Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
А достоверните източнИци...къде са?
"Мнението Ви съдържа прекалено много URL адреси. Максималния позволен брой URL адреси е 2. "
1palq4o1 написа:Карамел Му написа:nib написа:1palq4o1 написа:nib написа:Хах ама още ли се съмнявате![]()
И кво се захванахте с фрогнюс. Достатъчно е да напишете в Гугъл " Пеевски Левски" и ще видите само фрог ли са.
Иначе няма лошо Пеевски да даде на Леевски, стигa да не иска после нещо защото и това го има: http://www.fanface.bg/news/item/7908-
Само като гледам колко си негоден и да препишеш нещо без грешки и ми става ясно какви източноци ще цитираш в подкрепа на тезата си!!!
Опаааааа...стана прекалено сложно изречение за капацитета ти
добре ма госпожо, пиши ми двойка
Разкажи ни за "източноците", даскаличкее!:
Приех забележката ти, но...уви не виждам някакви достоверни източнИци за твърденията ти
River Plate написа:Все си мислех, че феновете на Левски имат поне малко чест и достойноство, уви грешал съм. Излезте и кажете "Пеевски, долу ръцете от Левски!". Не се правете на ощипани моми!
Не очаквам да го направите, защото никога през историята си не сте се държали като достойна публика, няма да го сторите и сега
dayanrs написа:River Plate написа:Все си мислех, че феновете на Левски имат поне малко чест и достойноство, уви грешал съм. Излезте и кажете "Пеевски, долу ръцете от Левски!". Не се правете на ощипани моми!
Не очаквам да го направите, защото никога през историята си не сте се държали като достойна публика, няма да го сторите и сега
хахаххаха ти ли ще говориш за ''дойстойна' публика? Вие, които си давате задника на който и да е само и само да прескочите всички закони и да сте ''първи''. Нали за това сте създадени - да сте модел на комунистическата партия. Публиката на Левски през годините многократно защитаваше достойно името на своя отбор и никога не го предаде, НИКОГА! А вие сте готови и на ''турския бог'' да се молите...по-добре замълчи.
Teo написа:1palq4o1 написа:Teo написа:ShooterMan написа:Пеевски трябва да влезе в затвора, а отборът от Подуяне да бъде закрит и забранен със закон като изключително вреден за спорта и морала не само за футбола в България, но и за самата България като цяло.
АМИН!
Набожен комунист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теоооооо, Тео-няма вече член 1-ви на конституцията, че да си забранявате каквото и да било-ритайте в аматьорските групи за здраве, че идва зимата...
Няма ли нормални хора в тая държава да ме направят ШЕФ на БФС? Освен да пусна една кандидатура и да сваля Перуката от власт!
@ Първата ми задача ще бъде да ликвидирам подуянския отбор!
veselinsk написа:A така, щом дава на Левски нищо му няма на Пеевски
До Нова Медийна Българска Група
Уважаема госпожо Кръстева,
Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в "Б" футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!
ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912
ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ
ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ
24.03.2009
ПЛОВДИВ
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост