"Левски" рекетира "Виваком" за 18 млн

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: "Левски" рекетира "Виваком" за 18 млн

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2015 16:41

Много е възможно висшето ръководство на ВТБ да не е запознато със спонсорския договор между Виваком и Левски. А причината е, че между ВТБ Капитал (България) и УС на ВТБ има други управленски нива, които контролират случващото се в България. ;) Ако Юрий Соловьов тръгне да следи изкъсо всяка една инвестиция на ВТБ Капитал и неговите подразделения, няма да му стигат 24 часа в денонощие и 7 дни в седмицата. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 01 сеп 2015 16:42

А достоверните източнИци...къде са?

"Достоверни" кога съм го казал :idea:

Казах, че не са само Фрогнюс, които свързват Левски с Пеевски. Уж си много умен пък... Може пък и всички да са се заблудили ;) знам ли
иначе ти приготвих линкове но не дават.

"Мнението Ви съдържа прекалено много URL адреси. Максималния позволен брой URL адреси е 2. "

Виж в Капитал, Дневник,mediapool, Клуб Z и т. н. ако те интерисува де...

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 01 сеп 2015 16:43

1palq4o1 написа:
Карамел Му написа:
nib написа:
1palq4o1 написа:
nib написа:Хах ама още ли се съмнявате :o

И кво се захванахте с фрогнюс. Достатъчно е да напишете в Гугъл " Пеевски Левски" и ще видите само фрог ли са.
Иначе няма лошо Пеевски да даде на Леевски, стигa да не иска после нещо защото и това го има: http://www.fanface.bg/news/item/7908-

Само като гледам колко си негоден и да препишеш нещо без грешки и ми става ясно какви източноци ще цитираш в подкрепа на тезата си!!!
Опаааааа...стана прекалено сложно изречение за капацитета ти :mrgreen:

добре ма госпожо, пиши ми двойка :oops:

Разкажи ни за "източноците", даскаличкее!: :mrgreen:

Приех забележката ти, но...уви не виждам някакви достоверни източнИци за твърденията ти

Мммммм, да!
Трудно ли беше?
Не ми отговаряй-знам, че за теб Е :mrgreen:[/quote]

Нали ми нареди да не ти отговарям. :roll:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 01 сеп 2015 16:44

Има два мутренски отбора , единия създаден от ''помака'' , другия припознат от микреския селяндур.

Потребителски аватар
dayanrs
Контакти:

Мнениеот dayanrs » 01 сеп 2015 16:45

River Plate написа:Все си мислех, че феновете на Левски имат поне малко чест и достойноство, уви грешал съм. Излезте и кажете "Пеевски, долу ръцете от Левски!". Не се правете на ощипани моми!

Не очаквам да го направите, защото никога през историята си не сте се държали като достойна публика, няма да го сторите и сега ;)

хахаххаха ти ли ще говориш за ''дойстойна' публика? Вие, които си давате задника на който и да е само и само да прескочите всички закони и да сте ''първи''. Нали за това сте създадени - да сте модел на комунистическата партия. Публиката на Левски през годините многократно защитаваше достойно името на своя отбор и никога не го предаде, НИКОГА! А вие сте готови и на ''турския бог'' да се молите...по-добре замълчи.

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 01 сеп 2015 16:58

dayanrs написа:
River Plate написа:Все си мислех, че феновете на Левски имат поне малко чест и достойноство, уви грешал съм. Излезте и кажете "Пеевски, долу ръцете от Левски!". Не се правете на ощипани моми!

Не очаквам да го направите, защото никога през историята си не сте се държали като достойна публика, няма да го сторите и сега ;)

хахаххаха ти ли ще говориш за ''дойстойна' публика? Вие, които си давате задника на който и да е само и само да прескочите всички закони и да сте ''първи''. Нали за това сте създадени - да сте модел на комунистическата партия. Публиката на Левски през годините многократно защитаваше достойно името на своя отбор и никога не го предаде, НИКОГА! А вие сте готови и на ''турския бог'' да се молите...по-добре замълчи.

Да се чуди човек кое е по-достойно.Дали свастиките в секБтор,"умрете селяни","свобода за... поредния наркодилър,"полицията ни провокира" и... още,че и по-нататък.Тука си е нужна анкета.Моля,модовете да турнат една :lol:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 01 сеп 2015 17:02

Teo написа:
1palq4o1 написа:
Teo написа:
ShooterMan написа:Пеевски трябва да влезе в затвора, а отборът от Подуяне да бъде закрит и забранен със закон като изключително вреден за спорта и морала не само за футбола в България, но и за самата България като цяло.

АМИН! :lol:

Набожен комунист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теоооооо, Тео-няма вече член 1-ви на конституцията, че да си забранявате каквото и да било-ритайте в аматьорските групи за здраве, че идва зимата...

Няма ли нормални хора в тая държава да ме направят ШЕФ на БФС? Освен да пусна една кандидатура и да сваля Перуката от власт!
@ Първата ми задача ще бъде да ликвидирам подуянския отбор! :lol:

Ей така най-обичам - тюрлюгювеч. Една истина, няколко лъжи, накрая лозунг:))) ТЕОООООООООООООООООО преЦедент
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 01 сеп 2015 17:12

Някои тука сериозно са комплексирани.Какво му е на Пеевски,като може да изкарва пари ще изкарва,без значение как.Ама вие като не можете и плюете,но ако ви предложат да сте на негово място,ще си изпочупите крачката за паричките и няма изобщо да се замислите какво,как и защо. Нали всички затова влизат в политиката,да се нагушат колкото може повече. И разбира се за Левски трябва да има най много пари,20 000 000 на година според мен като за начало.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 01 сеп 2015 17:17

A така, щом дава на Левски нищо му няма на Пеевски :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2015 17:20

veselinsk написа:A така, щом дава на Левски нищо му няма на Пеевски :lol:

До Нова Медийна Българска Група

Уважаема госпожо Кръстева,

Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в "Б" футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!
ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912

ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ

ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

24.03.2009

ПЛОВДИВ
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Кошче за отпадъци”