лева пенсия.В магазините нямаше стоки,правеше се вноска за кола и се чакаше по 15 години.Навсякъде беше пълна мизерия.

aldanov
Контакти:

Мнениеот aldanov » 07 сеп 2015 11:18

ПОСРЕДСТВЕНОСТ ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ! Това бе Живков. Два пъти фалира България. Изолира я от света. Българският лев девалвира няколко пъти. Натрупа огромен външен дълг. Направи ОПАШКАТА национален символ – народът се редеше от сутрин до вечер по опашки. Чакаше се да "пуснат" домати и чушки, а за бананите Живков бе определил да ги има само по нова година. Пусна ни само една телевизия. И една съветска програма. За двете коли, които единствено се продаваха, се чакаше 10 години. Границите бяха затворени, защото ако бяха отворени всички българи щяха да избягат от България.Защо? Ами защото заплатата бе 150 лева, а "трудодена" на село - 0.30 лв. При това става дума за фалшиви пари, които се сменяха за долари и марки по "трънския курс". И така месечната заплата измерена в реални пари не бе по-висока от 30-50 долара.Като капак на простията на власт се издигаха само тъпанари – от типа Пенчо Кубадински. Милиционерите и ченгетата от ДС бяха повече от българската армия. И всеки, който теглеше една яка псувня на властта - нещо, което днес е съвсем нормално, отиваше в затвора. Или просто го убиваха. Живков нямаше съвест иначе би му тежало убийството на хиляди българи. А който смята, че при Живков е било по-добре е ПРОСТО ИДИОТ. Пълен съвременен ИДИОТ. Или боклук - все едно.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 11:26

dzhambov написа:Ако крадливата му партия върне всичко заграбено...

На кого? :roll:[/quote]
???[/quote]

Да, правилно. На кого. На днешните крадци ли?[/quote]
Днешните крадци са синове и внуци на червените крадци.[/quote]
Тук е редно да запитаме какво стана с обещанията на тълпите през 89-та, а и впоследствие? Ако ще се бориш така със сенките на комунизма - по форумите...[/quote]
Ами да се запитаме?За форумните борби питай лизачите на руски и какви ли не още задници.[/quote]
Аз съм руснак, за твое сведение и ако не знаеш. И от всичко това което съм писал, мисля е доста трудно да се синтезира всичко като "лизане на руски задници". Форумната борба е феноменална, но вчера видях на 10 блока в квартала всичко на всичко 5 трибагреника. Единият беше мой.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 07 сеп 2015 11:37

fcb_bg написа:Аз съм руснак, за твое сведение и ако не знаеш. И от всичко това което съм писал, мисля е доста трудно да се синтезира всичко като "лизане на руски задници". Форумната борба е феноменална, но вчера видях на 10 блока в квартала всичко на всичко 5 трибагреника. Единият беше мой.

А що не се върнеш в Русия, като там е много хубаво? :lol: :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 11:42

joring написа:
fcb_bg написа:Аз съм руснак, за твое сведение и ако не знаеш. И от всичко това което съм писал, мисля е доста трудно да се синтезира всичко като "лизане на руски задници". Форумната борба е феноменална, но вчера видях на 10 блока в квартала всичко на всичко 5 трибагреника. Единият беше мой.

А що не се върнеш в Русия, като там е много хубаво? :lol: :mrgreen:

Я речи сега къде съм казал, че в Русия е много хубаво и съм апелирал някой да отива там? Като е толкова гадно там що няма руска бежанска вълна?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 07 сеп 2015 11:53

viali69 написа:Това, което се построи по времето на Живков няма да могат дори да го боядисат в следващите 100 години НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Факт !
Население на България:
По времето на Живков бяхме бяла държава. Факт !

Това което са откраднали националните предатели, комунистите БКП сега БСП/регистрирали антибългарските партии дпс и евророма/БЪЛГАРСКИЯ НАРОД няма да може да върне и след 100 години.
А доколко правешкия циганин Тодор Замфиркьов Живков ,се правеше на репресиран след театрото на 10 ноември 1989 година съдете сами.тоя престъпник е подарил на своите наследници Владимир Живков,Тошко Славков,Евгения Живкова и Иван Славков по 250 милиона долара общо 1 милярд , веднага след добре изиграния сценарии с неговите другари от политбюро.Луканов,П.Младенов,Д.Джуров,Ст.Тодоров,Лилов и изгубеното одеяло и кърпените чорапи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 сеп 2015 11:54

sandi74 написа:Нека се преклоним пред този свят и велик Българин издигнал с помоща на братския СССР България и всичко българско в култ.Поклон,велик поклон пред другарят Живков.

Айде нема нужда.

Върни се в “Кошче за отпадъци”